reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny poradźcie, proszę! Dziś dostałam wynik all-MRL (brak przeciwciał blokujących, hamowanie 0,0%) czy to oznacza, że bez szczepień się nie obejdzie. Czy bez tego nie mam szans donosić ciąży. Czy Przybycień zawsze wysyła do dr Sachy. Jesli tak, może poratujecie mnie namiarami na niego. Proszę o info. jak wygląda procedura, jak czasowo i kosztowo to wygląda. Wizytę w Tarnowie mam za dwa tygodnie.
...przepraszam, że tak tylko o sobie... ale jesteście dla mnie prawdziwą skarbnicą wiedzy.

Dziewczyny poradźcie, proszę! Dziś dostałam wynik all-MRL (brak przeciwciał blokujących, hamowanie 0,0%) czy to oznacza, że bez szczepień się nie obejdzie. Czy bez tego nie mam szans donosić ciąży. Czy Przybycień zawsze wysyła do dr Sachy. Jesli tak, może poratujecie mnie namiarami na niego. Proszę o info. jak wygląda procedura, jak czasowo i kosztowo to wygląda. Wizytę w Tarnowie mam za dwa tygodnie.
...przepraszam, że tak tylko o sobie... ale jesteście dla mnie prawdziwą skarbnicą wiedzy.
Przybycien kieruje albo do Sachy albo Malinowskiego. Wybor nalezy do Ciebie. Ja wybrałam Sache bo blizej. trzy serie szczepień w odstepie 2 tyg. Jedno doszczepienie w ciazy. Oczywiscie wszystko zalezy jaki bedziw wynik allo po szczepieniach. Koszt pk 900 zl za jedno szczepienie. Do tego badania Ty i partner ok 500 zl. Ale juz nie pamietam bo to bylo rok temu.

Przybycien kieruje albo do Sachy albo Malinowskiego. Wybor nalezy do Ciebie. Ja wybrałam Sache bo blizej. trzy serie szczepień w odstepie 2 tyg. Jedno doszczepienie w ciazy. Oczywiscie wszystko zalezy jaki bedziw wynik allo po szczepieniach. Koszt pk 900 zl za jedno szczepienie. Do tego badania Ty i partner ok 500 zl. Ale juz nie pamietam bo to bylo rok temu.
Dzięki ;-) pytałam o Sachę, ponieważ mieszkam niedaleko Krakowa i raczej tam zakładam dalsze leczenie. A nie wiesz czy na samą wizytę trzeba dlugo czekać. Znalazłam taki adres: Kraków, Aleja 29 Listopada 178a, to tam?

mała ja jestem tydzień po 3 szczepieniu i tak 3 dni przed nim zaczęło mnie rozkładać, najpierw ból gardła, potem katar i kaszel i tak cały czas...W trakcie szczepienia powiedziałam że jestem przeziębiona i co mogę brać, poweidział że gripex można to brałam +miód z czosnkiem i mlekiem, trwa to już chyba drugi tydzień ...Skoro w trakcie szczepień nie przeszkadza to w mlr tym bardziej moim zdaniem nie powinno mieć wpływu. Kiedy robisz?
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale naprawdę u mnie infekcja za infekcją po tych szczepieniach. Staram się zwalczać tym co się da ale ciężko z tym u mnie. Badania będę robić w przyszłym tygodniu.

reklama
Do góry