reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bentula chodxi o zdjęcia maluszków. Współczuję strachu ale i tak zazdroszczę etapu w którym jesteś.

Bertha jak beta?

Zdziwiła mnie Twoja 2krecha na teście. Ja uznałam że masz spadek temp na wykresie ale znawca nie jestem. Mocna bbyła czy cień? Ja 10-11 dpo miałam cień ale tyle dni też byłam po ovitrel a dzień później już nic nie miała. 14dpo też testowalam bo wykres był ładny dopiero dzień później temp. Mi spadła z 37,2 na 36,8

Bertha sciskam kciuki za Ciebie :-*

Kurde, Diagnostyka leci sobie w kulki. Nie ma jeszcze wyników.
Wiesz, ja miałam cien cienisty cienia ale po czasie - po wyschnięciu testa, wiec to sie nie liczy.
Wykres mam fajny w tym cyklu i dawał mi nadzieje bo był spadek w terminie potencjalnej implantacji jak nigdy, szyjka dosyć wysoko a zwykle jest nisko. No ale testy nie wychodzą.

Edit. O, pojawiły sie wyniki: <0.100. Takze nie ma cudu przed invitrowego. Trzeba działać dalej. :(

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Ostatnia edycja:
reklama
Beatka, Bertha i wszystkie inne staraczki życzę Wam z całego serca upragnionych dwóch kresek bo tak jak Bentula pisze że ruchy dziecka to cudowne uczucie ale po naszych przeżyciach to wszystko to stres i nerwy! Bo jak się rusza to myślę że za mało a jak nie to już wyobrażam sobie najgorsze:-(
Mnie dziś np.: jakoś dziwnie napina się brzuch, poryczałam się, leżę w łóżku i mówię do mojej kruszynki żeby mnie nigdy nie opuściła!! Sfiksuje do tego czerwca!!!!
Encorton 10 brałam do 12 tyg. później przez dwa tyg 5 mg i koniec.

Ostatnia edycja:
Beatka, Bertha i wszystkie inne staraczki życzę Wam z całego serca upragnionych dwóch kresek bo tak jak Bentula pisze że ruchy dziecka to cudowne uczucie ale po naszych przeżyciach to wszystko to stres i nerwy! Bo jak się rusza to myślę że za mało a jak nie to już wyobrażam sobie najgorsze:-(
Mnie dziś np.: jakoś dziwnie napina się brzuch, poryczałam się, leżę w łóżku i mówię do mojej kruszynki żeby mnie nigdy nie opuściła!! Sfiksuje do tego czerwca!!!!
Encorton 10 brałam do 12 tyg. później przez dwa tyg 5 mg i koniec.
Jeny jak ja Cię dobrze rozumiem i wszystkie brzuchatki. Ciąża to był najtrudniejszy dla mnie w życiu czas. Jak ja się bałam, pamiętacie? I szew i pessar i szkarlatyna i rotawirus i ZD, niedomykalność zastawki i 6 pobytów w szpitalu.. i co? Syn jak dzwon! Oooo matko! Nie wiem jak ale się dokulalam :) i wy też dacie rady :*
A staraczkom nieustannie kibicuję i czytam (choć nie wszystkie juz kojarzę historie) warto dziewczyny nawet na rzęsach stać po bzykaniu, warto mieć nadzieję, wiarę i miłość ♡

Avitka jak ja Cię rozumiem,i wszystkie zleknione przyszłe mamy,boje sie myśleć o przyszłości,żyje tylko dniem dzisiejszym,to jest obcesja,chodze do lazienki i sprawdzam czy moje żyłki na pirsiach nie znikły,wiem to smieszne :-) ale my zachowujemy sie jak chore psychicznie,z troski o nasze dziecko,czasami po naklociach cleksane odczuwam dziwny ból,i mysle sobie ze mam jakis krwotok,i to koniec,gdy rano sie budxe to odrazu sprawdzam czy dziecko sie rusza,bo gdy calkiem sie rozrusza sa to delikatne pukniecia,wole czyc to dłonią,oczywiscie nie zapominam o modlitwie,gdy jest mi ciezko pomaga mi to,nie potrafie myslec o lozeczkach,wozkach,spioszkach,chce tylko zeby żyło,to jest najwazniejsze :-*

Ja to bym sobie życzyła nie dwie kreski na teście, ale betę powyzej 5 :D Do tej pory trzymam ten test i nie wiem czemu pokazal 2 kreski. Rozmontowalam go nawet, no ewidentnie rozowa kreska jest widoczna nawet z daleka. Może facelle wyłapują jeszcze jakiś inny hormon, kto wie.
My mielismy dzisiaj gosci :))

Ja to bym sobie życzyła nie dwie kreski na teście, ale betę powyzej 5 :D Do tej pory trzymam ten test i nie wiem czemu pokazal 2 kreski. Rozmontowalam go nawet, no ewidentnie rozowa kreska jest widoczna nawet z daleka. Może facelle wyłapują jeszcze jakiś inny hormon, kto wie.
My mielismy dzisiaj gosci :))

Ja tez życzę sobie zatem bety >5! ;)
Facelle niestety tez mi pokazał kiedyś druga całkiem widoczna różowa krechę, a jak sie okazało, to były okolice owu a nie żadna ciąża (przesunięcie owu po laparoskopii)

Madzia czy mozesz mi wiecej na temat tej immunologii powiedziec,na priv albo forum,niestety ja nie mam takiej wiedzy,nie konsultuje sie z immunologiem,bo moja stwierdziła ze ani kleksan ani enkorton mi sie nie nalezy,to przykre bardzo,Bo chcialabym wiedziec co dzieje sie po tym 20 tyg,ze moje dziecko bedzie bezpieczne,jesli mozesz troche bardziej szczegolowo opisac to z gory dziekoje :-*.a reszcie dzieczynom życzę milego dnia :-)

reklama
Ja tez życzę sobie zatem bety >5! ;)
Facelle niestety tez mi pokazał kiedyś druga całkiem widoczna różowa krechę, a jak sie okazało, to były okolice owu a nie żadna ciąża (przesunięcie owu po laparoskopii)

A ja Wam życzę 9 miesięcy w dwupaku i zdrowych maluszków po tym czasie!
Ja miałam betę powyżej 5 w lipcu i wiadomo jak to się skończyło wtedy.

Do góry