reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja jak powtorze jutro po pracy bete, to wynik dopiero na drugi dzien, a w czw. mam wizyte miedzy 10 a 13 ;-/ gorzej jak nie zdaza wprowadzic do systemu do tego czasu

reklama
Dziewczyny nie dajcie się zwariować! teraz wasze myślenie jest bardzo ważne, po co ten stres i newry, dajcie maluchowi rosnąć! a Wy się uspokójcie! Każda z nas tutaj wie co przechodzicie i wiemy, że się boicie, ale wyciszcie się, bo oszalejecie :/
Czekajcie na lekarzy i kurujcie się z zarazków :)

Witam Was wszystkie serdecznie. Czytam Was od dłuższego czasu.Niektóre z dziewczyn znają mnie z innego forum.
Trochę o sobie: Mam prawie 35 lat .1 dziecko 6 letnie i 3 poronienia za sobą. W grudniu trafiłam do poradni genetycznej. miałam robione 3 mutacje i w mutacji C677T wyszło heterozygota .I nie wiem co dalej. Dzwoniłam do poradni i usłyszałam, że potrzebny jest tylko kwas foliowy w większej dawce. .Czy rzeczywiście tak jest?

Trzymam kciuki za nowe ciąże:)

Susanko, Dżoł i Agatush... gratuluję. zaciskam kciuki by wszystko się rozwijało jak należy:)
Ja nadal czekam na swoją kolejkę.
12go jadę zbadać czy szczepienia coś wniosły w mój organizm i czy dostaniemy zielone światło.owulację będę miała około 12go,więc ten cykl odpada;/
oby w lutym było zielone światło.
Oby...

Witam się w Nowym Roku i życzę Wam wszystkiego najlepszego [emoji8] zdrówka i spełnienia marzeń [emoji8]

A u mnie Nowy Rok i nowe postanowienia :) byłam wczoraj u dr. Paśnika i jestem bardzo zadwolona z wizyty. Nie żałuję poświęconego czasu, przebytych kilometrów i wydanych pieniędzy. Dał mi wiarę, której ostatnio mi brakowało. Uważa, że niskie mlr jest u mnie powodem poronień. Za dużo wyjść mi nie zostało, więc zdecydowaliśmy się na szczepienia, i nie chce myśleć że może się nie udać z nimi :(

Susanko, Dżoł i Agatush... gratuluję. zaciskam kciuki by wszystko się rozwijało jak należy:)
Ja nadal czekam na swoją kolejkę.
12go jadę zbadać czy szczepienia coś wniosły w mój organizm i czy dostaniemy zielone światło.owulację będę miała około 12go,więc ten cykl odpada;/
oby w lutym było zielone światło.
Oby...
Trzymam kciuki za Ciebie Burczusiu [emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam się w Nowym Roku i życzę Wam wszystkiego najlepszego [emoji8] zdrówka i spełnienia marzeń [emoji8]

A u mnie Nowy Rok i nowe postanowienia :) byłam wczoraj u dr. Paśnika i jestem bardzo zadwolona z wizyty. Nie żałuję poświęconego czasu, przebytych kilometrów i wydanych pieniędzy. Dał mi wiarę, której ostatnio mi brakowało. Uważa, że niskie mlr jest u mnie powodem poronień. Za dużo wyjść mi nie zostało, więc zdecydowaliśmy się na szczepienia, i nie chce myśleć że może się nie udać z nimi :(

Trzymam kciuki za Ciebie Burczusiu [emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Kochane gratuluje bet i zaciskam kciuki:) Zaciekawilo mnie mrl... Na jakim etapie nastepuja poronienia w przypadku niskiego mrl? I czy oprocz szczepuen przy dodatnich ANA jest cos co sie stosuje w tym przypadku? Poradzicie?

Do góry