reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziekuje [emoji5] ale uwierze jak uslysze [emoji173]️. Z objawow to caly czas mnie ciagnie w lewej pachwinie i cycki bola po zew. stronach ale tylko gdy dotykam i sa miekkie ( w poprz.ciazy mialam nabrzmiale i twarde, tak wiec reguly nie ma) i tak te bole trwaja od paru dni po owu do teraz. W czwartek gin ale wiem ze moze nawet pecherzyka nie byc ale chociaz clexan przepisze.
Od miesiaca jestem przeziebiona, mam koncowke kaszlu, czy takie napinanie brzucha moze zaszkodzic?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł większość z nas ciaże zaczynała spadkiem formy i choroba (ja antybiotykiem nie wiedząc o ciazy) także ten tego to mozna potraktować jako jeden z objawów :) jak bardzo nie kaszesz to spokojnie

reklama
Dżoł moja siostra odkąd zaszla w ciąże (4mies.), to kaszle i wszystko ok. Wydaje mi się, że jesli wszystko jest ok, to nic sie nie stanie. Choć wiadaomo, staraj się kaszleć jak najmniej. SPOKOJNEJ NOCKI:*

Dzol wez sobie cos na kaszel.Lepiej dmuchać na zimne.

Bertha powtorzylam w pon biały. Dzis juz budze się zbolem krzyża więc przypuszczam , że nic z tego .Tylko temp ładnie No się trzyma na poziomie 37 i to daje drobine nadziei.Jutro zatestuje jak wyjdzie biały to odstawiam lutke i wyciagam wnioski ze to ona tak trzymała mi temperaturę ;-).
Bertha gdzie kupujesz re doZ testy?? I którego dnia fpo mam kciuki trzymać :-) ?

Susana, dżoł, agatuah super wiadomości!! Trzymam mocno &&&&& :)
Beatka życzę Ci już teraz dwóch kresek ale po histero to różnie jest. Zajdziesz tak jak ja w piątym cyklu !!! I traktuj to jak dobrą zapowiedź bo Ty też kiedyś napisałaś mi że będę miała jeszcze córcie i może tak będzie :)
Pamiętacie jak pisałam, że nie chce znać płci i tak by było ale za duża presja otoczenia ;) põki co doktorek wczoraj powiedział że siusiaka nie widzi ale wszysto będzie wiadomo na połówkowym czyli za tydzień!!
Bertha z Tobą będzie tak samo - piąty cykl!!!
Miłego dnia babeczki!!

Dzol wez sobie cos na kaszel.Lepiej dmuchać na zimne.

Bertha powtorzylam w pon biały. Dzis juz budze się zbolem krzyża więc przypuszczam , że nic z tego .Tylko temp ładnie No się trzyma na poziomie 37 i to daje drobine nadziei.Jutro zatestuje jak wyjdzie biały to odstawiam lutke i wyciagam wnioski ze to ona tak trzymała mi temperaturę ;-).
Bertha gdzie kupujesz re doZ testy?? I którego dnia fpo mam kciuki trzymać :-) ?
Kciuki za jutro!! Kiedy masz termin @?
Doz, to ta sieć aptek Dbam o zdrowie. Maja testy płytkowe swojej marki.
Ja testuje w piątek pierwszy raz chyba, to bedzie 10dpo.

Dziekuje [emoji5] ale uwierze jak uslysze [emoji173]️. Z objawow to caly czas mnie ciagnie w lewej pachwinie i cycki bola po zew. stronach ale tylko gdy dotykam i sa miekkie ( w poprz.ciazy mialam nabrzmiale i twarde, tak wiec reguly nie ma) i tak te bole trwaja od paru dni po owu do teraz. W czwartek gin ale wiem ze moze nawet pecherzyka nie byc ale chociaz clexan przepisze.
Od miesiaca jestem przeziebiona, mam koncowke kaszlu, czy takie napinanie brzucha moze zaszkodzic?

Dżoł mam to samo.... cieszę się a z drugiej strony chyba już zaczynam panikować :( a to, że piersi bola mnie mniej niż ostatnio, że może ten wynik bhcg jest za niski..... wiedziałam, że każda olejna ciąża będzie stresująca, ale chyba ogarnia mnie lekka paranoja....marze o chwili kiedy pójdę i usłyszę serducho.... :/ ja czekam na wieści od lekarza kiedy mogę przyjść ale narazie odpowiedzi brak i to chyba też mnie stresuje :/

ja miałam prywatną wizyte 19.12 i wtedy miałam monit i ginka kazała przyjsc w połowie stycznia, bo mowila ze gdyby sie udalo to dopiero wtedy bedzie cos widac ale jak dla mnie to za szybko i tez g... zobacze.

reklama
czekam jak na szpilkach ..... ;-( wg na robocie nie moge sie skupic bo mysle ze bedzie za niska

Mnie lekarz mój napisał, że mam jutro powtórzy i zobaczyć jak przyrasta i dopiero umówimy sie na wizytę.... i ja nie mogę się skupić.... Boję się, że coś jest nie tak :(

Do góry