Wlasnie o to chodzi ja co wizyte mam inny wymiar przez co inny termin. Nie masz sie co stresowac na zapas,bo w normie miescisz sie spokojnie [emoji6] a wiesz czy to synus czy corunia?na powtórkę ? nie, pewnie nie będę szła, bo zawsze na usg są niedokładności, a w końcu mieszczę się w normach, więc nie będę ani siebie ani dziecka denerwować. I tak teraz to nic nie zmieni , a ja muszę wierzyć, że wszystko jest ok
reklama
Hahaha napisalam bez sprawdzaniaTj.napisala Nafoczka liste za 2016 zamykam ja. Przedemna jest teczowa.
Jaki cudowny Pudzianek o mamusiu ♡♡♡Dziewczynki wszystkiego dobrego w nowym roku Wam zycze a przede wszystkim spelnienia tego najwiekszego marzenia.
Gratuluje II kreseczeki trzymam mocno kciuki zebym za niecale 9 mcy rownie mocno Wam gratulowala pieknych zdrowych bobaskow.
A my pozdrawiamy wszystkie dziolszki razem z Pudziankiem. Mamy juz 8 mcy[emoji2]
Czapka i cukierki siostry to najlepsze zabawki[emoji6]
Kitki kiedy on miał bunt. Mój teraz szczypie, gryzie i drapie
tęczowa89
Fanka BB :)
zwłaszcza, że inne wymiary są takie jak powinny, bobas jest duży , głowa ma odpowiednie wymiary, serce bije jak powinno, pępowina taka jak powinna, kość nosowa widoczna, kość udowa ma dobry wymiar ,więc niech się dzieje tylko dobrze Ponoć ma być chłopiec, ale wiesz 100% nie dała a u Ciebie?
To samo,prawdopodobnie chlopiec ale od razu zaznaczyl ze potwierdzi na polowkowych.zwłaszcza, że inne wymiary są takie jak powinny, bobas jest duży , głowa ma odpowiednie wymiary, serce bije jak powinno, pępowina taka jak powinna, kość nosowa widoczna, kość udowa ma dobry wymiar ,więc niech się dzieje tylko dobrze Ponoć ma być chłopiec, ale wiesz 100% nie dała a u Ciebie?
Wiec nie masz sie co zamartwiac skoro wszystko jest dobrze[emoji18]
Hahaha napisalam bez sprawdzania
Nafoczus bo Ty jako nasz czlonek masz wszystko w jednym paluszku [emoji2][emoji2]
Susana [emoji110][emoji110][emoji110]
Kitki wspanialy [emoji7]
Nafoczka - pudzian ma bunt od urodzenia do teraz[emoji1] krzyczy piszczy szczypie kopie. I caly czas trzeba mu poswiecac czas. Nawet jak sie bawi to wymaga by byc obok. Jak odchodzimy to od razu zabawke odrzuca i wrzask. Taki typ. Z corka to mialam raj[emoji2] [emoji2] [emoji2] mimo ze ma 8 mcy to caly czas budzi sie co 3 godz wiec ani jednej nocki nie przespalam. Czasem nie mam sil juz do niego ale i tak jest najcudowniejsza " rzecza" jaka spotkala mnie w ostatnich latach. Majac moje dwa skarby jestem w pelni szczesliwa. I tego Wam wszystkim dziewczyny zycze, takiego szczescia i bezgranicznej milosci[emoji4]
dżoł
Wiem wiem Kochana, ze to dzieki Tobie jestem 2 stowy do przodu [emoji23][emoji23] ja tez juz po becie. Bede do jutra siedziec jak na szpilkach [emoji33]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Dzol!!!! gratulacje!!! ale super wiesci! jakie mialas objawy?
Bea, a jak ty? powtarzalas?Dzol i agatush kciuki za szybujaca bete.
U mnie 6dpo, odliczam do testowania...
U mnie niestety facelle falszywie pokazuje czasem cienie. Wiem ze falszywie a nie biochemy, bo juz kilka razy pobieglam po takim cieniu na bete od razu i byla <0,1.Tak tylko dodam bo bym nie była sobą ma to swoje dobra i zła strone bi widać bardzo szybko u mnie było już w 9dpo = 23 dc ale też widać wszystkie biochemiczne o których czasem lepiej nie wiedziec dla świętego spokoju ..
A raz facelle, ale akurat ten w plastiku, pokazal mi calkiem spoko cien w terminie owulacji to bylo akurat po laparoskopii wiec nie wiedzialam ile bedzie trwal cykl i tak sobie siknelam, bo owu wyszedl pozytywny i pomyslalam, ze moze to pokazuje ciaze. ale na monitoringu wyszlo, ze jednak owulacja.
Takze ja troche facelle juz nie ufam. natomiast widzialam juz kilka porownan testow facelle i Doz/Nordtest(to to samo) i te Doz/Nordtest mocniejsze wychodza niz facelle, wiec wydaje sie ze sa czulsze. Ja je polecam
Mój wynik już jest 108,8 mlU/ml - czwarty tydzień :-)
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!!
Oooooo!!! super wiadomosc! gratulacje ale sie ciesze Tak z przyczajki po cichaczu sie staralasNo to jak tu tak wesoło od tych bet dzisiaj to i ja wam coś napiszę
Moja ciąża biochemiczna jednak się rozhulała i postanowiła się zadomowić w moim brzuszku .Testy ciążowe przybrały na sile
Piątkowa beta 43
Dzisiejsza 176
Mam nadzieje, ze z Bea25ta juz za pare dni tez dolaczymy do was
susana
BertaDzol!!!! gratulacje!!! ale super wiesci! jakie mialas objawy?
Bea, a jak ty? powtarzalas?
U mnie 6dpo, odliczam do testowania...
U mnie niestety facelle falszywie pokazuje czasem cienie. Wiem ze falszywie a nie biochemy, bo juz kilka razy pobieglam po takim cieniu na bete od razu i byla <0,1.
A raz facelle, ale akurat ten w plastiku, pokazal mi calkiem spoko cien w terminie owulacji to bylo akurat po laparoskopii wiec nie wiedzialam ile bedzie trwal cykl i tak sobie siknelam, bo owu wyszedl pozytywny i pomyslalam, ze moze to pokazuje ciaze. ale na monitoringu wyszlo, ze jednak owulacja.
Takze ja troche facelle juz nie ufam. natomiast widzialam juz kilka porownan testow facelle i Doz/Nordtest(to to samo) i te Doz/Nordtest mocniejsze wychodza niz facelle, wiec wydaje sie ze sa czulsze. Ja je polecam
Gratulacje!!!
Oooooo!!! super wiadomosc! gratulacje ale sie ciesze Tak z przyczajki po cichaczu sie staralas
Mam nadzieje, ze z Bea25ta juz za pare dni tez dolaczymy do was
Z przyczajki .....hehe chyba można to tak nazwać .
Teraz czekamy na Becie i za parę dni na ciebie
reklama
dżoł
Dziekuje [emoji5] ale uwierze jak uslysze [emoji173]️. Z objawow to caly czas mnie ciagnie w lewej pachwinie i cycki bola po zew. stronach ale tylko gdy dotykam i sa miekkie ( w poprz.ciazy mialam nabrzmiale i twarde, tak wiec reguly nie ma) i tak te bole trwaja od paru dni po owu do teraz. W czwartek gin ale wiem ze moze nawet pecherzyka nie byc ale chociaz clexan przepisze.
Od miesiaca jestem przeziebiona, mam koncowke kaszlu, czy takie napinanie brzucha moze zaszkodzic?
Od miesiaca jestem przeziebiona, mam koncowke kaszlu, czy takie napinanie brzucha moze zaszkodzic?
Podziel się: