reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana prosze po polskiemu bo chyba pare postow przeoczylam bo nic nie rozumiem
emoji23.png
emoji23.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W tamtym tygodniu pisałam że mam ciąże biochemiczną .
Testy wychodziły bardzo blade .
Ostatnio miałam dwie ciąże biochem więc uznałam że teraz jest kolejna
W piątek koleżanki forumowe zmusiły mnie żebym poszła na bete bo testy troche przybrały na sile
Piątkowa beta 43
A dzisiaj jak powtórzyłam to jest 176
No widać kto tu dokładnie czyta :D:D
No i dzięki mnie zaoszczędziłaś całe 230 zł za niepotrzebne ci teraz badanie na NK
:p:p:p

Dziewczynki wszystkiego dobrego w nowym roku Wam zycze a przede wszystkim spelnienia tego najwiekszego marzenia.

Gratuluje II kreseczeki trzymam mocno kciuki zebym za niecale 9 mcy rownie mocno Wam gratulowala pieknych zdrowych bobaskow.

A my pozdrawiamy wszystkie dziolszki razem z Pudziankiem. Mamy juz 8 mcy[emoji2]
1483369285-aaaaaa.jpeg
1483369307-aaaaaa.jpeg

Czapka i cukierki siostry to najlepsze zabawki[emoji6]
1483369352-aaaaaa.jpeg

reklama
na powtórkę ? nie, pewnie nie będę szła, bo zawsze na usg są niedokładności, a w końcu mieszczę się w normach, więc nie będę ani siebie ani dziecka denerwować. I tak teraz to nic nie zmieni :), a ja muszę wierzyć, że wszystko jest ok

Do góry