reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja dziś po poradę...bo trochę się załamałam :/
Byłam dzisiaj w szpitalu i miałam szybki skan, dzieciaczek ma sie w porządku i urosło mu sie ma już 5 cm :).
Przez przypadek udało mi się zobaczyć wyniki moich badań ( w Ire nie mają w zwyczaju pokazywać wyników pacjentom) i okazało się, że :
tsh-0,31
ft4-16 (9-20)
fibrynogen 4,5 ( 1,5-4.0)
aptt- 21.3 ( 23-32)

oczywiście reakcja tutaj jest taka, że szkoda gadać. Mają wysłać jakiś list do endokrynologa, ale kij wie kiedy mnie przyjmą i czy w ogóle coś zaradzą, a z tymi aptt i fibrynogenem to nie mam pojęcia :/ doradźcie ..

Tęczowa, super ze fasolek rosnie!! :)
Z wyników krzepnięcia wynika ze za szybko krzepnie krew.. bierzesz clexan? Moze trzeba dawkę zwiększyć. A acard masz?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Robisz wykresy w programie,? Jeśli tak to pokaz moze coś zobaczymy a jeśli nie to plecam ta stronkę
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

Destino :*
Dzieki za podpowiedz... niestety nie robię w programie... ale moze w takim razie zacznę za ok 2 ty jak będę w nowym cyklu... jakie hormony jeszcze próbować badać? Czy miał ktoś podobna sytuacje? U mnie chca za dwa mce zrobic histeroskopie bo moze po porodzie syna cos sie tam popsulo w srodku... ale ja czuje ze to jakies zmiany hormonalne skoro takie objawy ... ale z czego poronienia takie wczesne...;(

Gabis słońce i ja ściskam. Wiesci nienajlepsze ale póki co najgorsze juz za wami, reszta to pikuś :* będzie jutro nowy dzień i będzie lepiej :)
Ps a nowy dzień pokazał że. .. mojej wredne tesciowej te ciastka nie wyszly i schowała wszystkie :D
Asiu za was tez zdrowaska :)

Mickey super ze napisałaś :)

Burczus, Destino proszę o nowinki :)

I wszystkim bzykajacym pszczółkOM dużo miodku :p Bertha , Bea, Sus, Kas, Agatush, Destino, Czarna ....
Witajcie:)
Ja wczoraj wróciłam z Łodzi ze szczepienia nr 2. Mam strasznie niski próg bólu...Ku..ewsko bolało:/ dobrze że to boli tylko chwilkę:)
Miedzy 3 a 6 tygodniem po szczepieniu musimy zrobić badania czy szczepienia zadziałały. No i zobaczymy.
Doris cieszę się, że wyniki ok!
Nie odniosę się do reszty postów, bo na pewno pomyliłabym co do kogo chciałabym napisać:)
Ogólnikowo:
-za fasolki trzymam kciuki,
-za rosnące w siłę trzymam kciuki,
-za starające się trzymam kciuki,
-za diagnozujące się trzymam kciuki:)
Nafoczko dziękuję za wywołanie. Po logowaniu widzisz,żena forum bywam, czytam,ale przed świętami brak czasu na pisanie:) no chyba,że w pracy;)
Ja dziś mam dzień armagedon. ponieważ wczoraj byliśmy w Łodzi,a dla nas to wyprawa na cały dzień, to dziś angażuję męża i dziecko i walczymy z przygotowaniami świątecznymi:)
buziaki i pozdrawiam

Witajcie:)
Ja wczoraj wróciłam z Łodzi ze szczepienia nr 2. Mam strasznie niski próg bólu...Ku..ewsko bolało:/ dobrze że to boli tylko chwilkę:)
Miedzy 3 a 6 tygodniem po szczepieniu musimy zrobić badania czy szczepienia zadziałały. No i zobaczymy.
Doris cieszę się, że wyniki ok!
Nie odniosę się do reszty postów, bo na pewno pomyliłabym co do kogo chciałabym napisać:)
Ogólnikowo:
-za fasolki trzymam kciuki,
-za rosnące w siłę trzymam kciuki,
-za starające się trzymam kciuki,
-za diagnozujące się trzymam kciuki:)
Nafoczko dziękuję za wywołanie. Po logowaniu widzisz,żena forum bywam, czytam,ale przed świętami brak czasu na pisanie:) no chyba,że w pracy;)
Ja dziś mam dzień armagedon. ponieważ wczoraj byliśmy w Łodzi,a dla nas to wyprawa na cały dzień, to dziś angażuję męża i dziecko i walczymy z przygotowaniami świątecznymi:)
buziaki i pozdrawiam

burczuś, bedziesz miała tylko dwa szcepienia??? a jakie badanie będziesz robić po szzcepieniach ??

burczuś, bedziesz miała tylko dwa szcepienia??? a jakie badanie będziesz robić po szzcepieniach ??
Tak. będę miała tylko dwa, trzecie doszczepianie w 6tc jeśli się uda. No chyba,że te dwa szczepienia nic ne wniosły do mojego organizmu, to pewnie więcej razy.
Dokładnie nie napiszę nazwy badań, bo nie mam karteczki przy sobie-ale ogólnie cytokiny. koszt 430 zł.

reklama
Tak. będę miała tylko dwa, trzecie doszczepianie w 6tc jeśli się uda. No chyba,że te dwa szczepienia nic ne wniosły do mojego organizmu, to pewnie więcej razy.
Dokładnie nie napiszę nazwy badań, bo nie mam karteczki przy sobie-ale ogólnie cytokiny. koszt 430 zł.

jakbyś mogła mi napisać nazwę tych badań. ja mam tylko allo MLR po szczepieniach zrobić i nie wiem czy to nie mało. ja mam trzy szczczepienia i 4 w ew. ciązy

Do góry