reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja dziś po poradę...bo trochę się załamałam :/
Byłam dzisiaj w szpitalu i miałam szybki skan, dzieciaczek ma sie w porządku i urosło mu sie ma już 5 cm :).
Przez przypadek udało mi się zobaczyć wyniki moich badań ( w Ire nie mają w zwyczaju pokazywać wyników pacjentom) i okazało się, że :
tsh-0,31
ft4-16 (9-20)
fibrynogen 4,5 ( 1,5-4.0)
aptt- 21.3 ( 23-32)

oczywiście reakcja tutaj jest taka, że szkoda gadać. Mają wysłać jakiś list do endokrynologa, ale kij wie kiedy mnie przyjmą i czy w ogóle coś zaradzą, a z tymi aptt i fibrynogenem to nie mam pojęcia :/ doradźcie ..

Tęczowa, super ze fasolek rosnie!! :)
Z wyników krzepnięcia wynika ze za szybko krzepnie krew.. bierzesz clexan? Moze trzeba dawkę zwiększyć. A acard masz?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Robisz wykresy w programie,? Jeśli tak to pokaz moze coś zobaczymy a jeśli nie to plecam ta stronkę
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

Destino :*
Dzieki za podpowiedz... niestety nie robię w programie... ale moze w takim razie zacznę za ok 2 ty jak będę w nowym cyklu... jakie hormony jeszcze próbować badać? Czy miał ktoś podobna sytuacje? U mnie chca za dwa mce zrobic histeroskopie bo moze po porodzie syna cos sie tam popsulo w srodku... ale ja czuje ze to jakies zmiany hormonalne skoro takie objawy ... ale z czego poronienia takie wczesne...;(

Gabis słońce i ja ściskam. Wiesci nienajlepsze ale póki co najgorsze juz za wami, reszta to pikuś :* będzie jutro nowy dzień i będzie lepiej :)
Ps a nowy dzień pokazał że. .. mojej wredne tesciowej te ciastka nie wyszly i schowała wszystkie :D
Asiu za was tez zdrowaska :)

Mickey super ze napisałaś :)

Burczus, Destino proszę o nowinki :)

I wszystkim bzykajacym pszczółkOM dużo miodku :p Bertha , Bea, Sus, Kas, Agatush, Destino, Czarna ....
Witajcie:)
Ja wczoraj wróciłam z Łodzi ze szczepienia nr 2. Mam strasznie niski próg bólu...Ku..ewsko bolało:/ dobrze że to boli tylko chwilkę:)
Miedzy 3 a 6 tygodniem po szczepieniu musimy zrobić badania czy szczepienia zadziałały. No i zobaczymy.
Doris cieszę się, że wyniki ok!
Nie odniosę się do reszty postów, bo na pewno pomyliłabym co do kogo chciałabym napisać:)
Ogólnikowo:
-za fasolki trzymam kciuki,
-za rosnące w siłę trzymam kciuki,
-za starające się trzymam kciuki,
-za diagnozujące się trzymam kciuki:)
Nafoczko dziękuję za wywołanie. Po logowaniu widzisz,żena forum bywam, czytam,ale przed świętami brak czasu na pisanie:) no chyba,że w pracy;)
Ja dziś mam dzień armagedon. ponieważ wczoraj byliśmy w Łodzi,a dla nas to wyprawa na cały dzień, to dziś angażuję męża i dziecko i walczymy z przygotowaniami świątecznymi:)
buziaki i pozdrawiam

Witajcie:)
Ja wczoraj wróciłam z Łodzi ze szczepienia nr 2. Mam strasznie niski próg bólu...Ku..ewsko bolało:/ dobrze że to boli tylko chwilkę:)
Miedzy 3 a 6 tygodniem po szczepieniu musimy zrobić badania czy szczepienia zadziałały. No i zobaczymy.
Doris cieszę się, że wyniki ok!
Nie odniosę się do reszty postów, bo na pewno pomyliłabym co do kogo chciałabym napisać:)
Ogólnikowo:
-za fasolki trzymam kciuki,
-za rosnące w siłę trzymam kciuki,
-za starające się trzymam kciuki,
-za diagnozujące się trzymam kciuki:)
Nafoczko dziękuję za wywołanie. Po logowaniu widzisz,żena forum bywam, czytam,ale przed świętami brak czasu na pisanie:) no chyba,że w pracy;)
Ja dziś mam dzień armagedon. ponieważ wczoraj byliśmy w Łodzi,a dla nas to wyprawa na cały dzień, to dziś angażuję męża i dziecko i walczymy z przygotowaniami świątecznymi:)
buziaki i pozdrawiam

burczuś, bedziesz miała tylko dwa szcepienia??? a jakie badanie będziesz robić po szzcepieniach ??

burczuś, bedziesz miała tylko dwa szcepienia??? a jakie badanie będziesz robić po szzcepieniach ??
Tak. będę miała tylko dwa, trzecie doszczepianie w 6tc jeśli się uda. No chyba,że te dwa szczepienia nic ne wniosły do mojego organizmu, to pewnie więcej razy.
Dokładnie nie napiszę nazwy badań, bo nie mam karteczki przy sobie-ale ogólnie cytokiny. koszt 430 zł.

reklama
Tak. będę miała tylko dwa, trzecie doszczepianie w 6tc jeśli się uda. No chyba,że te dwa szczepienia nic ne wniosły do mojego organizmu, to pewnie więcej razy.
Dokładnie nie napiszę nazwy badań, bo nie mam karteczki przy sobie-ale ogólnie cytokiny. koszt 430 zł.

jakbyś mogła mi napisać nazwę tych badań. ja mam tylko allo MLR po szczepieniach zrobić i nie wiem czy to nie mało. ja mam trzy szczczepienia i 4 w ew. ciązy

Do góry