Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Asiu tak ale przy pessarze powinien byc wykonany przed jego założeniem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiu tak ale przy pessarze powinien byc wykonany przed jego założeniem.
Aha. To się zgadza. Nie zrozumiałam kontekstu Fondie [emoji12]Asiu tak ale przy pessarze powinien byc wykonany przed jego założeniem.
Testowanie za 4 tygodnie... dzisiaj pierszy dzien @. doopa blada. pierwsze IUI nieudane.Bertha zapytam w prost.Kiedy czas na testowanie?? Już czuję ekscytację nowymi ciazami.Dla mnie to jak kolejne prezenty od Mikołaja i jego żony :-).
Avita trzeba było nie otwierać teraz pewnie oczy masz jak ten krążek ;-). Na początku jak zaczęłam czytać ze zakupilas pessara to myślałam że to sprzęt do mierzenia tętna
Gratulacje Strawbelka!!!! duży chłopak mimo ze wczesniak! super że wszystko dobrze.Aaaaa! !!!!! Wiadomość od Strawbelki ♡♡♡
Jesteśmy ciociami
"Kolo 22 mialam na szybko cc. Ktg wyszlo zle i mowili ze musza zaraz ciac. Maly byl 2 razy owiniety pepowina. Wazy 3720 i 56cm. Jest lysy. Juz go mialam 2 godziny. Kocham go strasznie i jeszcze nie wierze ze jest moj. Ur. w 36t4d. Wszyscy sie zachwycali, mowili ze piekny wczesniak bo taki duzy"
Strawbelko teraz wasz czas ♡♡♡♡♡♡♡
Teraz niestety naturals, bo owu wypada w okresie swiatecznym, i jestesmy 160km od gina. takze nie bardzo licze na ten cykl. W kolejnych chyba IUI. Jutro wizyta u gina, to zobacze czy ma jakiś pomysł.. bardzo słabe bylo nasienie przy tym naszym IUI, wiec w sumie zastanawiam sie czy gin nie stwierdzi, ze iui nie maja sensu?.. nie wiem.. cos ci ginowie malo dociekliwi są w szukaniu przyczyn i tak czlowiek sie stara latami..Bertha!!! No duupa. Nie martw się jesteś 4dni za mną. Teraz też pod chodzisz do iui czy naturalnie a później z pomocą??
Beri, czy to Ty kiedyś pytałaś o lepsze samopoczucie po metylowych?