reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się środowo :D

Leje u nas od rana, jechałam 10 minut dłużej niż zwykle do pracy :) zrobiłam herbatkę i słucham RMF classic :D
Witam kochane

Macie racje z tym ze malo dzielimy sie ciazami...

Teczowa kochana mega mega gratuluje i oczywiscie zaciskam &&&&&& !

Magda zmartwilas mnie wpisem...mam nadzieje ze tak zle nie jest...

Dedtino przykro mi z powodu kotka...ale juz nie cierpi biedak..

Dobrze a wiec prosze:
Moj brzuch w 7 miesiacu
Zobacz załącznik 780984

A to moj synus w 23tc nowszej fotki niemam
Zobacz załącznik 780985

Milego dnia kochane[emoji6]
Ja cos juz spac niemoge...a dzis wczesnie ruszam na wizyte.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Jaki śliczny zgrabny brzuś [emoji7] Juluś powiedz mi kiedy to minęło te 7 miesięcy [emoji33] szok, Ty zaraz kobito rodzisz [emoji1]
Dziewczyny ja sie vboje robic tych zastrzykow na srodku brzucha mam zrosty twrde wiec zaczelam kolo pepka robie z lewej a mala kopie z prawej na tej samek wysokosci no przrstraszylam sie
Kochana, heparyna to zastrzyki podskórne, więc nie zrobisz Młodej niczego, ale rozumiem Twoje obawy, bo pewnie też bym schizowała :) macie wybrane już imię dla drugiej córeczki? Pokazuj nam tu brzusia [emoji173]

Asia równy ziomek z tego Twojego dziecia :D kulturalny od małego, bo przywitał się heheh

Miłego dnia dziewczynki :)

Pozdrawiam: Bentula, Riri, Bertha, AgnieszkaP, Beri, Destino, Lamia, Lumia, Nafoczka, Tęczowa, Liluli, Kas, Lilia, Strawbelka, dwie Beatki, Marzycielka, Alusia, Susana, Asia, Kwiatuszek, Fondie, Doris, Burczuś, Avita, Czajak, Motylek, Magda82, Julia, Porzeczka, Magda1208, Dżoł, Kitki, Gabiś, Tola i wszystkie niewymienione też [emoji8]

Miłego dnia ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Kobitki.
Ja znów sama, mąż był w domu na 4 dni i dziś z rana dalej w ml delegację. Nie lubię tego :-(
Mam takie delikatne pytanie, czy to normalne że teraz jest jakby więcej śluzu? Mam wrażenie od wczoraj że ciągle mi coś leci...
Destino przytulam.
Ja chętnie bym zamieściła fotkę z ostatniego usg ale z telefonu nie potrafię :-(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczymy za dobre slowa;)

Fondie ja juz mam 28tc i jeszcze dare rade w brzuch robic zastrzyki;) a teraz kopniaczki sa porzadne...tez mam obawy ale kazdy mowi mi ze niema co...choc powiem ze ciezko po malu skore naciagnac i przyjdzie moment ze bedzie trzeba przejsc na udo co mnie przeraza!

Asia ty pisalas chyba co pluci ze lekarz wspominal juz na tym etapie dziewczynke...wiec powiem Tobie ze moja lekarka obstawiala od prenatalnego chlopca;)
Choc ona ma specjalizacje w badnaiavh prenatalnych itd...i wszystkie badania dodatkowe ona mi robila;)

Kurde stres sie pojawil ehhh

Gabis ja mimo ze z tel obsluguje to tez niemoglam forek dodawac i bardziej tym to bylo spowodowane ze nic niedodawalam...
A teraz zmienilam aplikacje na Tapatalk i bez problmu moge wstawiac zdjecia;)

Gabis to normalne. Ja tak miałam. A może nie normalne ale tak też miałam dobrze to pamiętam choć minęło 5lat.

Julia jakbym się dobrze nadela wygladalabymm tak samo ;-). Podziwiam was za robienie zastrzyków w tak naiety brzuszek.Ja i tak sie stresuje zastrzykami coś z wiekiem strachliwa sie zrobiłam i szybko przeszlabym na uda.

Mam pytanie :-) Jem słodycze od 2 tyg i np.tesciowa andruta zrobiła przepysznych ale po zjedzeniu od razu mam skręt kiszek potwornie boli mnie żołądek i to za każdym razem po słodkim.(dodam że raczej andruta nie zatruty). Czy to może być objaw IO albo pcos?? Na necie tylko o wzorach słyszę ale jak jadlam tylko raz odrobinie na jakiś czas to było ok. Jak się objawia pcos czy IO?

Gabis no szkoda ze M tak wyjezdza...ale pociesz sie tym ze co pare dni wraca...bo ja mojego meza niewidzialam juz od 2 miesiecy;(;(
A zobacze go dopiero 13.11 na pare dni;(

Gabis no szkoda ze M tak wyjezdza...ale pociesz sie tym ze co pare dni wraca...bo ja mojego meza niewidzialam juz od 2 miesiecy;(;(
A zobacze go dopiero 13.11 na pare dni;(

To masz Kochana jeszcze gorzej niż ja...mój wraca na weekend co dwa tygodnie. Ale najgorzej jest właśnie teraz gdy trzeba palić w piecu, popiół wyrzucać...dom jednorodzinny to jednak masa obowiązków.

Dziekuje dziewczymy za dobre slowa;)

Fondie ja juz mam 28tc i jeszcze dare rade w brzuch robic zastrzyki;) a teraz kopniaczki sa porzadne...tez mam obawy ale kazdy mowi mi ze niema co...choc powiem ze ciezko po malu skore naciagnac i przyjdzie moment ze bedzie trzeba przejsc na udo co mnie przeraza!

Asia ty pisalas chyba co pluci ze lekarz wspominal juz na tym etapie dziewczynke...wiec powiem Tobie ze moja lekarka obstawiala od prenatalnego chlopca;)
Choc ona ma specjalizacje w badnaiavh prenatalnych itd...i wszystkie badania dodatkowe ona mi robila;)

Kurde stres sie pojawil ehhh

Gabis ja mimo ze z tel obsluguje to tez niemoglam forek dodawac i bardziej tym to bylo spowodowane ze nic niedodawalam...
A teraz zmienilam aplikacje na Tapatalk i bez problmu moge wstawiac zdjecia;)

Julia, zastrzyki w udo to bajka. Nie boj sie, ja tez sie balam jak widzialam na filmiku, mimo ze Tola mi mowila ze w udo naprawde lepiej to nie chcialam wierzyc[emoji6] teraz nie wyobrazam sobie robic ich w brzuch.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też się zastanawiam nad udem, w brzuch coraz częściej mnie boli, mam zrosty, mam jeszcze dwa spore siniaki od kiedyś, bardzo powoli znikają. Ja to mam stracha czy w dobre miejsce podaję, w sensie żeby działało jak trzeba, takie schizy. Najlepiej jakby mi ktoś mazakiem zakreslil gdzie mogę robić :p

reklama
Teczowa gratuluje i zycze bezproblemowej ciazy[emoji2]

Ja zastrzyki do konca robilam w brzuch. Pozniej juz po bokach. W szpitalu proponowali w ramie. W udo mowili ze nie. Moj gin upieral sie ze najlrpiej w brzuch i zapewnial ze nie ma mozliwisci bym zrobila cos dziecku. Nie wiem czemu sie tak upieral. Ja mu ufalam i robilam jak kazal. W szpitalu przed samyn porodem pielegniarki tez mi w brzuch robily

Do góry