czarna_mala
Fanka BB :)
Witam się środowo
Leje u nas od rana, jechałam 10 minut dłużej niż zwykle do pracy zrobiłam herbatkę i słucham RMF classic
Asia równy ziomek z tego Twojego dziecia kulturalny od małego, bo przywitał się heheh
Miłego dnia dziewczynki
Pozdrawiam: Bentula, Riri, Bertha, AgnieszkaP, Beri, Destino, Lamia, Lumia, Nafoczka, Tęczowa, Liluli, Kas, Lilia, Strawbelka, dwie Beatki, Marzycielka, Alusia, Susana, Asia, Kwiatuszek, Fondie, Doris, Burczuś, Avita, Czajak, Motylek, Magda82, Julia, Porzeczka, Magda1208, Dżoł, Kitki, Gabiś, Tola i wszystkie niewymienione też [emoji8]
Miłego dnia
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Leje u nas od rana, jechałam 10 minut dłużej niż zwykle do pracy zrobiłam herbatkę i słucham RMF classic
Jaki śliczny zgrabny brzuś [emoji7] Juluś powiedz mi kiedy to minęło te 7 miesięcy [emoji33] szok, Ty zaraz kobito rodzisz [emoji1]Witam kochane
Macie racje z tym ze malo dzielimy sie ciazami...
Teczowa kochana mega mega gratuluje i oczywiscie zaciskam &&&&&& !
Magda zmartwilas mnie wpisem...mam nadzieje ze tak zle nie jest...
Dedtino przykro mi z powodu kotka...ale juz nie cierpi biedak..
Dobrze a wiec prosze:
Moj brzuch w 7 miesiacu
Zobacz załącznik 780984
A to moj synus w 23tc nowszej fotki niemam
Zobacz załącznik 780985
Milego dnia kochane[emoji6]
Ja cos juz spac niemoge...a dzis wczesnie ruszam na wizyte.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Kochana, heparyna to zastrzyki podskórne, więc nie zrobisz Młodej niczego, ale rozumiem Twoje obawy, bo pewnie też bym schizowała macie wybrane już imię dla drugiej córeczki? Pokazuj nam tu brzusia [emoji173]Dziewczyny ja sie vboje robic tych zastrzykow na srodku brzucha mam zrosty twrde wiec zaczelam kolo pepka robie z lewej a mala kopie z prawej na tej samek wysokosci no przrstraszylam sie
Asia równy ziomek z tego Twojego dziecia kulturalny od małego, bo przywitał się heheh
Miłego dnia dziewczynki
Pozdrawiam: Bentula, Riri, Bertha, AgnieszkaP, Beri, Destino, Lamia, Lumia, Nafoczka, Tęczowa, Liluli, Kas, Lilia, Strawbelka, dwie Beatki, Marzycielka, Alusia, Susana, Asia, Kwiatuszek, Fondie, Doris, Burczuś, Avita, Czajak, Motylek, Magda82, Julia, Porzeczka, Magda1208, Dżoł, Kitki, Gabiś, Tola i wszystkie niewymienione też [emoji8]
Miłego dnia
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja: