reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha Witam i już piszę co u mnie po wizycie u doktora przepraszam , że wczoraj nie odpisałam ale jakoś nie miałam ochoty.
Jeżeli chodzi o wyniki męża to doktor powiedział , że nie jest najgorzej tylko
P . ciała przeciwplemnikowe 22,98.
Gorzej ze mną.
P. ciała łożyskowe dodatnie
Ocena cytokin i współczynnika Th 1/Th 2- czynnik martwicy nowotworu 1492,0 - norma to do -1380
P.ciała przeciwplemnikowe ASA- 21,93- dodatnie
Homocysteina - 8,60,
Test limfocytoksyczny - LCT- 0,04
P.ciała przeciw beta -2 glikoproteinie IgM - 24,2 - dodatnie
Aktywność komórek NK po 2 godz - 36,6 %..
Mutacja C677T

Wypisałam tobie tylko to co doktor mi podkreślił co do reszty to nie wiem ale skoro nie zaznaczył to chyba nie najgorzej. Decyzja szczepienia od przyszłego tygodnia . Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Nie wiem co jest ważne bardziej a co mniej . Nawet nie wiem jak się odnieś do tych moich wyników słuchałam doktora ale nic do mnie nie przemawia.
Dziewczyny proszę o interpretację i rady będę bardzo wdzięczna

Ostatnia edycja:
reklama
Gabis to normalne. Ja tak miałam. A może nie normalne ale tak też miałam dobrze to pamiętam choć minęło 5lat.

Julia jakbym się dobrze nadela wygladalabymm tak samo ;-). Podziwiam was za robienie zastrzyków w tak naiety brzuszek.Ja i tak sie stresuje zastrzykami coś z wiekiem strachliwa sie zrobiłam i szybko przeszlabym na uda.

Mam pytanie :-) Jem słodycze od 2 tyg i np.tesciowa andruta zrobiła przepysznych ale po zjedzeniu od razu mam skręt kiszek potwornie boli mnie żołądek i to za każdym razem po słodkim.(dodam że raczej andruta nie zatruty). Czy to może być objaw IO albo pcos?? Na necie tylko o wzorach słyszę ale jak jadlam tylko raz odrobinie na jakiś czas to było ok. Jak się objawia pcos czy IO?
Może to pecherzyk żółciowy? Ja miałam takie ojawy przy pecherzyku. Najlepiej zrobić usg jamy brzusznej, w ostateczności gastroskopie (może być zapalenie żołądka też)

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

poszlam sobie dzis nawet abdania zrobic czy cholestazy nie mam bo swedzi takz e zaraz go gryz zaczne uczulenia nie widze na fraxi ale moze ona tak swedzi mala kopla wlasnie wiec nie panikuje jeszcze

nie niestety nie bo sie boje ze stanie sie chlopcem hahahah albo ze jej nie donosze :) tez cie taks wedzial najbardzije kolo pepka i wogole wylazi mi ten pepek ale taks tarsznei ze zwariowac idzie
Mnie swedzi brzuch, ale nie jakos bardzo i nie caly czas. Sa dni ze swedzi np wieczorem, a sa dni ze nie swedzi. Wiec nie wiem od czego.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

wczoraj swedzial popoludniu wysmarowalam calego mega iloscia balsamem dzis swedzi z rana nie przypoimna mi to uczuenie na heparyne bo wtedy mialam mega chrosty i czerowne obok atu tylko swedzi

poszlam sobie dzis nawet abdania zrobic czy cholestazy nie mam bo swedzi takz e zaraz go gryz zaczne uczulenia nie widze na fraxi ale moze ona tak swedzi mala kopla wlasnie wiec nie panikuje jeszcze
Fondie, brzuch jest suchy a skóra się rozciąga. Posmaruj jakimś balsamem. Poza tym jest cały pokłuty i się goi.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry