magda1208
Fanka BB :)
Bertha Witam i już piszę co u mnie po wizycie u doktora przepraszam , że wczoraj nie odpisałam ale jakoś nie miałam ochoty.
Jeżeli chodzi o wyniki męża to doktor powiedział , że nie jest najgorzej tylko
P . ciała przeciwplemnikowe 22,98.
Gorzej ze mną.
P. ciała łożyskowe dodatnie
Ocena cytokin i współczynnika Th 1/Th 2- czynnik martwicy nowotworu 1492,0 - norma to do -1380
P.ciała przeciwplemnikowe ASA- 21,93- dodatnie
Homocysteina - 8,60,
Test limfocytoksyczny - LCT- 0,04
P.ciała przeciw beta -2 glikoproteinie IgM - 24,2 - dodatnie
Aktywność komórek NK po 2 godz - 36,6 %..
Mutacja C677T
Wypisałam tobie tylko to co doktor mi podkreślił co do reszty to nie wiem ale skoro nie zaznaczył to chyba nie najgorzej. Decyzja szczepienia od przyszłego tygodnia . Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Nie wiem co jest ważne bardziej a co mniej . Nawet nie wiem jak się odnieś do tych moich wyników słuchałam doktora ale nic do mnie nie przemawia.
Dziewczyny proszę o interpretację i rady będę bardzo wdzięczna
Jeżeli chodzi o wyniki męża to doktor powiedział , że nie jest najgorzej tylko
P . ciała przeciwplemnikowe 22,98.
Gorzej ze mną.
P. ciała łożyskowe dodatnie
Ocena cytokin i współczynnika Th 1/Th 2- czynnik martwicy nowotworu 1492,0 - norma to do -1380
P.ciała przeciwplemnikowe ASA- 21,93- dodatnie
Homocysteina - 8,60,
Test limfocytoksyczny - LCT- 0,04
P.ciała przeciw beta -2 glikoproteinie IgM - 24,2 - dodatnie
Aktywność komórek NK po 2 godz - 36,6 %..
Mutacja C677T
Wypisałam tobie tylko to co doktor mi podkreślił co do reszty to nie wiem ale skoro nie zaznaczył to chyba nie najgorzej. Decyzja szczepienia od przyszłego tygodnia . Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Nie wiem co jest ważne bardziej a co mniej . Nawet nie wiem jak się odnieś do tych moich wyników słuchałam doktora ale nic do mnie nie przemawia.
Dziewczyny proszę o interpretację i rady będę bardzo wdzięczna
Ostatnia edycja: