reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jak się czuje, w miarę dobrze, wczoraj na wieczór brzuch zaczął boleć, krwawienie
Mickey dziekuje za dobre słowo :* jest taka piosenka "a ja będę twym aniołem. ."
Odnośnie twojego pytania to była Gabi433 ale po stracie przestała pisać a z tego co widzę to i logować (04.2016)

Czarna myślałam ze coś zaproponujesz to bym M. szepnęła na uszko, a tak to do środy musze czekać :D
PS a wogole to wy wszystkie takie piękne i młode i z cudnymi włosami. . tylko ja taka niewyraźna :p
Foczka zawsze wychwycisz dokładnie co siedzi w mojej głowie, przeczytałam historie Gabi i niestety żałuje że dopiero teraz będę robić kariotypy, bo jesli mam jakąś translokacje zrównoważoną to wszystko zmienia się o 180stopni, co jest wielce prawdopodobne.

reklama
Jak się czuje, w miarę dobrze, wczoraj na wieczór brzuch zaczął boleć, krwawienie

Foczka zawsze wychwycisz dokładnie co siedzi w mojej głowie, przeczytałam historie Gabi i niestety żałuje że dopiero teraz będę robić kariotypy, bo jesli mam jakąś translokacje zrównoważoną to wszystko zmienia się o 180stopni, co jest wielce prawdopodobne.
Dużo czytałam o tych translokacjach .
Niestety ja też nie robiłam kariotypów .
Termin mi przepadł jak byłam w ciąży ostatnio .
Myślałam że jest z ciąża wszystko ok i nie pojechałam .
Potem stało się jak się stało

Mickey
Czekasz na poronienie samoistne?

pięknie miałam sny wiecie jakie i wiwxie jak się skończyły i na boeliznie miałam odrobone krwi z brazem.....masakraaaaaaa
wlaczulam derektor ale puls znalazłam. jutto wizyta. eh ciągle coś
Fondie jeszcze dziś wspominam "te" sny :D

Sexik z rana jak śmietana był .:)
Sus a moje organy zawsze rano śpią, za to deser po obiadku mmmm :p tak na leniwca

Napisze wam jak mnie syn podsumował.
Dwa dni temu mówi mi ze mam duży brzuch, wiec się śmieje i mówię mu ze może siostrzyczke będzie mial :D na co on mowi: "tylko cie raz do pracy puścić a ty juz dzidziusia będziesz miec" :p

Mickey aniolku :*
Bea wariatko :*
Doris wladzo :*
Strawbelko cukierniczko :*
Czarna, Sus lodziarki :*
Gabis Lamia Asia kropeczki :*
I wszystkie pozostałe kwiatuszki ♡ całą litania do wszystkich świętych :)

Ostatnia edycja:
Fondie jeszcze dziś wspominam "te" sny :D

Sus a moje organy zawsze rano śpią, za to deser po obiadku mmmm :p tak na leniwca

Napisze wam jak mnie syn podsumował.
Dwa dni temu mówi mi ze mam duży brzuch, wiec się śmieje i mówię mu ze może siostrzyczke będzie mial :D na co on mowi: "tylko cie raz do pracy puścić a ty juz dzidziusia będziesz miec" :p
Nafoczka
Ciekawe czy to tatuś słyszał.hehe.:)

Ja tam lubie rano .
Potem małolaty po chałupie się snują :p
Fondie
Mnie takie sny w ciążach też prześladują :DHormony nam buzują ponad normę wtedy

Nafoczko
To ja jestem
Czarna Lodziara??haha:p

Ostatnia edycja:
Musze Wam sie pozalic. Bo komu jak nie Wam. Moj tata pojechal na pogrzeb, nie byla to bliska osoba no ale znal chlopa wiec chcial jechac (300 km). Na stypie byla tez moja bliska rodzina no i jak to na stypie, po kielichu i zaczela sie gadka. Co tam u asi,czy nie planuja dzieci, u michala( mojego kuzyna) juz drugie w drodze, kamila (zona drugiego kuzyna) tez juz w ciazy, tylko asia nic. A tata juz nie wytrzymal i mowi do nich: wiecie co, jak tak bardzo wypytujecie to wam powiem, chciala miec dzieciaka ale poronila i co ma wam mowic? No i sie zaczelo, ze nic nikt nie wiedzial, ze czemu nic nie mowilam. I sie oczywiscie poklucili. I teraz mam z tylu glowy ich rozmowy, domysly i obgadywanie. Zaluje ze nie pojechalam na ten pogrzeb bo by sie to pewnie ( w mojej obecnosci) inaczej skonczylo. Szkoda mi taty ze to on musial ich informowac o tym w takich okolicznosciach, bo wiem ze on choc nie okazuje, to bardzo to przezywa. ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoł kochana chyba jednak lepiej, że Cie tam nie było! Tata Cię obronił a rodzinka już nie będzie pytać!!
Ja taką rozmowe ostarnio b. przeżyłam a teraz wszyscy wszystko wiedzą, pewnie nagadali się na mój temat i tylko teraz niektórzy patrzą na mnie z pożałowaniem!! Ale da się to wytrzymać ;)

Najgorsze jest to ze w listopadzie musze isc na impreze rodzinna bo jest w moim miescie ( gdyby byla dalej to bym to olala) i juz widze ich spojrzenia z politowaniem.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak bardzo nie chcesz iść to zawsze możesz coś wymyślić!! Wyjazd, ból głowy, zęba cokolwiek!! Ja tak robiłam bo obecność na takich imprezach to była dla mnie katorga!!!
My i tak męczymy się każdego dnia więc po co jeszcze więcej!!ściskam Cię mocno!! :)

Do góry