M
Magda82...
Gość
Paula moim zdaniem i beta i progesteron ok.Niestety teraz to pozostaje czekanie i wiara .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula, piękna beta! w 10dpo mialaś 12, a w 13dpo 99!!! Progesteron też wzrósł dwukrotnie.Beta 99 progesteton 30,2 ta beta nie jest optymistyczna, dzis 26dc 13dzien od owu
Asia ja też bym zniosła wszystko razem z tymi boczkami ale zęby to mi się strasznie posypały, po prostu pekaja na kawałki i robie rekonstrukcje całych.Nafoczka, ja zniosę każdy ból tylko żeby ta ciąża okazała się tą szczęśliwą. Powiedziałam nawet m, że mogę stracić wszystkie zęby, żeby tylko moje maleństwo urodziło się o czasie i zdrowe. To się śmiał, że głupoty gadam. Ale ja - jak pewnie wy wszystkie jestem w stanie wiele poświęcić dla macierzyństwa.
Paula jest dobrze. Nie masz pewności kiedy bylo zagnieżdżanie. Głowa do góryBeta 99 progesteton 30,2 ta beta nie jest optymistyczna, dzis 26dc 13dzien od owu
Beta 99 progesteton 30,2 ta beta nie jest optymistyczna, dzis 26dc 13dzien od owu
obyś strawbi miała rację co do przyrostuPaula, beta jest ok, super przyrost.
Asiu, teraz musi byc dobrze, w koncu dla Ciebie zaswiecilo sloneczko[emoji4]
Dziewczyny, kazdej sie uda. Zobaczcie ile teraz mamy nowych ciezarowek, w koncu na Was przyjdzie czas[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom