reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Ja tylko na chwilę wpadam
Avita, pytałaś o Wolinski Park Narodowy. Oczywiście ze warto się tam wybrać na wycieczkę. Jest tam rezerwat żubrów i punkt widokowy
Polecam też wycieczkę do swinoujscia. Choćby ze względu na to, że to jedyne miasto w Polsce do którego trzeba płynąć promem żeby się dostać. Kolejki mogą być na prom bo teraz sezon jest ale zawsze można zwiedzić latarnie morska która jest przed promem (małym)

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nafoczka
To taka misja ......ta pomoc !!!!!
Też to mam choć ja do końca nie spełniona .......
Dobrze że mlekodajnia ciągle pracuje ..-!!!!!! Hehe .
Chyba bym się pobeczała jak by ci pokarm zanikł !!!!!Ale dałaś radę !!!
I Wikuś ma swoje mleczko .

Lamia
Przykro mi bardzo .
Ostatnio też tak miałaś o ile pamiętam ???
Moja beta 4500 i jak zaczęła spadać to po 10 dniach dostałam okres w 49 dniu cyklu .
teraz było kilka testów z ładnymi krechami:( Mam nadzieję że dostanę ''okres'':sad:
Dziewczynki co mam brać na zagnieżdżanie? Bo chyba z tym mam problem. Pisałyście kiedyś o leku OVARIN jakoś tak ? jak on się nazywa poprawnie ,bo nie mogę sobie przypomnieć.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Ja jestem po cudownej nocy z najwspanialszym rehabilitantem piersi :D taka zakochana ♡♡♡
Wikus juz fajnie patrzy,słucha i czasem uśmiecha. Wazy niecale 4500. Tyle na raz a nie widzialam go trzy dni :D

Sus wróciłam? o mleko walczyłam jak lwica. Co 2-3 godz miałam włączony budzik i ściągałam i piłam aż czasami mi było niedobrze. Maż 2xdziennie odbierał.
Ale powiem wam że nóż się w kieszeni otwiera ze było miejsca gdzie mogłabym go nakarmić. Rozumiem ze na oddział gin. nie pozwolili, ale na noworodkow tez nie. W całym szpitalu nie było nawet najmniejszej salki na to! A gdybym mieszkała 5m od szpitala i mogła stale? Serce się kraje :(

Strawbelko żaden pech juz mi nie straszny bo ciesze się kazda wspólna sekunda, a reszta cóż.. życie. A ty jak się masz?

Antybiotyk mam jeszcze 7 dni a juz dostałam aphty w buzi wiec to nie koniec. A tesciowa (której trochę mogę podziękować za swój stan i ciągle przytyki) juz wczoraj o grzadkach wspominała. ...

Edit
Alusia,Asia,Avita,Arda,Bea♡,Czarna,Liluli,Lamia wszystkie nowe dziewczyny macie wielkie szczęście ze jesteście tu na forum i wymieniacie poglądy (raz mniej raz bardziej burzliwie) :) trzymam i za was kciuki a życie jak widać nie jest proste ♧

Ps chcecie jakieś bety?

Ostatnia edycja:
Nafoczka co znaczy chcecie jakieś bety?? Z tą Twoją teściową szybko bym się rozprawiła. ;-). Moja mówi że się nie nadaje do pracy w grzadkach a ja nie zamierzam jej udowadniać że się myli. Tłumacze jej że ja potrafie inne rzeczy np.załatwić coś nie załatwialnego.Tu sie ścianę, tam buzie wydrę i załatwione.Ona juz zauważyła jakie to przynosi efekty :-D

ja bede monotematyczna jak jestem w ciazy.....wiem bede narzekac:( dzis wstalam i plaklac mi sie chce. dzis beta powinna byc kolo 9tys a mnie nie mdli wogole. Wczoraj z rana moze minimalnie mnie zemdlilo na ocet ale to tak prawie leciutko.
Bola mnie piersi bardzo i zaczely po bokach -ale tak moze przy dupku jest?? i jak wstaje za szybko ze stola to zgina mnie w boku tak okropnie ciagnie i ze 3 rayz na dzien tak mam normlanie chyba musze wstawac jak emerytka z krzesla bo czasem mam wrazenie, że cos mi tak odpadnie zaraz.
i nie mam zadnych ciagniec niedobrze nic a dzis mam 5tydzen 0 dni. Strawbelka napisz cos bo widze ze odkad okazalo sie, że mam 1 pecherzyk niec nie piszesz az sie przestraszylam, że pewnie sama wiesz ze cos nie tak z moja ciaza. NAjgorsze to to, że jak sie nie uda to juz nic nie pomoze a latami bedziemy splacac kase wydana u maliny :( co ja mam zorbic zeby to dzieciatko zostalo ze mna:( pzrepraszam, że marudze.
nafoczka i doris napisz przy jakiej ebdcie czulas objawy ciazowe? Doris napiszesz zebym szla na bete -nie pojde jak cos dzien przed usg pojde bo naprawd emoj stres jest taki ze jak wyjdzie beta dobra to ten stres w moim organizmie kilkugodiznny odbije sie na dzidzi na pewno ostanio przezywalam masakre po prostu.
jak sie nie uda to cholera skad mam corke?? jak to ozliwe ze ona jest z naturalnej ciazy!!!
pamietacje marthe ? co u niej wie ktos?
kwiatuszek napisz cos

ja bede monotematyczna jak jestem w ciazy.....wiem bede narzekac:( dzis wstalam i plaklac mi sie chce. dzis beta powinna byc kolo 9tys a mnie nie mdli wogole. Wczoraj z rana moze minimalnie mnie zemdlilo na ocet ale to tak prawie leciutko.
Bola mnie piersi bardzo i zaczely po bokach -ale tak moze przy dupku jest?? i jak wstaje za szybko ze stola to zgina mnie w boku tak okropnie ciagnie i ze 3 rayz na dzien tak mam normlanie chyba musze wstawac jak emerytka z krzesla bo czasem mam wrazenie, że cos mi tak odpadnie zaraz.
i nie mam zadnych ciagniec niedobrze nic a dzis mam 5tydzen 0 dni. Strawbelka napisz cos bo widze ze odkad okazalo sie, że mam 1 pecherzyk niec nie piszesz az sie przestraszylam, że pewnie sama wiesz ze cos nie tak z moja ciaza. NAjgorsze to to, że jak sie nie uda to juz nic nie pomoze a latami bedziemy splacac kase wydana u maliny :( co ja mam zorbic zeby to dzieciatko zostalo ze mna:( pzrepraszam, że marudze.
nafoczka i doris napisz przy jakiej ebdcie czulas objawy ciazowe? Doris napiszesz zebym szla na bete -nie pojde jak cos dzien przed usg pojde bo naprawd emoj stres jest taki ze jak wyjdzie beta dobra to ten stres w moim organizmie kilkugodiznny odbije sie na dzidzi na pewno ostanio przezywalam masakre po prostu.
jak sie nie uda to cholera skad mam corke?? jak to ozliwe ze ona jest z naturalnej ciazy!!!
pamietacje marthe ? co u niej wie ktos?
kwiatuszek napisz cos
Fondie, ale mnie rozbawilas[emoji1]
Zamiast ryczec ze Cie nie mdli, to idz na bete i nie bedziesz ryczec, bo zobaczysz ze beta pieknie rosnie.

Fondie napisz sobie na kartce duzymi literami i powies na scianie" Strawbelki i Toli nie mdlilo w ciazy"

Ciesz sie ze Cie nie mdli.
Chcesz od rana do nocy rzygac?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Proszę cię Fondie nie panikuj tak,bardziej tym dziecku zaszkodzisz.... Ja też nir wymiotowalam w 5 tc i NIE Czułam dodatkowo piersi, bóle miałam tylko okresowe które zwalaczlam nospa... A lekarz ani razu nie wysłał mnie na bthcg a ja mię robilam.. Bo w poprzednich latalam jak szalona i nic to nie dało.....poczekaj spokojnie fo wizyty dowiesz się czy jest serduszko, jak jest pecherzyk jest dobrze..... Proszę cię uspokoj się... Nie czytaj internetu, taka moja rada spokojnie czekaj stres pogarsza sytuację.....stąd może te bóle bo jesteś ciągle spieta.. Odpoczywaj poczytaj książkę ja tak robilam i pomagało naprawdę.. Czasem miałam atak paniki ale pomyślałam że będzie co będzie robię co mogę...

Dzięki Doris za info. W Dziwnowie jestem już trzeci raz, więc trochę okolice już poznałam. Świnoujście, Międzyzdroje "zaliczyłam" w poprzednich latach a teraz zostały żubry;) i może pojedziemy jeszcze nad jezioro turkusowe bo tam podobno też jest pięknie!

Beata wyślij mi WIĘCEJ słońca!!!!!!!!!;)

Nafoczko dzielna babka z Ciebie!!! A teściowa niech sama robi w ogródku!!!!!

Pozdrowionka dla wszystkich!!!

Edit: Fondie chociaż spróbuj pomyśleć o czymś innym! Ja w mojej jedynej szczęśliwej ciąży nie rzygałam, nie mdliło mnie tylko trochę bolały cyce a w tych straconych było dokładnie odwrotnie!!!!
Skorzystaj z porady Strawbelki i napisz sobie to hasło w widocznym miejscu ;) i więcej optymizmu ;)

Ostatnia edycja:
tylko z rzygaej ciazy mam dziecko! a te bety do pamietaciejakie dziwadla wnosily ? ja wole chyba je olac zwlaszcza ze obydwa ginekolodzy nie kazali juz powtarzac stwierdzili, że ladny przyrost i czekac. ostnia ciaza poroniona z beta 82 tys wiec dlatego tez sceptycznie patrze na te bety ...a stres wtedy jest strasznyyyyyyy
aha ciagle jestem glodna ale to pewnie przez encorton.

reklama
tylko z rzygaej ciazy mam dziecko! a te bety do pamietaciejakie dziwadla wnosily ? ja wole chyba je olac zwlaszcza ze obydwa ginekolodzy nie kazali juz powtarzac stwierdzili, że ladny przyrost i czekac. ostnia ciaza poroniona z beta 82 tys wiec dlatego tez sceptycznie patrze na te bety ...a stres wtedy jest strasznyyyyyyy
aha ciagle jestem glodna ale to pewnie przez encorton.
To teraz bedziesz miala dziecko z nierzygajacej ciazy[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry