Fondie trzymam kciuki, ja też mam ten śluz taki żółty najbardziej na białych mahteczkach widać sorry za bezpośredniosc i właśnie po lutce bo jak jem doustnie to znowu zalewa mnie i wtedy jest jak woda... Także nie myślę żeby to było coś złego chybaze jakaś infekcja... Z którą ja też walczę od luteiny bo nawet lekarz potwierdził podrażnienia przez nią... Trzymam kciuki!!!! Lez i wypiczywaj.. Ja czasem jak Kłoda Leżałam nawet kosztem obiadu czy sprzątania lekarz na każdej wizycie powtarzał leżeć, leżeć leżeć....
reklama
Riri mi nie kazali leżeć ja leżę jak mogę ale jutro m idzie do pracy ja sama z mala nie da rady leżeć. Mojej mamie moglabym powiedzieć by pomogła ale jest na wakacjach nie chce jej ich psuć. Do kościoła idę pomógdla się na betę i leżeć dalej. Ja robie małe kroki bo jak leze nie leci nic i nie wiem wtedy czy mam coś czy nie
beri123
Fanka BB :)
Fondie odpiczywaj i mysl pozytywnie! Ja dzis zatestowalam bo skonczyly mi sie zastrzyki i musialabym jechac do Novum po recepte. 2 dni przed@. Test negatyw, nawet sie ucieszylam bo jade za 2 tygodnie na wakacje i nie piszalalabym, a tak bedzie przygoda! No i choc przez 3 dni nie bede jesc tych ton lekow Takie plusy mi wyszly!!! Milego Kochane.Riri mi nie kazali leżeć ja leżę jak mogę ale jutro m idzie do pracy ja sama z mala nie da rady leżeć. Mojej mamie moglabym powiedzieć by pomogła ale jest na wakacjach nie chce jej ich psuć. Do kościoła idę pomógdla się na betę i leżeć dalej. Ja robie małe kroki bo jak leze nie leci nic i nie wiem wtedy czy mam coś czy nie
Paula mnie też bolal brzuch jak na okres ale zaraz po lamette,teraz mam straszne mdłości i zawroty. 3 jaja? Wow nigdy nie widziałam u siebie więcej niż 1,pekly tak? To choć tyle.a w sierpniu coś na spontanie czy nic?ja też nie wiem co zrobię w następnym cyklu bo chcemy się wybrać na wakacje, a i bez pracy zostanę..Mia fajnie że wpadłaśkiedyś Cie wywoływałam ale dopiero teraz jesteśja ostatnio tez miałam lamettę i clo i 3 jaja i też dupa...mam nadzieję że będziemy miały siłę na walkę aczkolwiek ja sierpień odpuszczam, ja mam wrażenie że u mnie coś jest nie tak z implantacją tzn w 1 cyklu po 7 dniach od owu bolał brzuch jak na @ teraz w 3 bolał ale już w 5 dniu, P stwierdził że może poprostu "poleciało"a zachodziłam za pierwszym razem dlatego może teraz mi jest tak ciężko
Fondie będzie dobrze.
U
użytkownik m
Gość
tak pękły 3 jaja bolały jajniki dosyć ale co z tego i tak się nie udało...nie staram się bo już nie daje rady psychicznie jak jadę na betę i okazuje się negatywna mam straszne doły... muszę odpocząć czasem tak bardzo brakuje mi wiary i siły tym bardziej że do tej pory nie miałam problemu z zachodzeniem a tu coś nie tak jest...nawet myślałam że może mam zrosty ale P. twierdzi że nic nie widzi na usgPaula mnie też bolal brzuch jak na okres ale zaraz po lamette,teraz mam straszne mdłości i zawroty. 3 jaja? Wow nigdy nie widziałam u siebie więcej niż 1,pekly tak? To choć tyle.a w sierpniu coś na spontanie czy nic?ja też nie wiem co zrobię w następnym cyklu bo chcemy się wybrać na wakacje, a i bez pracy zostanę..
Fondie będzie dobrze.
Fondie pisz nam zaraz jaka beta
G
Gość
Gość
reklama
Podziel się: