reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie trzymam kciuki, ja też mam ten śluz taki żółty najbardziej na białych mahteczkach widać sorry za bezpośredniosc ;) i właśnie po lutce bo jak jem doustnie to znowu zalewa mnie i wtedy jest jak woda... Także nie myślę żeby to było coś złego chybaze jakaś infekcja... Z którą ja też walczę od luteiny bo nawet lekarz potwierdził podrażnienia przez nią... Trzymam kciuki!!!! Lez i wypiczywaj.. Ja czasem jak Kłoda Leżałam nawet kosztem obiadu czy sprzątania lekarz na każdej wizycie powtarzał leżeć, leżeć leżeć....

reklama
Właśnie wyleciał mi coś w kolorze popielatym taki biały zbrudnym czymś. Wygląda jak tabletka zbita w kulkę nie rozpuszczona. Jak daje po 6 dziennie to może wkoncu się zlepilo.

Przepraszam za post pod postem ale ja myślałam że wody mi uciekają tyle tej wydzieliny miałam...aż z nerwów poszłam na IP i było ok..

Riri mi nie kazali leżeć ja leżę jak mogę ale jutro m idzie do pracy ja sama z mala nie da rady leżeć. Mojej mamie moglabym powiedzieć by pomogła ale jest na wakacjach nie chce jej ich psuć. Do kościoła idę pomógdla się na betę i leżeć dalej. Ja robie małe kroki bo jak leze nie leci nic i nie wiem wtedy czy mam coś czy nie

Riri mi nie kazali leżeć ja leżę jak mogę ale jutro m idzie do pracy ja sama z mala nie da rady leżeć. Mojej mamie moglabym powiedzieć by pomogła ale jest na wakacjach nie chce jej ich psuć. Do kościoła idę pomógdla się na betę i leżeć dalej. Ja robie małe kroki bo jak leze nie leci nic i nie wiem wtedy czy mam coś czy nie
Fondie odpiczywaj i mysl pozytywnie! Ja dzis zatestowalam bo skonczyly mi sie zastrzyki i musialabym jechac do Novum po recepte. 2 dni przed@. Test negatyw, nawet sie ucieszylam bo jade za 2 tygodnie na wakacje i nie piszalalabym, a tak bedzie przygoda! No i choc przez 3 dni nie bede jesc tych ton lekow:) Takie plusy mi wyszly!!! Milego Kochane.

Mia fajnie że wpadłaś;)kiedyś Cie wywoływałam ale dopiero teraz jesteś:biggrin2:ja ostatnio tez miałam lamettę i clo i 3 jaja i też dupa...mam nadzieję że będziemy miały siłę na walkę aczkolwiek ja sierpień odpuszczam, ja mam wrażenie że u mnie coś jest nie tak z implantacją tzn w 1 cyklu po 7 dniach od owu bolał brzuch jak na @ teraz w 3 bolał ale już w 5 dniu, P stwierdził że może poprostu "poleciało":crazy:a zachodziłam za pierwszym razem dlatego może teraz mi jest tak ciężko:oo:
Paula mnie też bolal brzuch jak na okres ale zaraz po lamette,teraz mam straszne mdłości i zawroty. 3 jaja? Wow nigdy nie widziałam u siebie więcej niż 1,pekly tak? To choć tyle.a w sierpniu coś na spontanie czy nic?ja też nie wiem co zrobię w następnym cyklu bo chcemy się wybrać na wakacje, a i bez pracy zostanę..
Fondie będzie dobrze.

Paula mnie też bolal brzuch jak na okres ale zaraz po lamette,teraz mam straszne mdłości i zawroty. 3 jaja? Wow nigdy nie widziałam u siebie więcej niż 1,pekly tak? To choć tyle.a w sierpniu coś na spontanie czy nic?ja też nie wiem co zrobię w następnym cyklu bo chcemy się wybrać na wakacje, a i bez pracy zostanę..
Fondie będzie dobrze.
tak pękły 3 jaja bolały jajniki dosyć ale co z tego i tak się nie udało...nie staram się bo już nie daje rady psychicznie jak jadę na betę i okazuje się negatywna mam straszne doły... muszę odpocząć czasem tak bardzo brakuje mi wiary i siły tym bardziej że do tej pory nie miałam problemu z zachodzeniem a tu coś nie tak jest...nawet myślałam że może mam zrosty ale P. twierdzi że nic nie widzi na usg
Fondie pisz nam zaraz jaka beta 8-)

reklama
Do góry