reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczko bądź silna trzymam kciuki popłakalam się.
Kochane mam pytanie o wlewy z intralipidu chyba dobrze napisałam jaki jest koszt ?
Jaki wynik trzeba mieć neggatywny aby się nad tą opcja zastanawiać napiszcie coś więcej dziękuję jutro mam odbior mrl

Nafoczko bądź silna trzymam kciuki popłakalam się.
Kochane mam pytanie o wlewy z intralipidu chyba dobrze napisałam jaki jest koszt ?
Jaki wynik trzeba mieć neggatywny aby się nad tą opcja zastanawiać napiszcie coś więcej dziękuję jutro mam odbior mrl

Koszt chyba około 300-400zł? Dziewczyny na pewno wiedzą więcej.

A ja mam pytanie, czy słyszałyście o zamienniku Encortony, lek o nazwie Colcort, ten lek jest dostępny w aptekach niemieckich, ale respektują polskie recepty, nasze apteki też mogą go zamówić i ściągnąć. Ma ponoć o wiele mniejsze skutki uboczne ale kosztuje około 40E za 100 tabl.

Nafoczka :D to mnie zaskoczyłaś . Nie porodem tylko wstrzymaną akcją :p już pakowałam się do auta ;)
Tęczowa a jak u Ciebie? Wróciłaś? Pamiętasz kino? Nafoczka zaprasza tylko seans last minute :p

Nafoczko trzymam kciuki:) Czasami trzeba się pomęczyć żeby mieć w ramionach ten cud, ale jak już go zobaczysz to zapomnisz o wszystkim- gwarantuję!!! Życzę Ci szybkiego porodu:p

Własny była na poczcie odebrała colostrum jak go stosujecie przez 1 tydzień 3 dziennie później zwiększacie dawkę? Kupiłam tez witaminę d i kwasy omega biorę tez b12,6 kwas wszystko metylowe także juz prawie jak lekoman :-)
Nafoczka jestem i myślę o Tobie

Burczuś 5 mg encortonu to zdecydowanie za mało, ja na początku brałam 10mg a od pozytywnej bety 15mg. Oprócz tego heparyna co drugi dzień od owu, metylowane już na kilka mies. przed staraniami, colostrum immune, glucophage. Duphaston i luteina od pozytywnej bety.
Nafroczka oby głądko poszło, trzymam kciuki!
Moja mała ma już 900g.

Moja mała ma już 900g.
Skąd wiesz? Na wizycie byłaś?? A gdzie zdjęcie? Ejj to nie fair nie wiesz ,że czekam ;) Starsze ciężaróweczki już się nie mogą pochwalić ale Ty?? Niedobra jesteś :p

Czekam na @ dziś ma się pojawić, już stres mnie bierze i mam mdłości (ciąży nie ma więc to nie objaw :p) zawsze tak reaguję na stres. Dręczy mnie kilka kwestii.
Czym obniżacie tsh i coś bierzecie jakiegoś bromka na wydzielinę z sutków?? Ja od zawsze mam jakiś taki zielono-żółty płyn w sutku kilka kropel i mimo tego zachodziłam teraz rozkminiam to czy może pozbyć się i tego płynu jakimiś tabletkami? :]

reklama
Skąd wiesz? Na wizycie byłaś?? A gdzie zdjęcie? Ejj to nie fair nie wiesz ,że czekam ;) Starsze ciężaróweczki już się nie mogą pochwalić ale Ty?? Niedobra jesteś :p

Czekam na @ dziś ma się pojawić, już stres mnie bierze i mam mdłości (ciąży nie ma więc to nie objaw :p) zawsze tak reaguję na stres. Dręczy mnie kilka kwestii.
Czym obniżacie tsh i coś bierzecie jakiegoś bromka na wydzielinę z sutków?? Ja od zawsze mam jakiś taki zielono-żółty płyn w sutku kilka kropel i mimo tego zachodziłam teraz rozkminiam to czy może pozbyć się i tego płynu jakimiś tabletkami? :]

Na obniżenie to chyba Euthyrox, ale Bea jak widzisz moje i Twoje TSH lekarze określają jako normę (mój "stały" endo i drugi tydzień temu na konsultacji to potwierdził). Ja tylko usłyszałam, że w ciąży nie może być wyższe jak 2,5 i wtedy będziemy obniżać.
A na ten wyciek, to nie wiem, ale to chyba ma coś wspólnego z prolaktyną za wysoką. Badałaś prolaktynę?

Do góry