reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondi w czmp zrobią Ci dokładnie to co masz na skierowaniu - nic więcej!! Jak zależy Ci na cytologi to musisz zagadać pewnie najlepiej z maliną. Jest codziennie rano na obchodzie póżoniej go nie widać pewnie idzie na blok op.
A na kiedy umówiłaś w końcu histero?!
Ja w pon. jadę na ostatnie szczepienie, oby!!!!!!!!!!!!

Trzymam kciuki za wszystkie testujące i za nasze brzuchatki oczywiście też :)

Ostatnia edycja:
reklama
.Moja karta wyników wygląda jak misz masz, powpisywane jakieś badania których nie robiłam, nieuaktualniane informacje, wiele rzeczy biorę na własną rękę z informacji z forum np acard..A z drugiej strony wyczuwam dobre intencje i dobre serce no nie wiem postanowiłam dać dr P jeszcze jedna szansę.

Mia doktorek zauważyłam,że ma gotowca i w niego tylko wpisuje to co Twoje, reszta zostaje .Np. po usunięciu przegrody mam nadal napisane macica dwurożna choć obydwoje widzieliśmy, że wcale tak nie jest ;) .Na dole wszystko co jest z ostatniej wizyty z datą wizyty jest aktualne. Mnie dziewczyny pytały o endometium czy mam dobre po laparo bo pozwolił się starać a ja nie wiedziałam jakie mam.Na karcie jest 12mm ,na wcześniejszej też heh tego się trzymam ,ale Ty też pewnie masz 12?

Asia to promocja na dwupaki już jest ja też chcę skorzystać :d

Witam dziewczynki.
PRL-spadła- jest w normie :) (341) było 671
PRG-21 ,43
TSH-0,591
Wyniki super! Jak wczoraj bym bety nie zrobiła ,to pomyślałabym o teście ciążowym. Tym bardziej że tempka cały czas 37,01.
A może jednak za szybko ta beta co?:hmm:

Który miałaś wczoraj dpo?
Arda 8 dpo
A tam i tak jutro zatestuje ,bo mam gości na grilla i jakieś piwko pewnie..no i muszę mieć czyste sumienie.
Nieeee ...nie żebym jakąś nadzieje miała ...wcale...nie....:) ha,ha

Ostatnia edycja:
Burczus jestem podczas szczwpien ty jestes przeciwna a wydaje mi sie, ze to moze miec mniejsze skutki uboczne przeciez.dzieci sie szczepi i to czesto. Szczepienia pobudzaja organizm do dzialania naprawczego jakby w sensie, ze sam ma "sie naprawic" wlewy z immonoglobuliny daja czyste imminoglobilony ale brak ich powoduje powrot so tego samego stanu rzeczy, wlewy z intralipidu wogole nie maja skutkow ubocznych bo to bialko a nie"cos od kogos" a.encorton rozpieprzyl mi tsh spowodowal wypadnie wlosow tycie wogole ja mialam przez nie nadnercza zablokowane -ale przez glupote te nadnercza bo od razu odstawilam. U dziecka moze powodowac wady serduszka jesli jest za duza dawka-czasem tylko przy takiej sie udaje.
Ale maja wszechstronne dzialanie na wszystkie przwciwciala i na nk:)
Ja nie jestem przeciwna, tylko zdecydowałam,że ja ich nie zrobię:)
Absolutnie nie neguję ich skuteczności.

reklama
Fondi w czmp zrobią Ci dokładnie to co masz na skierowaniu - nic więcej!! Jak zależy Ci na cytologi to musisz zagadać pewnie najlepiej z maliną. Jest codziennie rano na obchodzie póżoniej go nie widać pewnie idzie na blok op.
A na kiedy umówiłaś w końcu histero?!
Ja w pon. jadę na ostatnie szczepienie, oby!!!!!!!!!!!!

Trzymam kciuki za wszystkie testujące i za nasze brzuchatki oczywiście też :)
Ok dziękuję wiec poproszę go o cytologia może przy badaniu usg zrobią. .nie chce znów płacić. Ja mam ostatnia w środę szczepionke...prawdopodobnie któraś z nas będzie miała brak hamowania na wyniku mrl...ale oby tak się nie stało bo ty miałaś test LCD dodatni a ja ujemny ...wiec którejś chyba od męża szczepionki nie nadają z tego co czytalam ale obym się myliła ja nie spotkałam takiej oprócz dziewczyn u nas na forum które się już nie doszczepialy ale trzeba myśleć pozytywnie

Czy ktoś wie co u Strawbelka ?

Arda a jak dziś plamienia ?coś czyje ze 20 mg Encortonu i 0,6 clexane zdzialaja cuda u ciebie:)

Do góry