reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny, wybaczcie, tu same dobre wieści dzisiaj ale teraz dzwoniła moja bratowa, że jej siostra (3 m-c) poroniła...szlag by to trafił. Czy to jakaś cholerna przypadłość naszych czasów? Czarnobyl wychodzi, czy cholera wie co? Podłamałam się. Masakra. Jeszcze raz wybaczcie.

Witam dziewczyny ;) gratulacje nowych kreseczek ;) .

Sorki nie udzielam się za bardzo bo jestem w Pl i nie mam neta a u nas taka piękna pogoda że całe dnia nad jeziorkiem ;) a tam nie jetem dostępna .

Strawbelka jestesmy z tobą i martwimy się o ciebie i o kropeczkę , życzymy wam jak najlepiej i na pewno żadna dziewczyna z forum nie powiedziała nic przeciwko tobie .
Troszke przykro że przez tyle czasu byłaś znami doradzałaś innym dziewczyną sama potrzebowałeś wsparcia a w najważniejszym momencie zostawiłaś nas i nie dałaś znaku cZy wszystko jest ok ;( tylko dlatego że nie spodobało cie się co Sus napisała ! A przrcież nie tylko Sus jest tutaj ;( i każda ci szczerze dobrze życzy . Pozdrawiam was kochane idźcie korzystać ze słoneczka .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beata i po co sie wtracasz? Prosilam Cie o to?

Wtrącam się bo mogę ;) I wiem jak wywołać wilka z krzaków :p

Moze mi hormony buzuja, moze to strach ze za chwile wszystko sie skonczy, moze dlatego ze boje sie o kazdy kolejny dzien.

Na pewno to hormony. Będzie dobrze ,przecież nie tylko trzymamy kciuki ale się też modlimy za Twoje dziecko prawda??

Nafoczka , Czarna Mała trzymam kciuki za wizyty. Nafoczka nie strasz Jadźki buszem :p

Gabinet ja poronilam 3 miesiące 9 luty i tez nie wiem czemu coś wisi w powietrzu...!

Ja przeszłam to dwa razy ostatnio w grudniu 2015...i nie ma znaczenia że mam już 6 letnią córkę. Boli tak samo.
Przerażające jest to,że w około gdzie nie spojrzę, tam ciąże się nie utrzymują, jest problem z zajściem. Chyba nam postęp cywilizacyjny wychodzi bokiem :-(

Ale na dziś mam już dość smutków, po pracy idę trochę na leżak się zrelaksować a potem dalej do ogrodu sadzić nowe roślinki...a potem do projektów bo kolejne ogródki czekają na to by być piękne.

Buziaki dla Was wszystkich.

Nafoczka trzymam kciuki za wizytę.

reklama
Ja przeszłam to dwa razy ostatnio w grudniu 2015...i nie ma znaczenia że mam już 6 letnią córkę. Boli tak samo.
Przerażające jest to,że w około gdzie nie spojrzę, tam ciąże się nie utrzymują, jest problem z zajściem. Chyba nam postęp cywilizacyjny wychodzi bokiem :-(

Ale na dziś mam już dość smutków, po pracy idę trochę na leżak się zrelaksować a potem dalej do ogrodu sadzić nowe roślinki...a potem do projektów bo kolejne ogródki czekają na to by być piękne.

Buziaki dla Was wszystkich.

Nafoczka trzymam kciuki za wizytę.
Gabiś
To ty się zajmujesz projektewaniem ogrodów ??
Ale super .Uwielbiam grzebać w ziemi .
Ciągle coś sadzę , przesadzam , dosadzam .Trochę mnie teraz ciąża ogranicza ale wczoraj na siedząco poskubałam trochę chwastów .
I na klęcząco wsadziłam kilka pelargonii do doniczek .:wink:
A mam jeden taki kącik na widoku i nie wiem co z nim zrobić ????
Może mi trochę pomożesz ???
Jeżeli znajdziesz chwilkę czasu oczywiście .;)

Do góry