reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To milczenie Strawbelki i mnie niepokoi. Ale mam przeczucia, że jest wszystko dobrze.
Arda ja też tam coś widzę, leć na betę.

reklama
Kochane mam pytanie ktoras z Was robila pare dni temu test Facelle, pokazal blada kreske, a na nastepny dzien juz nie, teraz moje pytanie: czy ten cien wyszedl od razu?
Bo mi sie pokazalo po 1 minucie

Mi sie pokazał. Mi sie wydawało od razu po paru minutach ze cos widzę ale poszłam jeszcze spać i dokładniej przypatrzyłby sie po godzinie i był widoczny. Wiec nie wiem czy wczesniej miałam omamy czy o co chodzi...

Leć na betę! :)

No to ja teraz coś napiszę .

STRAWBELKO

Nikt cię tu nie " zrypał" ...
Tak jak napisała wyżej Czarna wszystkich stawiasz do pionu i masz takie prawo .
Forum jest ogólnie dostępne .
Każdy może wyrażać tutaj swoje emocje , uwagi i radzić .
Tylko i wyłącznie od ciebie zależy czy z nich skożystasz czy nie .
Sama nie raz stawiałaś innych do pionu a mnie dogryzałaś i przesadzałaś z wypowiedziami i głupimi żartami .
NIGDY W ŻYCIU SIĘ O NIC NIE OBRAZIŁAM .!!!!!!!!!!!!!!
Chociaż nie raz powinnam .

Ja ci tylko napisałam żebyś wierzyła w swoje dziecko i nie pisała codziennie że już po wszystkim skoro masz dobrą betę .
A ty księżniczko się obraziłaś ..................
A obrażaj się na mnie jak chcesz , mam 40 lat i nie mam zamiaru się tu przed tobą płaszczyć ani przepraszać bo nie mam za co .
Szkoda tylko że wszystkie nas wzięłaś pod jedną kreskę i nie dałaś znać co z ciążą bo każda się tu martwiła .
Jak się jest na forum od kilku miesięcy to albo się pisze cokolwiek do ogólu albo się chociaż wypada pożegnać .

Ostatnia edycja:
No to ja teraz coś napiszę .

STRAWBELKO

Nikt cię tu nie " zrypał" ...
Tak jak napisała wyżej Czarna wszystkich stawiasz do pionu i masz takie prawo .
Forum jest gólnie dostępne .
Każdy może wyrażać tutaj swoje emocje , uwagi i radzić .
Tylko i wyłącznie od ciebie zależy czy z nich skożystasz czy nie .
Sama nie raz stawiałaś innych do pionu a mnie dogryzałaś i przesadzałaś z wypowiedziami i głupimi żartami .
NIGDY W ŻYCIU SIĘ O NIC NIE OBRAZIŁAM .!!!!!!!!!!!!!!
Chociaż nie raz powinnam .

Ja ci tylko napisałam żebyś wierzyła w swoje dziecko i nie pisała codziennie że już po wszystkim skoro masz dobrą betę .
A ty księżniczko się obraziłaś ..................
A obrażaj się na mnie jak chcesz , mam 40 lat i nie mam zamiaru się tu przed tobą płaszczyć ani przepraszać bo nie mam za co .
Szkoda tylko że wszystkie nas wzięłaś pod jedną kreskę i nie dałaś znać co z ciążą bo każda się tu martwiła .
Jak się jest na forum od kilku miesięcy to albo się pisze cokolwiek do ogólu albo się chociaż wypada pożegnać .
Tos mi pojechala...moze daj sobie juz spokoj z tymi komentarzami na moj temat.
Po co to dalej ciagniesz...

Jestem tu od niedawna i wciąż staram się nadrobić forum od początku. Doszłam do str 800 i mam porównanie jak wyglądało to forum kiedyś i jak jest teraz. Przychodzą tu dziewczyny, bo każda strata jest niezwykle trudna, a na zewnątrz ciężko doświadczyć ludzkiego zrozumienia. Dobrze wiecie, że nikt tak nas nie rozumie jak ta, która podobnej straty doświadczyła. Podczytując wątek od Enyi aż chce się tu być. Wcześniej Dziewczyny też stawiały się do pionu, bo o to w tym chodziło, ale nie tak ostrymi słowy jak to widać obecnie. Nie chodzi o to, by kogoś krytykować. Każda z nas jest inna i w różny sposób doświadcza bólu. W różny sposób układa się nam życie i nie zawsze pisze się o wszystkim, dlatego może trochę spasujcie, bo nigdy nie wiadomo kto jest w jakim stanie psychicznym, a chyba nie chodzi o to, by doprowadzić do tragedii. Chyba lepiej jest dodawać sobie otuchy i w dobrych słowach próbować podtrzymywać innych na duchu niż tak jeździć po sobie. Dziewczyny, jesteście matkami, niedługo wasze dzieci będą na świecie, dajcie im dobry przykład współżycia wśród ludzi. Wszystko zawsze można zacząć dobrze od nowa, a słowa "przepraszam", naprawdę tak nie bola jak straty i ból zadawany sobie nawzajem

Ostatnia edycja:
To i ja się wypowiem na ten temat

Strawbelka, przede wszystkim gratuluje kropka i pięknie bijącego serduszka!

ale....niepotrzebnie "najechałaś" na Bea25tę, że przekazała te informacje. Tutaj jak pewnie widziałaś od co najmniej przedwczoraj wiele osób o Ciebie pyta. Bardzo nieładnie, że tak bez żadnej wiadomości nas "zostawiłaś" obrażając się.
Tutaj każda jest po przejściach, i to po wielu, każda chce dobrze dla innej i nie radzi źle. Mi tez parę razy zwróciłaś uwagę jak pisałam, że z plamieniem należy udać się na IP. Pomimo tego, że jak dla mnie siedzenie w domu w takiej sytuacji jest skrajnie nieodpowiedzialne stwierdziłam, że nie ma sensu więcej pisać i Cię namawiać, to Twoja ciąża i Twoje decyzje.
Piszesz na wątku "in vitro" nie trudno to sprawdzić, jeśli ktoś się martwi o Ciebie to sprawdzi posty, wszystko widać jak na dłoni.
Forum jest otwarte, proszę się tutaj nie obrażać i nie złościć, nawet pomimo nadmiaru hormonów ciążowych.
Ja jako moderator tego wątku proszę o spokój! :-)

reklama
arda ja tez widze cien cienia:):) trzymam kciuki&&&&&

Strawbelka ciesze sie e U ciebie wszystko w porzadku

Sus no mam nadzieje ze ten Facelle nie robi mnie w balona, musialam wejsc specjalnie na kompa bo z tel niemoge dodac foto;/

Załączniki

• 20160510_104943.jpg
    20160510_104943.jpg
    560,8 KB · Wyświetleń: 86
Do góry