reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Widzicie coś czy ja mam już zwidy?

Arda co mam widzieć ?? Widzę test z kreską czerwoną!! Ale zaraz zaraz kręcę monitoringiem i ha ha wiesz już co jest grane Ty cycku :D Szczęściara jesteś :p

Aga ,lumia, liluli a wy co się opieprzacie czy czekacie na mnie?? Możecie nie czekać ja się nie obrażę ;)

Dziewczyny nie ma jak przygoda co?? Ja dziś pierwszy raz na rower iiii bzium z górki bo z młodym na autobus pospiesznie. Koniec górki koniec przejażdżki rower dalej nie pojedzie dentka wyskoczyła spod opony i musiałam wrzucić dwójkę i krajem . Teraz idę na kawę i padam bo po południu po młodego.Mam do głównej prawie 1,5km potem 10km autobusem i 500m do przedszkola i z powrotem - chyba uduszę męża ,że dostał tak daleko prace i mi fure zabrał :(

Dobra,dobra nie smęcę jeszcze trochę ruchu nikomu nie zaszkodziło i schudnę przed ciążą :p

reklama
Susana, właśnie myślę czy w razie pozytywnej bety nie wziąć wyższego encortony i clexanu. Chociaż do końca sikancom nie ufam jak wiecie. Pocieszam się, ze to nie jest też przekazany tylko 3 minuty jak w instrukcji. Zobaczymy po wyniku

Susana, właśnie myślę czy w razie pozytywnej bety nie wziąć wyższego encortony i clexanu. Chociaż do końca sikancom nie ufam jak wiecie. Pocieszam się, ze to nie jest też przekazany tylko 3 minuty jak w instrukcji. Zobaczymy po wyniku
Ara super ,no i masz wpadkę jak Susana i tak samo dobrze będzie:tak::yes:

Hej dziewczyny o Strawbelke się nie martwcie u niej w ciąży wszystko ok. Szkoda ,że sama nam tego nie napisze tylko trzeba prześledzić jej posty, które zdążyła skasować.

Edit: Była u lekarza wczoraj więc wszystko wiem i kropka 1 ma rosnącego w siłe. Szkoda ,że takimi dobrymi newsami się znami nie podzieliła (ALE JA SIĘ DZIELĘ :p)
Gratuluję Strawbelka.

Witam się ;)

To i ja wpadnę z dobrymi wiadomościami! A co! [emoji16]
Byłam wczoraj na monicie i był pęcherzyk dominujący, pękł dziś w nocy więc same wiecie czemu wczoraj nie napisałam wieczorem...ten byłam mega zajęta mężem [emoji23] i dziś, i jutro też będę [emoji1] endo nie powala bo tylko 5.7mm ale może jeszcze podrośnie do implantacji ;)

Ardusia kciuki za betę [emoji110]

Doris uwielbiam Oliśka na fotkach [emoji1] szczególnie podoba mi się to "facepalm" z cyklu "O nie znowu zdjęcie" hehe

Nafoczuńku jak się miewasz?

Asiulka dziękuję za propozycję o ziółku od Nafoczki, jeśli można to proszę o podesłanie kilku gram albo chociaż składu magicznej mikstury [emoji6]

A gdzie podziała się nasza gaduła Strawbelka? Hop, hop! Wyłaź z krzorów [emoji6]

Lamia, ja bym sie tak z tum entuzjazmem powstrzmala. No ale namieszalam niezlre, bo nog nie utrzymalam razem lol.

Bea, dzieki za wiesci!

Czarna,molestuj chlopa!!!

Czarna_mała - trzymam kciuki i udanych kolejnych nocy życzę :-)

Cudownie się czyta Wasze starania :-) Aż się milej na duszy robi. Trzymam kciuki za Was wszystkie. Arda - czekamy na betę :-)

Hej dziewczyny o Strawbelke się nie martwcie u niej w ciąży wszystko ok. Szkoda ,że sama nam tego nie napisze tylko trzeba prześledzić jej posty, które zdążyła skasować.

Edit: Była u lekarza wczoraj więc wszystko wiem i kropka 1 ma rosnącego w siłe. Szkoda ,że takimi dobrymi newsami się znami nie podzieliła (ALE JA SIĘ DZIELĘ :p)
Gratuluję Strawbelka.
Beata i po co sie wtracasz? Prosilam Cie o to?
Pisze na watku in vitro bo tam nikt po mnie nie jedzie, jak marudze. Dzuewczyny mnie rozumieja. Zadnych postow nie pokasowalam, nie wiem skad taki pomysl.
U Was nic nie pisze, bo po co...po tym jak mnie Suska zrypala zrobilo mi sie przykro.
Tyle w temacie!

Strawbelka, wszystkie tu mamy dobre intencje tylko czasmi ponosza emocje. Nie zwiewaj od nas. Gratuluje dobrych wiresci po wizycie :*

reklama
Gabiś[emoji8]

Ojej Strawbelko chyba żadna z nas nie przewidywała takiego obrotu sprawy :( my się tu o Ciebie martwimy, czy coś złego się nie stało, bo nagle zamilkłaś. Myślę że Susana nie chciała Cię urazić, chciała tylko sprowadzić do pionu, tak jak Ty nie raz robiłaś to np. Fondie. Martwiłyśmy się o Ciebie, a mnie osobiście ucieszył post Beatki bo wewnętrznie uspokoiłam się, że wszystko u Ciebie ok. Buziak [emoji8]

Do góry