reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Witam się z rana. Mój tata wczoraj w takim miejscu zamontował modem do neta, że wreszcie mam kontakt ze światem. Dziś kolejny dzień grillowania i laby. Pogoda cudna od samego rana.
Arda, no pewnie, że widać kreskę!
Lecisz na betę?

reklama
Albo zbiorowe omamy albo trzeba isc na bete. O kurde. To jest ostatnia rzrecz, ktorej sie spodziewalam... Wczoraj wieczorwm nie wzirelam juz dupka i clexane :/ rano wrocilam do dupka oczywiscie, a!e szansa na clexan po becie. Ktoras brala 20mg encortonu?

Albo zbiorowe omamy albo trzeba isc na bete. O kurde. To jest ostatnia rzrecz, ktorej sie spodziewalam... Wczoraj wieczorwm nie wzirelam juz dupka i clexane :/ rano wrocilam do dupka oczywiscie, a!e szansa na clexan po becie. Ktoras brala 20mg encortonu?
Nie pamiętam ale któraś ze starych dziewczyn brała 20 .Iris to była?
No i Fondie też 20 brała

Kochane mam pytanie ktoras z Was robila pare dni temu test Facelle, pokazal blada kreske, a na nastepny dzien juz nie, teraz moje pytanie: czy ten cien wyszedl od razu?
Bo mi sie pokazalo po 1 minucie

Arda
Myślisz żeby wziąść 20 mg ????
Ja jeszcze się zastanawiam nad tobą i pewnie się powtórze 10 raz ale zwiększyłabym clexan .
Wg wagi .Wczoraj rozmawiałam o tym z endokrynologiem .Clexan wg wagi się powinno brać .Czyli np jak ważysz 58 kg to 0,6 .Ja mam 0,8 bo mam dawkę terapeutyczną .Mnie pomogło .
Tak samo powiedziała o encoronie że dawki 5-10 mg to są bardzo małe dawki .Dawki terapeutyczne są o wiele większe .Tak że wszystko bezpiecznie

Kochane mam pytanie ktoras z Was robila pare dni temu test Facelle, pokazal blada kreske, a na nastepny dzien juz nie, teraz moje pytanie: czy ten cien wyszedl od razu?
Bo mi sie pokazalo po 1 minucie
Cienie wychodzą po 2-3 minutach .
Jak robiłam facelle przy np .becie 100 to też się pokazywało bardzo powoli ..po ok 1-2 minutach

reklama
Do góry