reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Już 4 :)

Ja dziś byłam na zakupach szpitalnych (we wrorek histero :() i naoglądałam siė takich cudnych maluszków. Gdzie się nie ruszxyła tam taki słodziak w wózku i tak mnie dziś wzięło że wyć mi się chce i wrzeszczeć: ja też chceeeeeeeee mieć dziecko wszystko jedno jaka płeć byle tylko było zdrowe!!!!!

Avita doczekasz się! Ja też mam ciężki okres, dopadło mnie strasznie teraz wiosna wszędzie pełno mam z wózkami i cały czas mam łzy w oczach czy ja kiedyś usłyszę Mamo..:( jeszcze moja kuzynka w szpitalu w 9 mcu ciąży, ten sam szpital który takie smutne wspomnienia wywołuje.
Strawbelka gratuluję bety.
Witaj Aneta.
Arda,Fondie Wszystkiego najlepszego!
Miłej majówki Dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Z neta mam na kompie, wyślę jak będę w domu. Wózek zapakowany żeby się nie zakurzyl. A jest tak zapakowany, że w życiu M by go tak nie spakowal.
Wczoraj moja mama kupiła kosmetyki dla Małego pierwsza paczkę pampersow 1 od 2 do 5 kg. Ale malutkie, szok

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Doris, aż odetchnęłam, ze to już 30 tydzień a przecież to ty jesteś w ciąży :D

Lumia chętnie na kawkę, na rynek nie mam tak daleko, choć bliżej na Kazimierz. Moja siora lubi kawkować w kawiarni nad sukiennicami, może się spotkamy?

Nafoczka, teraz do Łagiewnik nie mam najlepszego dojazdu, ale może się skuszę na przyszła niedzielę. Daj znać, może się zobaczymy :) A jeździsz tak dla siebie, na mszę czy jakieś nabożeństwo?

Destino,
Tam mnie jeszcze nie bylo ;-)
To jak sie pogoda zrobi, to bardzo chetnie :-)
Moze Nafoczka do nas dolaczy :-)
Destino,
Ty to spacerkiem na Rynek lub Kazimierz ;-) takiej to dobrze ;-)

reklama
Arda, Fondie, spełnienia marzeń, mnóstwo zdrówka i pełno słońca w życiu :-)

My spędzamy czas aktywnie, póki pogoda pozwala...
Życzę wszystkim mnóstwo ciepełka!!!

Do góry