reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka, ja juz sie naczytalam takich slutkow ubocznych, ze nic mnie nje zdziwi.

Migaal, kurde :( kciukam za pozostala komoreczke!

Strawbelka te skutki uboczne to dla matki czy dziecka ?
No dobrze, powiem Wam, bo za chwile wszystkie beda sie pytac.
Powiedzial ze oprocz wady serduszka i rozszczepu moze powodowac u chlopcow cos z jadrami, ze moga byc bardziej kobiecy. U dziewczynek cos z wargami sromowymi.
Pewnie to rzadkosc ale ryzyko tez takie jest.

ja mam amh 12 czy 15 nie pamiętam:p
Lumia
A u ciebie jak takie amh wysokie to te komórki same chyba nie pękają ???
Bo nie pamiętam .

Doris
Super fura !!!
I super że już 30 tygodni !!!!!!

Arda
Fondie
Wszystkiego naj naj naj lepszego .
I spełnienia marzeń a najbardziej tego jednego upragnionego .

Migall
Czekamy z Tobą na dobre wieści !!!!!

My dzisiaj po komunii najedzeni , przyjechaliśmy po 18 .
Potem byłam ze starszym synem na pogotowiu bo jest przeziębiony i ma 39 stopni .Obym tylko nic nie złapała.... a młodszy też dycha i kaszle jak grużlik .

Ostatnia edycja:
Strawbelko a pamietasz jak mi Przyb. dal kategoryczne NIE dla sterydu? wiec widzisz tak to juz jest, ze opinie sa podzielone :-( jak potem jak wyszla wada serduszka wszystko roztrzasalam. Wierzymy ze bedzi/musi byc dobrze :-*

Ardusia zycze Ci duzo wiary, zdrowia i kompetentnych osob na swojej drodze, ktorzy pomoga Ci to osiagnac dajac poczucie bezpieczenstwa :-*

Dobrej nocy.. na Godzille juz pora (tak pieszczotliwie nazywa mnie M.) :-D

Strawbelko a pamietasz jak mi Przyb. dal kategoryczne NIE dla sterydu? wiec widzisz tak to juz jest, ze opinie sa podzielone :-( jak potem jak wyszla wada serduszka wszystko roztrzasalam. Wierzymy ze bedzi/musi byc dobrze :-*

Ardusia zycze Ci duzo wiary, zdrowia i kompetentnych osob na swojej drodze, ktorzy pomoga Ci to osiagnac dajac poczucie bezpieczenstwa :-*

Dobrej nocy.. na Godzille juz pora (tak pieszczotliwie nazywa mnie M.) :-D
Dobrej , spokojnej nocki .Nafoczko .

Ja przez ten steryd też jestem w strachu .......
Od dwóch dni biorę 12,5 mg .
Jutro idę do mojej ginki na 12 30 na wizytę to się podpytam o to jak z niego schodzić ...
Mam nadzieję że moja fasolka jest cała i zdrowa ..

Ostatnia edycja:
Susana
Ja mam pco, a wlasnie taki duzy wynik jest jednym z objawow. Jak juZ urosna jajca to raczej nie mam problemu z tym zeby pekly, choc gin daje mi ovitrelle. Ja raczej mam problem w ogole z owulacja. I zeby byla jestem stymulowana ;-)

Migall
Kciuki ZAciskam zeby druga komorka sie ladnie zaplodnila&&&&&&&&&

Kolorowych do poduchy :-*

reklama
Dobrej , spokojnej nocki .Nafoczko .

Ja przez ten steryd też jestem w strachu .......
Od dwóch dni biorę 12,5 mg .
Jutro idę do mojej ginki na 12 30 na wizytę to się podpytam o to jak z niego schodzić ...
Mam nadzieję że moja fasolka jest cała i zdrowa ..
Susana to napisz potem co Ci powiedziala.

Do góry