reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris,
A jak tam Olis?rozkrecil sie,? A moze zjesz cos mega slodkiego? ;-)

Teczowa
U stop i rak zaciskam&&&&mocno Ci kibicuje!!!!

Tęczowa . Jest iskra nie iskierka ale iskra nadziei ,że faktycznie coś popierdzielili. Pewnie jak to piszesz ciapate i hogate Ci robiło i pewnie na dodatek się uczyło :p. Nie ma jak Polski pan paluszek on Ci wszystko wyjaśni. Już zaciskam zęby ze stresu a kciuki na szczęście.

Lumia, Oliś się nie rozkręcił, zjadłam właśnie jabłko i czekoladkę i czekam jeszcze poł godziny. Jak nie to jade na IP.

Motylek, brak słów na to co piszesz!!!!

Doris,
Mam nadzieje, ze sie rozkreci, zebys mogla spac spokojnie.
Moze dzis zrobil sobie dzien lenia Dorisku ;-)
A Ty sie biedna stresujesz. Kiedys mu to wypomne :p

reklama
Teczowa, trzymam kciuki bardzo mocno i mam nadzieje, ze to jedna wielka pomylka!

Susana, wielgachna beta, ale nie rob wiecej...

Strawbelka, mysle o Was!

Nafoczka, zaciskaj nogi kochana, im pozniej, tym lepiej. Moja kuzynka urodzila niedawno kruszynke 700g i mala sobie swietnie radzi :) ale Ty sie nie spiesz!

Do góry