G
reklama
Nafoczce chodzilo o wafle ;-) wafle ryzowe, ktore moj m kupil w ilosci hurtowej ;-)
A na dzis wybralam.......diete
Wlasnie sie poklocilismy i ani chinczyka, ani pizzy , ani ryzu z jablkami nie bedzie :-\
Ha ha ha ha i po sprawie. Muszę wypróbować jak mi się gotować nie będzie chciało to zrobię awanture i po sprawie i garów myć nie będę musiała heh.A na dzis wybralam.......diete
Wlasnie sie poklocilismy i ani chinczyka, ani pizzy , ani ryzu z jablkami nie bedzie :-\
Strawbelka daj spokój już z Twoimi pomysłami. Susana zawsze cyce jak donice czy mdłości a teraz kompletnie nic to może ona też w ciąży nie jest?? Usiądź w parku czy gdzieś weź książkę i relaks. Potestujesz wkrótce (dobrze wiem kiedy ) to będziesz wiedziała czy moje modlitwy pomogły
Susana mi to sie nigdy nie uda.
Wyc mi sie chce, zmierzylam tmp. i mam tylko 35,6 nawet nic sie u mnie w organizmie nie dzieje.
Glupia koza jestem tylko sobie nadzieje niepotrzebnie robie.
Ech...nie bede Wam humoru psuc.
Ale u mnie dupa z wszystkiego, zostanie mi tylko avatar na pamiatke
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelka, a Ty nie masz niedoczynności tarczycy? Bez względu czy w ciąży czy nie miałm niską temperaturę, czasem 34,9.
G
Gość
Gość
Asiu mam hashimoto, ale chyba juz w niedoczynnosc przeszlo. Biore euthyrox.Strawbelka, a Ty nie masz niedoczynności tarczycy? Bez względu czy w ciąży czy nie miałm niską temperaturę, czasem 34,9.
Asiu mam hashimoto, ale chyba juz w niedoczynnosc przeszlo. Biore euthyrox.
A kiedy ostatnio badałaś hormony tarczycy? I na jakim poziomie miałaś?
W każdym bądź razie temperatura nie jest idealnym wyznacznikiem, dlatego nie stresuj się nie myśl, nie czytaj. Wszystko będzie dobrze. Trzeba tylko czekać.
G
Gość
Gość
Jakos 2-3 tyg temu i mialam tsh 2,01 czy jakos tak.A kiedy ostatnio badałaś hormony tarczycy? I na jakim poziomie miałaś?
beri123
Fanka BB :)
Strawbelka bedzie dobrze
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja nad jeziorem siedzę i juz drugi raz jem kiełbasę z grilla, mniam, a tutaj tak słaby zasięg ze stronka ładuje się dwadzieścia minut.
Pozdrawiam Was i przesyłam buziaki
Ja nad jeziorem siedzę i juz drugi raz jem kiełbasę z grilla, mniam, a tutaj tak słaby zasięg ze stronka ładuje się dwadzieścia minut.
Pozdrawiam Was i przesyłam buziaki
Podziel się: