reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lumia a u Ciebie dalej glodowka?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nieee :p
Jak to bylo Suska "baran"? Zamowil pizze :p widzialam, ze juz chodzi po scianach :p i nagle zrobil sie mily ;-)
Wlasnie zakonczylismy konsumpcje, ale bez rewelacji. Wolalabym kielbaske z grilla ;-)

A wlasnie Destino, Ty to masz rzut beretem na kielbaski z blekitnej nyski :p zazdraszczam :-)

Dziewczynki Ja wczoraj bylam u Dubra na badaniu zasobow jajek. Mam ponoc niewiele bo po 5 na jajnik. Jak to on okreslil cos by sie wybralo, ale bez rewelacji:))) Podkreslil ze juz nie jestem najmlodsza ( mam 38 lat) Ale co ciekawe wzbudza zaufanie. Nie wiem czy chodzicie na monitoring cyklu i podgladacie swoje zasoby?

Good morining piękny dniu i Wam laseczki i te zaciążone kuleczki. Wczoraj jak weszłam na forum i widziałam rozpętaną burzę i mase postów to boję się już na samą myśl co to będzie jak będę przez kilka dni bez internetu :(
Już sie zaczynam stresować. Temperatura 36,6 więc wpadkę poimprezową można wykluczać i czekać na @.

Nafoczka jak Karolka oskrzela?

Doris wolę kiełbasę z ogniska :D Wcinaj smażone wcinaj bo już u szczytu sezonu grillowego Ty nie zjesz bo karmić będziesz.

Dzień rzeczywiście piękny, czyste niebo i słońce...gdzieś tam :)
Widzę, że nie tylko ja spać nie mogę. Jak zwykle pobudka o 5, zegarka mieć nie trzeba. Dziewczyny z endometriozą też tak macie?

:-D WitajCIE :-D

Do dyskusji o adopcji się nie wtrącam, powiem wam tylko, że jak miałam 18 lat, to usłyszałam od lekarza, ze pierwsze dziecko poronię bo słabe ciałko żółte, potem częste cykle bezowulacyjne, a leczyć nikt nie chciał. O adopcji non stop słuchałam i wciąż słucham. Kto nie stracił dziecka nie zrozumie... eh życie
Na strach i niepewność i zło całego świata idę do lasu, patrzę z zamkniętymi oczami w słońce, słucham wiatru i oddycham. Nic nie koi tak jak przyroda. Tyle zła co ziemia doświadczyła i wciąż daje wytchnienie i nadzieję. Pomaga się wyciszyć i pozbierać. Po stracie aniołków kwiatki kupuje, żeby popatrzeć na coś pięknego.

Strawbelka, nie jestem w stanie wyobrazić sobie Twojego stanu ducha, jednak do końca będę wierzyć w Ciebie i Twoje kropeczki &&& A dziewczyny dobrze mówią, idź choćby ma balkon, do ogrodu i patrz jaki świat jest wciąż piękny i czerp od niego siłę dla siebie i twoich dzieci :yes: opowiadaj im o krajobrazach jakie Cię urzekły :) pokaż im łąki, rzeki, lasy, srające ptaszyska, żuczki gównotoczki :laugh2::-p:tak:

Dziękuję za wasze słowa dotyczące kuchni. Mój M tez woli lacobel bez imitacji, więc chyba wybór dokonany.
Wczoraj robiliśmy ser szwajcarski z mieszkania :) szafki, karnisze i inne dziury :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witajcie dziewczyny w ten piękny słoneczny dzień :)

Destino - ja mam endometrioze, ale to nie powoduje u mnie tak wczesnych pobudek. Dziś spać nie mogę, bo po pierwsze rano muszę wziąć leki, a po drugie za chwilkę biorę się za lepienie pierogów :D

Życzę wszystkim miłego dnia :)

Do góry