reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lumia a u Ciebie dalej glodowka?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nieee :p
Jak to bylo Suska "baran"? Zamowil pizze :p widzialam, ze juz chodzi po scianach :p i nagle zrobil sie mily ;-)
Wlasnie zakonczylismy konsumpcje, ale bez rewelacji. Wolalabym kielbaske z grilla ;-)

A wlasnie Destino, Ty to masz rzut beretem na kielbaski z blekitnej nyski :p zazdraszczam :-)

Dziewczynki Ja wczoraj bylam u Dubra na badaniu zasobow jajek. Mam ponoc niewiele bo po 5 na jajnik. Jak to on okreslil cos by sie wybralo, ale bez rewelacji:))) Podkreslil ze juz nie jestem najmlodsza ( mam 38 lat) Ale co ciekawe wzbudza zaufanie. Nie wiem czy chodzicie na monitoring cyklu i podgladacie swoje zasoby?

Good morining piękny dniu i Wam laseczki i te zaciążone kuleczki. Wczoraj jak weszłam na forum i widziałam rozpętaną burzę i mase postów to boję się już na samą myśl co to będzie jak będę przez kilka dni bez internetu :(
Już sie zaczynam stresować. Temperatura 36,6 więc wpadkę poimprezową można wykluczać i czekać na @.

Nafoczka jak Karolka oskrzela?

Doris wolę kiełbasę z ogniska :D Wcinaj smażone wcinaj bo już u szczytu sezonu grillowego Ty nie zjesz bo karmić będziesz.

Dzień rzeczywiście piękny, czyste niebo i słońce...gdzieś tam :)
Widzę, że nie tylko ja spać nie mogę. Jak zwykle pobudka o 5, zegarka mieć nie trzeba. Dziewczyny z endometriozą też tak macie?

:-D WitajCIE :-D

Do dyskusji o adopcji się nie wtrącam, powiem wam tylko, że jak miałam 18 lat, to usłyszałam od lekarza, ze pierwsze dziecko poronię bo słabe ciałko żółte, potem częste cykle bezowulacyjne, a leczyć nikt nie chciał. O adopcji non stop słuchałam i wciąż słucham. Kto nie stracił dziecka nie zrozumie... eh życie
Na strach i niepewność i zło całego świata idę do lasu, patrzę z zamkniętymi oczami w słońce, słucham wiatru i oddycham. Nic nie koi tak jak przyroda. Tyle zła co ziemia doświadczyła i wciąż daje wytchnienie i nadzieję. Pomaga się wyciszyć i pozbierać. Po stracie aniołków kwiatki kupuje, żeby popatrzeć na coś pięknego.

Strawbelka, nie jestem w stanie wyobrazić sobie Twojego stanu ducha, jednak do końca będę wierzyć w Ciebie i Twoje kropeczki &&& A dziewczyny dobrze mówią, idź choćby ma balkon, do ogrodu i patrz jaki świat jest wciąż piękny i czerp od niego siłę dla siebie i twoich dzieci :yes: opowiadaj im o krajobrazach jakie Cię urzekły :) pokaż im łąki, rzeki, lasy, srające ptaszyska, żuczki gównotoczki :laugh2::-p:tak:

Dziękuję za wasze słowa dotyczące kuchni. Mój M tez woli lacobel bez imitacji, więc chyba wybór dokonany.
Wczoraj robiliśmy ser szwajcarski z mieszkania :) szafki, karnisze i inne dziury :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witajcie dziewczyny w ten piękny słoneczny dzień :)

Destino - ja mam endometrioze, ale to nie powoduje u mnie tak wczesnych pobudek. Dziś spać nie mogę, bo po pierwsze rano muszę wziąć leki, a po drugie za chwilkę biorę się za lepienie pierogów :D

Życzę wszystkim miłego dnia :)

Do góry