reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A panel ana 3robilas.?bo to tska "naturalna kolej rzeczy"jak wyjda dodatnie ;-)

Dziewczyny,
A tak na marginesie. Przypomniala mi sie rozmowa z "przyjaciolka" prawie sie poklucilysmy, a moj m to by ja zagryzl.
Bylismy na wakacjach, oni znaja nasza historie, siedzimy przy winku, a ona do nas a czemu nie adoptujecie? Moj zaraz, ze ma zakonczyc temat, a ona szpila....
No co, czemu traktujecie to jako ostatecznosc? Ja bym adoptowala.
Wkurw....sie i jej powiedzialam, zeby sie nie odzywala, ze jak chce to niech sobie adoptuje i jak jest taka na adopcje nastawiona to czemu nie adoptowala tylko zaciazyla....
Ohhhhh teraz mi te emocje wrocily. Nie umiem tego opisac, ale tak we mnie zagotowalo. Dla mnie to bylo jak rozmowa z glodnym o chlebie (cz y jak to sie tam mowi)
Lumia - Ana 3 też robiłam ,ale już ujemne.

reklama
tak tak Bertha supelek, bo ja mam tam taka pentelke do rozwiazania przy rozwoazaniu :-D

a i jeszcze Ci o tym "amanasach" napisze.. :-D u nas morfologia wyszla slabo 7% prawidlowych plemnikow wiec doktor kazal.zrobic chromatyme i tu DNA wyszly ok. Bral androvid, salwazin i trzymal kompa i lapika zdala od w/w ananasa :-D a wy chromatyne badaliscie? jak nie, to mu dzis po weselu "zbadasz" :-D baw sie dobrze"

Sus pisze sie i ja ale nie obiecuje ze na wrzesien zaciaze :-D tylko proszr nie wbijaj tej pani igly do oka :-D:-D:-D ona niczemu nie winna :-D
Nafoczka
Właśnie jak drugiej pani wbijałam igłe to sobie pomyślałam o Tobie i Doris ..
Że wy to się będziecie za bardzo wyróżniać na tej mojej imprezce ...
My wsxystkie grube słonice a wy takie już wylaszczone będziecie po porodzie i to w dodatku z dużymi biustami ....

Strawbelka .
Ja żadnej temperarury podwyższonej nie miałam ......
Daj sobie szanse i myśl pozytywnie ..
Czemu zakładasz że się nie uda????
Wyjedż gdzieś pooddychać jak dziewczyny piszą .
I daj sobie szanse .

Suska,
Co moge na obiad zrobic z niczego :p
Przez ta rwe od tygodnia w sklepie nie bylam :-\ moj byl. Kochany ale kupil jablka, 10paczek fafli ryzowych, kostke do wc, ajaxy i kostke sera bialego :p
Juz chodzic moge tylko nie mam weny i mysle co mozna szybko zrobic, nie chce stac przy garach :-\ bo jeszcze czuje plecy.

Suska,
Co moge na obiad zrobic z niczego :p
Przez ta rwe od tygodnia w sklepie nie bylam :-\ moj byl. Kochany ale kupil jablka, 10paczek fafli ryzowych, kostke do wc, ajaxy i kostke sera bialego :p
Juz chodzic moge tylko nie mam weny i mysle co mozna szybko zrobic, nie chce stac przy garach :-\ bo jeszcze czuje plecy.
Lumia trzeba bylo kupic jakiegos gotowca.
Zjesz raz na jakis czas to Ci nie zaszkodzi, po co sie meczyc i przy garach stac.
Wiem jak rwa potrafi dac w kosc:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Lumia trzeba bylo kupic jakiegos gotowca.
Zjesz raz na jakis czas to Ci nie zaszkodzi, po co sie meczyc i przy garach stac.
Wiem jak rwa potrafi dac w kosc:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie zastanawiam sie czy nie zamowic jakiego chinczyka lub inne danie. I bedzie swiety spokoj ;-) moj wroci, bo szaleje przed domem z kosiarka, sadzeniem itp, to zobacze jaki bedzie mial pomysl :-)

Opcja nr 3
Mam fajny przepis na sos do kurczaka np piersi na patelni grillowej usmażyć .
Sos
Wycisnąć sok z trzech pomarańczy .
Zagotować w małym garnuszku
Dodać
Sos sojowy ze 2-3 łyżki
1-2 łyżki cukru brązowego
Zetrzeć kawałek imbiru zależy jak kto lubi ostro .
Pogotować z 10 minut i przecedzić sos przez sitko żeby nie było farfocli .
Pycha
Do tego pierś , ryż i cukinia z grilla
Mięso polać sosem .
Mniam 15 minut roboty

reklama
Lumia jak masz jablka to zrob ryz z jablkam i, ja uwielbiam choc dla emka moze byc malo. Na upartego fafle do tego moga byc. Jedynie kostki do WC nie polecam :-D

Do góry