reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka
Ja przejmuję wszystko na swoją klatę .hehe .
Ty leż , pachnij .
I pilnuj tej pipki swojej zacerowanej
:-D:-p

Lumia
Alleeee by było super .:laugh2:
Już sobie wyobrażam minę mojego meża jakby mu wjechało na chatę z piętnaście ciężarnych bab .!!!!!!:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::shocked2::shocked2::shocked2:
Ale by się chłopina zdziwił .
Haha

Ja oczywiście zapraszam .
Tylko pamiętajcie .....
KAŻDA Z WAS MA DO TEGO MOMENTU ZACIĄŻYĆ..!!!!!!!!

tak tak Bertha supelek, bo ja mam tam taka pentelke do rozwiazania przy rozwoazaniu :-D

a i jeszcze Ci o tym "amanasach" napisze.. :-D u nas morfologia wyszla slabo 7% prawidlowych plemnikow wiec doktor kazal.zrobic chromatyme i tu DNA wyszly ok. Bral androvid, salwazin i trzymal kompa i lapika zdala od w/w ananasa :-D a wy chromatyne badaliscie? jak nie, to mu dzis po weselu "zbadasz" :-D baw sie dobrze"

Sus pisze sie i ja ale nie obiecuje ze na wrzesien zaciaze :-D tylko proszr nie wbijaj tej pani igly do oka :-D:-D:-D ona niczemu nie winna :-D

Ostatnia edycja:
A panel ana 3robilas.?bo to tska "naturalna kolej rzeczy"jak wyjda dodatnie ;-)

Dziewczyny,
A tak na marginesie. Przypomniala mi sie rozmowa z "przyjaciolka" prawie sie poklucilysmy, a moj m to by ja zagryzl.
Bylismy na wakacjach, oni znaja nasza historie, siedzimy przy winku, a ona do nas a czemu nie adoptujecie? Moj zaraz, ze ma zakonczyc temat, a ona szpila....
No co, czemu traktujecie to jako ostatecznosc? Ja bym adoptowala.
Wkurw....sie i jej powiedzialam, zeby sie nie odzywala, ze jak chce to niech sobie adoptuje i jak jest taka na adopcje nastawiona to czemu nie adoptowala tylko zaciazyla....
Ohhhhh teraz mi te emocje wrocily. Nie umiem tego opisac, ale tak we mnie zagotowalo. Dla mnie to bylo jak rozmowa z glodnym o chlebie (cz y jak to sie tam mowi)
U mnie w pracy tez szefowa mi kilka razy powiedziala" To sobie adoptuj" myslalam ze udusze!!!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nafoczka
Ja przejmuję wszystko na swoją klatę .hehe .
Ty leż , pachnij .
I pilnuj tej pipki swojej zacerowanej
:-D:-p

Lumia
Alleeee by było super .:laugh2:
Już sobie wyobrażam minę mojego meża jakby mu wjechało na chatę z piętnaście ciężarnych bab .!!!!!!:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::shocked2::shocked2::shocked2:
Ale by się chłopina zdziwił .
Haha

Ja oczywiście zapraszam .
Tylko pamiętajcie .....
KAŻDA Z WAS MA DO TEGO MOMENTU ZACIĄŻYĆ..!!!!!!!!
Susana mi to sie nigdy nie uda.
Wyc mi sie chce, zmierzylam tmp. i mam tylko 35,6 nawet nic sie u mnie w organizmie nie dzieje.
Glupia koza jestem tylko sobie nadzieje niepotrzebnie robie.
Ech...nie bede Wam humoru psuc.
Ale u mnie dupa z wszystkiego, zostanie mi tylko avatar na pamiatke:(

Strawbelko polowa sukcesu to psychika, kup w koncu te krzyzowki albo sama Ci wysle!!! nie czytaj, nie mierz tempki, ciesz wiosna :-* nic nie wywrozysz :-*

a moj Karol dostal skierowanie na profil immunologiczny IGA, IGG, IGM IGE nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest, a tym bardzie ze ta piepsz@na immunologia moze byc az tak dziedziczna...

Asiu,
Ja czekalam ok 5/6tyg na wyniki, w kierunku zespolu, tocznia i ana 2.
To robilam na kase chorych.

Strawbelka,
Ja piernicze od encortonu wiecej kwasu, od dupka, heparyny :-\ i badz tu czlowieku madry.
Strawbelka, a ja Ci zaraz kopa wirtualnego dam. Strawbelko zrobilas wszystko co w tTwojej mocy. PrawdA jest taka, brutalna, ze teraz trzeba czekac. Musisz wierzyc w kropki i podpisuje sie pod tym co napisala Nafoczka. Polowa sukcesu to psychika!
Strawbelko &&&&&&&&&&&_&

Dziewczyny czytalyscie ulotke encortonu???
Musicie brac wiecej kwasu foliowego przy encortonie.

Nawet mnie nie strasz :szok::szok::szok:

motylek - życzę Ci dużo wytrwałości i cierpliwości, bo w staraniach to jest najważniejsze. Ja uważam, że jesteś za młoda na decyzję o adopcji, ale to jest moja opinia. Ja mam 36 lat, w lipcu mija 7 lat starań o dziecko. Za mną 6 nieudanych traserów w tym jedna ciąża biochemiczna, która daje mi ogromną nadzieję na powodzenie. O adopcji owszem myślę, ale póki co walczę póki jeszcze mam siłę. Zastanów się nad adopcją to poważna decyzja jak na moje oko to za wcześnie na taką decyzję...

Supełek w pici rozwiązał
emoji1.png
emoji1.png
emoji1.png

Idę sie zrobić piękna, bo idziemy na wesele. Miłego weekendu, nie stresować sie tu, tylko niech pozytywne wibracje zawitają!

Baw się dobrze, wytańcuj, objedz się jak świnka :-D i żebyś kaca za dużego jutro nie miała :-D

Susana mi to sie nigdy nie uda.
Wyc mi sie chce, zmierzylam tmp. i mam tylko 35,6 nawet nic sie u mnie w organizmie nie dzieje.
Glupia koza jestem tylko sobie nadzieje niepotrzebnie robie.
Ech...nie bede Wam humoru psuc.
Ale u mnie dupa z wszystkiego, zostanie mi tylko avatar na pamiatke:(

Przy tych dawkach leków, które masz podwyższona temp. wcale nie musi oznaczać ciąży tylko może być podwyższona właśnie przez te leki, które bierzesz. Olej temp. i idź pospaceruj na słoneczku, żeby nazbierać trochę witaminy D :)

reklama
Motylek,
Mysle, ze posty od Asi i Lilii sa bardzo madre, zrownowazone i bez emocjii! Przeczytaj je uwaznie!

Suska
Czyli bilet wstepu/zaproszenie na imprezke to odstajacy brzuch, tu dziez mdlosci, sennosc, buzujace hormony :p.....ojjjjj ciekawa impreza sie szykuje ;-)

Do góry