reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Motylek nóż mi się w kieszeni otwiera! nie użalaj się nad sobą, tylko rusz dupę i walcz. To co piszesz wyraża tylko Twój brak dojrzałości i niewiedzę. Ty myślisz, że adopcja to zakupy w spożywczaku! nie będę Ci opowiadać mojej historii życiowej, ale wiem coś na ten temat z bardzo bliskiej perspektywy i mówię Ci na razie oszczędź sobie tego

Mowie wam co tam pani w ośrodku adopcyjnym nam mówiła na spotkaniu...w życiu bym się nie wycofała z adopcji każde dziecko zasługuje na prawdziwą rodzinę na miłość i dom dziecko nie jest na sprzedaz ani nic tak nie uwazam każdy ma jakieś problemy ja dorosłym do życia i powiem wam że póki co walczę o własne dziecko ale droga adopcji jest u nas otwarta wszystkiego się dowiedzieliśmy na spotkaniu z ta panią z O.A Ja dorosłam do życia nawet nie wiecie jak miałam ciężkie dzieciństwo ale nie będę o tym mówiła tylko walczę dokonca!

Mowie wam co tam pani w ośrodku adopcyjnym nam mówiła na spotkaniu...w życiu bym się nie wycofała z adopcji każde dziecko zasługuje na prawdziwą rodzinę na miłość i dom dziecko nie jest na sprzedaz ani nic tak nie uwazam każdy ma jakieś problemy ja dorosłym do życia i powiem wam że póki co walczę o własne dziecko ale droga adopcji jest u nas otwarta wszystkiego się dowiedzieliśmy na spotkaniu z ta panią z O.A Ja dorosłam do życia nawet nie wiecie jak miałam ciężkie dzieciństwo ale nie będę o tym mówiła tylko walczę dokonca!
Przeciez wyzej napisalas ze "zawsze sie mozna wycofac"
Nie pisz moze juz nic bo sie tylko bardziej pograzasz.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

można się wycofać lub mieć 2 dzieci
Właśnie o tym Ci mówię!! Jakie wycofać piszesz o dużym dziecku nawet chorym i wycofać? ? ? Chodzisz z nim na spotkania ,zabierasz do domu więc nie pitol o wycofaniu tylko po prostu nie decyduj się na to!! Ze swojej ciąży mogłabyś się też wycofać?? Ot tak zmieniłam zdanie i wyskrobie?? Takie jest moje zdanie do wszystkiego trzeba podejść ze spokojem i rozwagą. W wieku 23lat tego ciut brakuje jak będziesz przy 30 zobaczysz różnicę ;) Ja w wieku 18lat straciłam 1 ciążę uważasz że byłam dorosła?? Powiedziałam wtedy to nic zrobie sobie kolejne ot takie piepszone rozważania a Ty piszesz a to się wycofam.

Ja mam prawie cztrdzieści i kilka innych dziewczyn też tu tyle ma .

Susana nie kłam ty masz JUŻ 40 w tym roku :p wpadnę na impreze :D

nie znam nikogo na zywo ani jednej ja prEszlam 5poronien i walcze ale cholera jasna czasem rycze w poduszke bo czasem.odbiera mi ta walka sens wszystkiego. dziekuje za moje dzieciatko bez niego niedalabym rady wogole...ja nie neguje adopcji motylka bo nie kazdy ma tyle sily i nie kazdy jest na tyle silny...moze to jej droga do zrozumienia moze jak zacznie adopcje zrozumoe ze nie tedy droga ....i zacznie sie starac znow moze za malo czasu uplynelo..kazda znas ma swoj wlasny czas i sposob na przezywanoe bolu lo starcie ato sa ogromne smutki kazda znas to wie...najwanziejsze to moec plan i radzic sobie po swojemu....a na wszysyko przyjdzie czas.

Motylek wiem ,że pewnie bolało Cię utracenie dziecka w 30tyg ciąży i w 13 tyg byłam w podobnej sytuacji . Wiem jak to boli . Nie będziemy się licytować ,która przeszła więcej bo mogłabym Cię rozłożyć na łopatki!! Walczę nadal mam synka ,cudownego z wadami rozwojowymi i walczę o rodzeństwo . Przebijesz to??

reklama
Do góry