susana
Fanka BB :)
AsiaO to nie jestem sama :-)
U mnie też pewnie siedzacy tryb. :-(
Jak się schyle to się nie mogę wyprostować tak boli .
Ale to chyba SKS
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AsiaO to nie jestem sama :-)
U mnie też pewnie siedzacy tryb. :-(
Avita jak po wizycie???jestem w trakcie prasowania a ciagle spogladam czy juz napisalas
Dzięki dziewczyny wogóle za ciepłe słowa i otuchę.
Jakoś nie potrafię być w euforii że ta beta się na 100% nie podwaja chociaż wiem że przyrasta prawidłowo .
Wciąż mam z tyłu głowy że
Nafoczce i Doris o 100 % szła do góry .
A mnie nie .
Asia a moze to endometrioza. Tfu tfu tfu.Dziewczęta :-) Chyba się starzeje. Po odstawieniu antykoncepcji we wrześniu moje owulacje stały się bolesne. Teraz cały np. przy potknięciu, pochyleniu do tyłu bolą mnie plecy, tak na wysokości kości ogonowej. Ból jest wówczas straszny ale momentalnie przestaje. Mialyscie tak kiedyś?
W środę mam usg dowcipne :-)
a co to jest ta martwica nowotworu?i te p/c przeciw czemu w pkcie 2? ooo zobaczymy sie moze 18nastegoja mam na 14:30 a co masz zazywac?