reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki dziewczyny wogóle za ciepłe słowa i otuchę.
Jakoś nie potrafię być w euforii że ta beta się na 100% nie podwaja chociaż wiem że przyrasta prawidłowo .
Wciąż mam z tyłu głowy że
Nafoczce i Doris o 100 % szła do góry .
A mnie nie .:sad:

Avita jak po wizycie???jestem w trakcie prasowania a ciagle spogladam czy juz napisalas:)

Fondi jestem. Wyszło mi nieprawidłowe:
1. Mutacja genu C677T
2. P/ciała IgM 28,1 powyżej normy
3. Limfocyty CD56 - 18 % norma do 12%
4.czynnik martwicy nowotworu (ma to któraś??) 3958,0 norma jest do 1380 - to mój największy problem
5. Wskaźnik TNF/IL-4 mam 188,5 norma do 31,2
6. Wskaźnik TNF/IL-10 mam 18,4 norma do 0,5
To tyle. Aha mój m. zdrowy i plemniory są oki.

Rozpisał mi szczepienia na razie 3 - pierwsze 18.04, później co 2 tyg.

Dzięki dziewczyny wogóle za ciepłe słowa i otuchę.
Jakoś nie potrafię być w euforii że ta beta się na 100% nie podwaja chociaż wiem że przyrasta prawidłowo .
Wciąż mam z tyłu głowy że
Nafoczce i Doris o 100 % szła do góry .
A mnie nie .:sad:

Susana nie nakręcaj się niepotrzebnie, jest dobrze i bėdzie dobrze zobaczysz. :tak:

a co to jest ta martwica nowotworu?i te p/c przeciw czemu w pkcie 2? ooo zobaczymy sie moze 18nastego:)ja mam na 14:30 a co masz zazywac?

Dziewczęta :-) Chyba się starzeje. Po odstawieniu antykoncepcji we wrześniu moje owulacje stały się bolesne. Teraz cały np. przy potknięciu, pochyleniu do tyłu bolą mnie plecy, tak na wysokości kości ogonowej. Ból jest wówczas straszny ale momentalnie przestaje. Mialyscie tak kiedyś?
W środę mam usg dowcipne :-)
Asia a moze to endometrioza. Tfu tfu tfu.

a co to jest ta martwica nowotworu?i te p/c przeciw czemu w pkcie 2? ooo zobaczymy sie moze 18nastego:)ja mam na 14:30 a co masz zazywac?

Mam brać zwykły kwas foliowy 5 mg i wit b compleks. Enkorton i inne leki dostane po pozytywnym MLR a mam go 25.05
Na tą martwice mam szczepienia bo to podobno ma taki wpływ jak wysoki NK. Ja mam NK podwyższone (podobno przez tą martwice:szok:) ale nie złe - 26,9

reklama
Do góry