reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana wbijam cala igle. Do tych co dzis robilam to dlugosc chyba 16.
Juz nawet trzymam 10 sekund. Dzis to cos musialam przebic bo najpierw nie chciala sie wbic, potem jak juz sie wbila to wlazlo jak w maslo i pod koncem znow opor, ale wbilam do konca igle.
Jak wyjelam po 10 sek. to nie moglam zatamowac tej krwi bo gaziki mi przesiakaly i zrobil sie taki siny czub tam gdzie byla dziurka po wkluciu.
Ciekawe czy tylko ja mam takie problemy z tymi zastrzykami, ciagle cos musi byc:(
Chyba za bardzo sie ich boje i sama sciagam te problemy z nimi, bo kazdemu ida zastrzyki dobrze, tylko ja taka blondyna:(
Wcale zastrzyki nie idą każdemu dobrze .
Ja mam taką zasadę że jak boli nic na siłę .
Niestety wyciągam i wbijam w drugie miejsce .
Jak czujesz duży opór to lepiej nie wbijaj na siłę tylko wyjmij i podaj obok .

Motylek zrobisz druga bete bedzie sprawa czytelniejsza. Mi beta rosla bardzo, prawie jak na blizniaki ale pisze to z uwaga do Ciebie bo pewnie Cie tu wtedy nie bylo... rosla szybko.. az za szybko! caly czas byla ponad i w ostatecznosci na tescie PAPPA tez byla ZA DUZA co podnioslo ryzyko ZD do 1:35 wiec trzeba z rozwaga i troche indywidualnie na to patrzec a jak widzisz duza nie zawsze oznacza dobra

Wcale zastrzyki nie idą każdemu dobrze .
Ja mam taką zasadę że jak boli nic na siłę .
Niestety wyciągam i wbijam w drugie miejsce .
Jak czujesz duży opór to lepiej nie wbijaj na siłę tylko wyjmij i podaj obok .
Susana moglas mi to szkolenie wczesniej zrobic, teraz juz wiemvo co chodzi:)
Dziekuje:*

Ja tez jak mam opor w clexanre to wbijam obok.

Nafoczka, Faktycznie rosla aci te beta jak grzyby po deszczu. Przy tym moje 3,5 na 8,7 to wyglada biednie, ale nie ma sie co zamartwiac na zapas, zaczne po poludniu ;)

reklama
To jak Nafoczka wstawiła to ja też, tak dla porównania
12 dpo - test facelle,a kreska wyglada tak
12 dpo godz. 15.30.jpg
15 dpo - 916,6
17 dpo - 2326
19 dpo - 4838
21 dpo - 9910
24 dpo - 28507 (i tutaj beta zwalnia, nie ma już przyrostu 100% po 48%) - brak zarodka, pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym
29 dpo - 91712 (tutaj też wolniejszy przyrost - 6 tyg 1 dzień ciąży
47 dc - 6 tyg i 4 dni (32 dpo) - jest fasola, ma 7mm i pięknie bijące serduszko :-)

Nie zawsze beta tak przyrasta i nie zawsze jest taka wysoka w 15 dpo, wstawiłam to poglądowo

Załączniki

• 12 dpo godz. 15.30.jpg
    12 dpo godz. 15.30.jpg
    96,5 KB · Wyświetleń: 128
Do góry