reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Rano byłam oglądać wózki w hurtowni a potem w galerii handlowej. Potem obiad robiłam a wieczorem nie miałam na nic siły, Mały mi uciska gdzieś tam i mam ból w kościach na dole miednicy. Chodzę jak kaczka

susana nie łudz się, że jak nie pójdziesz na betę to będziesz miała spokojną głowę, chyba spokojniejszą byś miała jakbyś poszła. Ja chyba do końca nie będę spokojna, ciągle się czymś martwię, teraz biorę globulko na bakterie i tak dziwnie się po nich czuję 'tam", tak jakby mnie pęcherz bolał. Tylko usg i ciągła kontrola szyjki mnie uspokaja ale to też tylko na kilka dni niestety.

Ja Juz nie mam jak jechać na betę dziś dlatego jutro wieczorem zrobię prywatnie w laboratorium wynik tego samego dnia co będzie to bedzie takie jest moje zdanie tyle ze wiecie wzięłam sobie clexane wczoraj i dupka biorę i kwas 15mg foliowego i tak będę brała co myślicie szczerze?

Susana, mnie trzyma przy zyciu, ze dzisiaj beta bedzie dobra, a potem conajmniej do wtorku bedzie spokoj (moze nie do konca, ale bez klucia i wyczekiwania).

susana nie łudz się, że jak nie pójdziesz na betę to będziesz miała spokojną głowę, chyba spokojniejszą byś miała jakbyś poszła. Ja chyba do końca nie będę spokojna, ciągle się czymś martwię, teraz biorę globulko na bakterie i tak dziwnie się po nich czuję 'tam", tak jakby mnie pęcherz bolał. Tylko usg i ciągła kontrola szyjki mnie uspokaja ale to też tylko na kilka dni niestety.

Wiem
Ale jak wyjdzie żle to nie dotrwam do wtorku .
A tak to jest jak jest narazie .

reklama
Do góry