reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny myślicie że te 4,26 beta jest pozostała po tym poronieniu?
Robiłam betę 8.03.2015 była 34,88
Następna robiłam 10.03.2015 była 28,14
I powiem wam że okres miałam 14 marca co myślicie o tym bo ja nie chce się rozczarować ; (
Motylek mi z 1100 w sobotę spadło na 78 po 3 dniach...raz miałam bete 29 i wolno spadała ale to po 8 dniowym krwawieniu spadła całkowicie....I w kolejnym cyklu niespodziewanie zaszlam w ciążę...
wiem że to bardzo trudne ale poczekaj do jutra i się okaże...mi nakrecaj się w żadna stronę ...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Mozna miec pozytywna bete i @. Mnie spadala z 22000 i mialam ciagle pozytyw prawie do 3 miesiecy, spadala powoli, ale regularnie, wiem, bo lekarz kazal kontreolowac. W miedzyczasie mialam 2 normalne @.

Motylek, niedawno mialas strate i w zasadzie wszystko jest mozliwe. Trzeba bylo zrobic dzis bete mialabys 1 dzien stresu mniej.

Strawbrelka, jak tam nastawienie?

Mozna miec pozytywna bete i @. Mnie spadala z 22000 i mialam ciagle pozytyw prawie do 3 miesiecy, spadala powoli, ale regularnie, wiem, bo lekarz kazal kontreolowac. W miedzyczasie mialam 2 normalne @.

Motylek, niedawno mialas strate i w zasadzie wszystko jest mozliwe. Trzeba bylo zrobic dzis bete mialabys 1 dzien stresu mniej.

Strawbrelka, jak tam nastawienie?
Cześć dziewczyny .
Arda
Upuściłaś już dzisiaj krew na betę ??

Hej
No właśnie, kto dziś betę robił? Susana? Arda? Motylek?

A ja siedzę w poczekalni u endokrynologa. Wyników nie wiedziałam, bo już są podobno w gabinecie.

reklama
Do góry