reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Agnieszka to musi byc USG w 3lub 4D. Moja ginka tez nie ma, mam tylko z samych poczatkow od Przyb. bo on mial ;-)
jak sie czujesz?

Lumia juz myslalam ze 3na raz lykasz ;-) mi nic po nich nie jest i tylko metke na poczatku zle znosilam i klaki od sterydu ale to mi Suska obiecala ze mnie "odkurzy" :-D

reklama
JUż znalazłam, nie wystarczy 3D czy 4D, musi być to HD
Czuję się dobrze, szyjka ok 3cm więc martwi mnie, z pessarem będę spokojniejsza

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dzien dobry,
A jja chodze nawscieczona jak osa, w pracy wysiedziec nie umiem :-\
Chyba u mnie owu wczoraj byla....zalamie sie. Wczoraj mnie taki mocny bol w prawym boku dopadl...i sluz plodny mega sie pojawil. Probowalam mojego zaciagnac, ale nic z tego :-\
Az wizyte udalo mi sie przelozyc i zaraz po pracy zasuwam, ale przeczucia zle. Sluzu plodnego brak, za to bialy sie robi z domieszka krwi, to chyba moglo swiadczyc o owu...prawda :-(
Dzis mnie juz nic nie boli....beczec mi sie chce....
Jezeli okaze sie to prawda sie zalamie.....
Sorki, ze tak nastroj zespsulam, ale musialam wylac to z siebie.

Dziewczynki dzien dobry,
A jja chodze nawscieczona jak osa, w pracy wysiedziec nie umiem :-\
Chyba u mnie owu wczoraj byla....zalamie sie. Wczoraj mnie taki mocny bol w prawym boku dopadl...i sluz plodny mega sie pojawil. Probowalam mojego zaciagnac, ale nic z tego :-\
Az wizyte udalo mi sie przelozyc i zaraz po pracy zasuwam, ale przeczucia zle. Sluzu plodnego brak, za to bialy sie robi z domieszka krwi, to chyba moglo swiadczyc o owu...prawda :-(
Dzis mnie juz nic nie boli....beczec mi sie chce....
Jezeli okaze sie to prawda sie zalamie.....
Sorki, ze tak nastroj zespsulam, ale musialam wylac to z siebie.
Lumia nie smutaj dni płodne są jeszcze po owulacji, więc bierz chłopa na siłę ,najwyżej zgłosi gwałt:sorry2:

Lumia kurde to nie wiem włącz mu jakieś filmy erotyczne czy jakieś romansidła. To sposób nr 1 a jak nie to mój sposób najlepszy to zjebka. ;)

Opierdziel go ,że albo chce mieć dziecko i się postara a jak nie to niech spierdziela i sprawa jasna :D Może po opierdzielce nie będzie iskry w tym cyklu ale następny będzie jak wieszak na ręczniki :) ( jak Susana pisze )

Susana żałuję ,że bliżej nie mieszkasz bo widzę ,że jajcara z Ciebie jest za 10 i luz masz w sobie. Jak ja lubie takich ludziów :D

Lumia co z tym Twoim chlopinom?
Nam to tez czasami w dni plodne sie nie chcialo, bo tak na konende to wiadomo zero romantyzmu... byle by zalac forme i isc spac:D

Lumia co z tym Twoim chlopinom?
Nam to tez czasami w dni plodne sie nie chcialo, bo tak na konende to wiadomo zero romantyzmu... byle by zalac forme i isc spac:D
Mój też czasami tak ma w dni płodne ale to myślę dlatego że tez się boi że kolejny raz się nie uda i ja będę w totalnej rozsypce po poronieniuA on musi być twardy za nas swoje wtedy

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
LAMia
No po takim czasie to juz niestety nie ma co sie lodzic.

Beatka
Jak to sie okaze prawda, toooo ojj nie recze za siebie. Zjebka bedzie jak nic! Juz nie mam sil. Wy tu o super starankach, a dla mnie to koszmar!
Ojjjj jaka wku...iona jestem!
Cala chodze z nerwow!
I niech moj sie modli lepiej o to zeby to byl falszywy alarm :p

Do góry