reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny,
To widze, ze nie jestem sama z tym tsh :-\
Bylo pieknie 1,3,a teraz 2,4 ciekawe co gin na to powie jutro...
A czy ginekolodzy przepisuja tez ten lek na tarczyce? Bo jesli bede miec wprowadzony encorton to na bank przyda sie zebym cos dostala.
A kedy jest nadczynnosc, a kiedy niedoczynnosc?

I mam jeszcze pytanie z innej beczki do mutantek bioracych formy metylowe.
Czy Wam sie cos dzialo? Ostatnio mam jakies dretwienie konczyn i nie wiem od czego, a z nowych rzeczy tylko te metyle.
Mi tsh zawsze rosło jak tylko zachodzilam W ciaze A jeśli chodzi o metylowe to ja nie odczulam różnicy...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny,
A czy ginekolodzy przepisuja tez ten lek na tarczyce? Bo jesli bede miec wprowadzony encorton to na bank przyda sie zebym cos dostala.

Czy Wam sie cos dzialo? Ostatnio mam jakies dretwienie konczyn i nie wiem od czego, a z nowych rzeczy tylko te metyle.
Doczytaj czy od wit B6 nie masz czegoś takiego ;)

Na foczka .

Kawał chłopaka już w twym brzuszku .
Jakiś łakomczuszek z niego .
Dobrze że się już wyciszyłaś po wizycie .

Doris .
Jak w domku ??l
Lepiej niż w szpitalu .Powiedz swojemu m żeby tej swojej "Tabazy "
nie przywoził do samego porodu.!!!
Boccię wkur....i się to szpitalem potem kończy .
Jak przenosisz ciąże to niech ją wtedy przywiezie .Moment i urodzisz :yes::laugh2:

Dziewczyny,

Mnie bola bardzo nogi i takie mrowki mam i w jednym kolanie jakby m8 ktos igle co pare minut wbijal.
Ale mam to od 3 dni, wiec u mnie bardziej encorton...

reklama
Do góry