Arda nie lubię Cię !!! Myślałam że skusisz się na teścik dzisiaj a tak to będę z Tobą przeżywać . Jutro o 7,30 sprawdzam czy wiadomości są od Ciebie i czekam tylko na te dobre . Kciuki zaciskam i idę w podskokach do kąpieli
reklama
Gadam z nim .
Ale jeszcze z nim nie spałam od tamtej pory .hehe .
Kara musi być ...
Mój chodzi wściekły bo mu plemniory do mózgu walą ....haha .
Jak ja Ci zazdroszcze! Moj to niczym 60latek :-\ caly czas zmeczony, nie chce sie seksic i tylko sie wtula....ehhhh a kiedys ogier z niego byl. I nie zebym nie probowala, ale juz nie dziala nawet sexi bielizna itp.... kurde a taki ogier z niego byl. Wiec i starania sa....jakie sa :-\ widze, ze mojego tez to martwi, "ze nie moze mnie zaspokoic" nawet powiedzial, ze do lekarza musi isc...ale to nie zmienia faktu, ze ja niewyrzyta
Sorki za te zale, nie w temacie
Ja po suplementacji mam taka jak teraz.Z suplementacja vitrum d3 forte 4000 j od czerwca zeszlego roku chyba albo ciut wczesniej.
Przed suplementacja nie badalam nigdy.
Myslalam ze Ty bez niczego taki super wynik :-)
Napisane na LG-H340n w Forum BabyBoom
susana
Fanka BB :)
LumiaJak ja Ci zazdroszcze! Moj to niczym 60latek :-\ caly czas zmeczony, nie chce sie seksic i tylko sie wtula....ehhhh a kiedys ogier z niego byl. I nie zebym nie probowala, ale juz nie dziala nawet sexi bielizna itp.... kurde a taki ogier z niego byl. Wiec i starania sa....jakie sa :-\ widze, ze mojego tez to martwi, "ze nie moze mnie zaspokoic" nawet powiedzial, ze do lekarza musi isc...ale to nie zmienia faktu, ze ja niewyrzyta
Sorki za te zale, nie w temacie
To ty byś się do mojego nadawała z temperamentem.
susana
Susana nie dziwię się ,że ją cieszyła Twoja beta chyba każdą z nas cieszy Wyciągaj kalkulator i powiedz mi że masz bliźniaki bo przecież obromna ta beta po 4 dobach
Beatka
Tak .Napewno będą bliżniaki
Bea, nie mam nerwow na te sikacze wyniki pod wieczor beda wiec sie kobieto wyspij i wyluzuj
Susana! Dzisiaj? Haha, no na pewno mi cos wyjdzie
Lumia, moj mial swego czasu spadek checi. Nafaszerowalam co np. Mulitprosti i androvitem. Ochotka mu wrocila, widpcznie mu jakis witaminek brakowalo. Chlop jak nowy
Susana! Dzisiaj? Haha, no na pewno mi cos wyjdzie
Lumia, moj mial swego czasu spadek checi. Nafaszerowalam co np. Mulitprosti i androvitem. Ochotka mu wrocila, widpcznie mu jakis witaminek brakowalo. Chlop jak nowy
susana
aNo wiesz w fazie staran jak chlop nie moze to jest klops
I teraz mi sie wypowiedz Doris przypomniala, a w sumie jej tesciowej "zwiedly kut...s"
Tylko wtedy nie jest mi do smiechu
Lumia .haha .Dobra jesteś .
Mój jak rano wstaje to może robić za wieszak na ręczniki .
A wieczorem to ja na palcach do łóżka wchodze .A on się podnosi i mówi
- czekam .
Ale w drugą stronę też jest przerąbane jak chłop nie może .
reklama
ale zescie nawrodukowaly
Susana wspaniala wiadomosc, nie zycze blizniakow ale jedno zdrowe bez siwienia ;-)
to teraz ja lece z koksem Dosisss gonimy Cie Wiktorek wazy 800g, Lekarka powiedziala ze do 28.04 nie chce mnie widziec ;-) wtedy da mi skierowanie na sterydy na plucka- profilaktycznie, szyjka nieco wyzej 18mm ale to granica bledu, najwazniejsze ze szew trzyma a do stawiania sie brzucha trzeba sie przyzwyczaic, jest spory, caly w przod, nic na biodra i sie napina, idzie brzuch, za nim brzuch a potem gdzies ja ;-)
Susana wspaniala wiadomosc, nie zycze blizniakow ale jedno zdrowe bez siwienia ;-)
to teraz ja lece z koksem Dosisss gonimy Cie Wiktorek wazy 800g, Lekarka powiedziala ze do 28.04 nie chce mnie widziec ;-) wtedy da mi skierowanie na sterydy na plucka- profilaktycznie, szyjka nieco wyzej 18mm ale to granica bledu, najwazniejsze ze szew trzyma a do stawiania sie brzucha trzeba sie przyzwyczaic, jest spory, caly w przod, nic na biodra i sie napina, idzie brzuch, za nim brzuch a potem gdzies ja ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: