reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda nie lubię Cię !!! :D Myślałam że skusisz się na teścik dzisiaj a tak to będę z Tobą przeżywać . Jutro o 7,30 sprawdzam czy wiadomości są od Ciebie i czekam tylko na te dobre . Kciuki zaciskam i idę w podskokach do kąpieli :D

reklama
Gadam z nim .
Ale jeszcze z nim nie spałam od tamtej pory .hehe .
Kara musi być ...
Mój chodzi wściekły bo mu plemniory do mózgu walą ....haha .

Jak ja Ci zazdroszcze! Moj to niczym 60latek :-\ caly czas zmeczony, nie chce sie seksic i tylko sie wtula....ehhhh a kiedys ogier z niego byl. I nie zebym nie probowala, ale juz nie dziala nawet sexi bielizna itp.... kurde a taki ogier z niego byl. Wiec i starania sa....jakie sa :-\ widze, ze mojego tez to martwi, "ze nie moze mnie zaspokoic" nawet powiedzial, ze do lekarza musi isc...ale to nie zmienia faktu, ze ja niewyrzyta :p

Sorki za te zale, nie w temacie :p

Jak ja Ci zazdroszcze! Moj to niczym 60latek :-\ caly czas zmeczony, nie chce sie seksic i tylko sie wtula....ehhhh a kiedys ogier z niego byl. I nie zebym nie probowala, ale juz nie dziala nawet sexi bielizna itp.... kurde a taki ogier z niego byl. Wiec i starania sa....jakie sa :-\ widze, ze mojego tez to martwi, "ze nie moze mnie zaspokoic" nawet powiedzial, ze do lekarza musi isc...ale to nie zmienia faktu, ze ja niewyrzyta :p

Sorki za te zale, nie w temacie :p
Lumia
To ty byś się do mojego nadawała z temperamentem.

Bea, nie mam nerwow na te sikacze :p wyniki pod wieczor beda wiec sie kobieto wyspij i wyluzuj ;)

Susana! Dzisiaj? Haha, no na pewno mi cos wyjdzie ;)

Lumia, moj mial swego czasu spadek checi. Nafaszerowalam co np. Mulitprosti i androvitem. Ochotka mu wrocila, widpcznie mu jakis witaminek brakowalo. Chlop jak nowy :D

No wiesz w fazie staran jak chlop nie moze to jest klops :p
I teraz mi sie wypowiedz Doris przypomniala, a w sumie jej tesciowej "zwiedly kut...s" :p
Tylko wtedy nie jest mi do smiechu :-D
a

Lumia .haha .Dobra jesteś .

Mój jak rano wstaje to może robić za wieszak na ręczniki .
A wieczorem to ja na palcach do łóżka wchodze .A on się podnosi i mówi
- czekam .

Ale w drugą stronę też jest przerąbane jak chłop nie może .

reklama
ale zescie nawrodukowaly :-D
Susana wspaniala wiadomosc, nie zycze blizniakow ale jedno zdrowe bez siwienia ;-)

to teraz ja lece z koksem :-D Dosisss gonimy Cie :-D Wiktorek wazy 800g, Lekarka powiedziala ze do 28.04 nie chce mnie widziec ;-) wtedy da mi skierowanie na sterydy na plucka- profilaktycznie, szyjka nieco wyzej 18mm ale to granica bledu, najwazniejsze ze szew trzyma a do stawiania sie brzucha trzeba sie przyzwyczaic, jest spory, caly w przod, nic na biodra i sie napina, idzie brzuch, za nim brzuch a potem gdzies ja ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry