reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia pozdrawiam. :) Nie udało się kombinować bo kobieta nawet nie pytała czy jestem to nie chciałam tak wypalać bo pewnie chciałaby dowodu :p

Avita witaj raz jeszcze ;)

Susana coś mi tu śmierdzi :D Coś straszny przyrost masz od czwartku może to bliźniaki co?? Kochana ale się cieszę :) Teraz musi się udać więc się nie stresuj. Już męża na dziecko nie złapiesz heh . A w ogóle odzywasz się z nim? To w weeekand możesz chyba już się pochwalić mężowi co? Czy jeszcze poczekasz.

mogę robić 2 z 0,2?

Tak nawet możesz sobie w jedną strzykawkę obydwa zlać i podać za jednym zamachem. Tak Susana miała robić.

Strawbelka i która tam jeszcze zaczęła narzekać?? Nie wolno ,nie pozwalam!!! Zła passa forum zakończona teraz wszystkie będziemy się cieszyć :)

Dziewczyny u nas upał roztapiałam się nawet bloker na pocenie nie dał rady ;) Cały dzień w biegu i tęskniłam za Wami.

reklama
Dlatego byłam wczoraj na manifestacji w Warszawie bo jakby się za mnie i moje poronienia wzięli to już mam 15 lat odsiadki....Kobiety będą baly się zachodzić w ciążę...jak ciąża pozmaciczna to niech kobieta umrze ale zabiegi zrobić nie można...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
Tak jak bedzie pozamaciczna to powiedza ze cuda sie zdarzaja i trzeba czekac na cud.
Cimnogrod!!!

Dlatego byłam wczoraj na manifestacji w Warszawie bo jakby się za mnie i moje poronienia wzięli to już mam 15 lat odsiadki....Kobiety będą baly się zachodzić w ciążę...jak ciąża pozmaciczna to niech kobieta umrze ale zabiegi zrobić nie można...

Nie wiem ,ale chyba im nie chodzi o usuwanie ciąży zaśniadowej tylko o te z gwałtu i z chorymi dziećmi i jakieś jeszcze a nie pamiętam.... Mam w ogóle mieszane odczucia co do usuwania ciąż więc się nie wypowiem ;)

Nie wiem ,ale chyba im nie chodzi o usuwanie ciąży zaśniadowej tylko o te z gwałtu i z chorymi dziećmi i jakieś jeszcze a nie pamiętam.... Mam w ogóle mieszane odczucia co do usuwania ciąż więc się nie wypowiem ;)
Beatka o zasniad, o pozamaciczna.
Jak poronisz bedziesz musiala udowodnic ze to nie z Twojej winy.
Poczytaj...albo lepiej nie bo sie wkurzysz;)

Wszystkie kochamy dzieci , chcemy je ale są wyjątkowe sytuacje w życiu ; choroby , gwałty itp..że każdy ma swoje sumienie i powinien sam zdecydować czy urodzić .

Strawbelka z tym zaśniadem i pozamacicz. To nie wiedziałam że tak wymyślili .Skur...

reklama
Do góry