reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Ile dni po owulacji można brać dupka ?
bertha
Susana pisala, ze miala brac od 7dpo. A w sumie dlaczego tak pozno sus? Gin wytlumaczyl, dlaczego tylko po owu dopiero dupek? i przez ile dni mialaś brac, gdyby nie bylo ciazy? ja zaczne 7dpo, tylko nie wiem ile dni brac, jesli sie nie uda.
bertha
gogac, a te p/c przeciwjajnikowe jaki maja wplyw na ciążę. myślałam, że to powoduje, że jajeczka się źle tworzą i juz na etapie owu jest problem i nie dochodzi nawet do zaplodnienia, a u ciebie jednak bylo 6 ciąż.. czyli te przeciwciala tez powoduja poronienia na wczesnym etapie?Susana koenzym jest na poprawienie jajeczek
Malinowa mi ogolnie wyszlo ze mam mala macice mutacje mthfr heterozygote przeciwciala jajnikowe i niskie amh
Szczepilam sie tskze limfocytami tescia ale po nich poronilam 5 raz i pozniej wyszly mi podwyższone komórki nk udalo mi sie dopiero na zelaznym zestawie
bertha
Ok. Mi gin zawsze kazał 1dpo zaczynac brac 10 dni. teraz pasuje mi wziac od 7dpo, bo te badania hormonów musze zrobic w 7dpo. tylko juz nie bede brala 10 dni, bo mi sie @ przesunie (zakładając, że nie bedzie ciąży, bo nie chce się nastawiać..). dlatego chcialam wiedziec jakie susana miala zalecenia.bertha ja miałam zawsze dupka brać od 16 dc do 25 dc i zrobić 10 dpo zrobić test jeśli negatyw to dupka odłożyć
G
Gość
Gość
Bertha 1 dzien po owu to za wczesnie.Ok. Mi gin zawsze kazał 1dpo zaczynac brac 10 dni. teraz pasuje mi wziac od 7dpo, bo te badania hormonów musze zrobic w 7dpo. tylko juz nie bede brala 10 dni, bo mi sie @ przesunie (zakładając, że nie bedzie ciąży, bo nie chce się nastawiać..). dlatego chcialam wiedziec jakie susana miala zalecenia.
Ja bym brala najwczesniej 3 dni po owu.
bertha
A mam takie pytanie z zakresu zdrowia męskiego - mojego M piecze ostatnio podczas wytrysku. czy spotkalyscie sie z czyms takim? co najlepiej zbadać, zeby nie lazic po wielu lekarzach, bo mi M na to nie pójdzie, tylko nawet samodzielnie badania zrobic i dopiero do lekarza..
reklama
bertha
Tak, to juz wiem właśnie z forum natomiast teraz czekam na info co gdy zacznie sie brac duzo pozniej = w 7dpo. ile czasu brac.Bertha 1 dzien po owu to za wczesnie.
Ja bym brala najwczesniej 3 dni po owu.
Podziel się: