reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, ja mam brac co 4 tygodnie, a w razie ciazy pisac maila to lekarka sie wypowie czy cos zmieniac czy nie. Intralipid mam w piatek, a test w poniedzialek/wtorek wiec sie fajnie zlozylo.

Bea, nie wiem czy nie beda chcieli potwierdzenia ciazy ;) i co powiesz? ;)

cześć dziewczyny!!
ja tutaj nie zaglądałam przez święta, bo myślałam, że odpoczywacie a tu tyle się działo!
Susana gratuluję, to teraz razem walczymy :) tylko Ty już na grudzień chyba?
to tylko ja się nie pokłóciłam ze swoim przez święta :D, ale to chyba tylko dlatego, że limit wykorzystuję nawet bez okazji :D :D

Kiedy zaczynasz stymulacje?

Mam nadzieję, że niebawem, ale nie chce narazie pisać, żeby nie zapeszać, tym bardziej, że już została przesunięta o jeden cykl :-( :(

Ja mialam zalecenie co 4 tygodnie.
Teraz jak mam miec in vitro to lekarz kazal jakos przed transferem robic i powiedzial ze lepiej jak bede miala dluzszy odstep miedzy intralipidami niz krotszy. Tylko ze ja juz duzo mialam tych wlewow.

Może jak się ma za często intralipid to nie działa tak jak powinien, przynajmniej u mnie tak było. Ja wybieram opcję dłuższy odstęp ;-) ;)

Ja mialam zalecenie co 4 tygodnie.
Teraz jak mam miec in vitro to lekarz kazal jakos przed transferem robic i powiedzial ze lepiej jak bede miala dluzszy odstep miedzy intralipidami niz krotszy. Tylko ze ja juz duzo mialam tych wlewow.

Mnie ginka właśnie poinformowała że mam jutro znowu iść na wlew .
Poprzedni dwa tyg temu miałam

Susana, ja mam brac co 4 tygodnie, a w razie ciazy pisac maila to lekarka sie wypowie czy cos zmieniac czy nie. Intralipid mam w piatek, a test w poniedzialek/wtorek wiec sie fajnie zlozylo.

Bea, nie wiem czy nie beda chcieli potwierdzenia ciazy ;) i co powiesz? ;)
Arda
Jak dobrze liczę to w piątek masz 9 dpo .Facelle ci już wyjdzie z rossmana na bank .
Będę cię mordować codziennie
albo 3× dziennie żebyś kupiła i zrobiła w piątek a nie w poniedziałek .

Mam nadzieję, że niebawem, ale nie chce narazie pisać, żeby nie zapeszać, tym bardziej, że już została przesunięta o jeden cykl :-( :(

Może jak się ma za często intralipid to nie działa tak jak powinien, przynajmniej u mnie tak było. Ja wybieram opcję dłuższy odstęp ;-) ;)

Lilia
A ty miałaś intralipid???

cześć dziewczyny!!
ja tutaj nie zaglądałam przez święta, bo myślałam, że odpoczywacie a tu tyle się działo!
Susana gratuluję, to teraz razem walczymy :) tylko Ty już na grudzień chyba?
to tylko ja się nie pokłóciłam ze swoim przez święta :D, ale to chyba tylko dlatego, że limit wykorzystuję nawet bez okazji :D :D

Tęczowa
a jak u ciebie .
Jak się czujesz .Betę robisz?

reklama
nie bety nie robię, bo w IRL to jest zbyt skomplikowana sprawa ;). Czuje się ok, od czasu do czasu mnie muli, ale narazie bez wymiotów, śpię na podłodze bo spanie w łóżku nie wchodzi w grę. Budzę się rano i po 1,5 h muszę się kimnąć jeszcze raz :D. Piersi spuchnięte, trochę pobolewają, ale szału nie ma. Zamierzam w niedzielę iść do gina, będzie to 6t1d (chyba dłużej nie wytrzymam w niepewności) i mam nadzieję, że będę widzieć dzidziusia. Potem mam wizytę w szpitalu na 19.04 i 28.04 . A Ty jak sie masz?

Do góry