reklama
G
Gość
Gość
Czekam wlasnie na lekarza. Fondie trzymaj kciuki!!!
G
Gość
Gość
Pecherze pekly. Jest plyn. Ale byly tez jakies pecherzyki co mialy wielkosc 1. Powiedzial ze to stare chyba sa albo jakies nowe. Ale tamto co bylo peklo bo nie ma ich. Kazal progesteron zrobic bo powiedzial ze po tym bede wiedziala. Jutro ide na usg do szpitala na nfz lekarz zaproponowal zebym przyszla to poszuka cialka zoltego. A i powiedzial ze progesteronu nie powinno sie brac po owu bo to dobra antykoncepcja bo zanim tam przez te jajowody komorka przejdzie to moze sie juz zrobic jakas bariera. Dokladnie nie wiem o co chodzi.
G
Gość
Gość
Dziewczyny jak mam dzis progesteron 2,4 a owulka byla pewnie wczoraj albo w nocy albo dzis rano, nie wiem, to dobrze jest?
Normy faza foliukarna 0,1-0,3
Faza lutealna1,2-15,9
Ciaza 1 trymestr 2,8-147,3
Normy faza foliukarna 0,1-0,3
Faza lutealna1,2-15,9
Ciaza 1 trymestr 2,8-147,3
G
Gość
Gość
Ja bylam u jakiegos lekarza w swoim miescie bo chcialam tylko zobaczyc czy pekly bo maz juz nerwowo nie wytrzymuje. Czyli arda przypuscmy ze dzis mialam owu, to kiedy moge dupka wziasc? Janosz mi nie odpisuje a moj lekarz tel nie odbiera.Strawbelka, widze, ze mamy lekarzy o innych pogladach. Ja mam progesteron badac 7 dni po owu - wtedy mozna stwierdzic czy owu byla. No i mozna brezpiecznie brac luteine lub dupka ale od 3 dnia po owu.
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry
ja dziś od rana nad kiblekiem...hmmma myślałam, że nudności odeszły w niepamięć, w tej chwili mi przeszło juz calkowicie ale poranek nie był łatwy.
Strawbelka, no widzisz...tak się stresowałaś a pechole pękły. Teraz pewnie będą bliźniaki :-). Kiedy mędziesz badać pierwszy raz betkę?
Arda, odpocznij jak potrzebujesz, ja kilka razy też niby chciałam odpocząc od forum ale jestem tutaj ponad 5 lat więc i tak podczytywałam :-)
Nafoczka, jak samopoczucie? Brzusio rośnie? Ja mam wizytę w poniedziałek rano i wreszcie podejrzę moją Królewnę, to bedzie juz skończone 15 tc więc zacznie się 16 :-)
Susana, Fondie...jak u Was? Jakies mdłości? Senność? Bolące cycuchy?
Pozdrawiam Resztę niewymienionych Dziewcząt!
ja dziś od rana nad kiblekiem...hmmma myślałam, że nudności odeszły w niepamięć, w tej chwili mi przeszło juz calkowicie ale poranek nie był łatwy.
Strawbelka, no widzisz...tak się stresowałaś a pechole pękły. Teraz pewnie będą bliźniaki :-). Kiedy mędziesz badać pierwszy raz betkę?
Arda, odpocznij jak potrzebujesz, ja kilka razy też niby chciałam odpocząc od forum ale jestem tutaj ponad 5 lat więc i tak podczytywałam :-)
Nafoczka, jak samopoczucie? Brzusio rośnie? Ja mam wizytę w poniedziałek rano i wreszcie podejrzę moją Królewnę, to bedzie juz skończone 15 tc więc zacznie się 16 :-)
Susana, Fondie...jak u Was? Jakies mdłości? Senność? Bolące cycuchy?
Pozdrawiam Resztę niewymienionych Dziewcząt!
Podziel się: