reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
tola ja tez core mam w beproblemowej ciazy ...pierwsza poronilan tez mialam urea tez mam hiperprolaktynemie na reszte rzeczy jestem obstawuona lekami nie wiem czy sie uda probuje a wlewy? ja.chyba bym naszczspionki nie szla

Pecherze pekly. Jest plyn. Ale byly tez jakies pecherzyki co mialy wielkosc 1. Powiedzial ze to stare chyba sa albo jakies nowe. Ale tamto co bylo peklo bo nie ma ich. Kazal progesteron zrobic bo powiedzial ze po tym bede wiedziala. Jutro ide na usg do szpitala na nfz lekarz zaproponowal zebym przyszla to poszuka cialka zoltego. A i powiedzial ze progesteronu nie powinno sie brac po owu bo to dobra antykoncepcja bo zanim tam przez te jajowody komorka przejdzie to moze sie juz zrobic jakas bariera. Dokladnie nie wiem o co chodzi.

Dziewczyny jak mam dzis progesteron 2,4 a owulka byla pewnie wczoraj albo w nocy albo dzis rano, nie wiem, to dobrze jest?
Normy faza foliukarna 0,1-0,3
Faza lutealna1,2-15,9
Ciaza 1 trymestr 2,8-147,3

Strawbelka, widze, ze mamy lekarzy o innych pogladach. Ja mam progesteron badac 7 dni po owu - wtedy mozna stwierdzic czy owu byla. No i mozna brezpiecznie brac luteine lub dupka ale od 3 dnia po owu.

Dziewczynki. Ja na razie znikam z forum, musze troche odetchnac i pozbierac sily do dalszej walki. Trzymajcie sie cieplo i zdrowo :)

Strawbelka, widze, ze mamy lekarzy o innych pogladach. Ja mam progesteron badac 7 dni po owu - wtedy mozna stwierdzic czy owu byla. No i mozna brezpiecznie brac luteine lub dupka ale od 3 dnia po owu.
Ja bylam u jakiegos lekarza w swoim miescie bo chcialam tylko zobaczyc czy pekly bo maz juz nerwowo nie wytrzymuje. Czyli arda przypuscmy ze dzis mialam owu, to kiedy moge dupka wziasc? Janosz mi nie odpisuje a moj lekarz tel nie odbiera.

reklama
Dzień Dobry
ja dziś od rana nad kiblekiem...hmmma myślałam, że nudności odeszły w niepamięć, w tej chwili mi przeszło juz calkowicie ale poranek nie był łatwy.
Strawbelka, no widzisz...tak się stresowałaś a pechole pękły. Teraz pewnie będą bliźniaki :-). Kiedy mędziesz badać pierwszy raz betkę?
Arda, odpocznij jak potrzebujesz, ja kilka razy też niby chciałam odpocząc od forum ale jestem tutaj ponad 5 lat więc i tak podczytywałam :-)
Nafoczka, jak samopoczucie? Brzusio rośnie? Ja mam wizytę w poniedziałek rano i wreszcie podejrzę moją Królewnę, to bedzie juz skończone 15 tc więc zacznie się 16 :-)
Susana, Fondie...jak u Was? Jakies mdłości? Senność? Bolące cycuchy?

Pozdrawiam Resztę niewymienionych Dziewcząt!

Do góry