reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzwoniłam dO mojej ginki
Zleci mi intralipid
Zapisałam się do novum na wtorek do warszawy .
Ona tylko nie wie ile w ciąży zlecić ml?
Fondie ile masz 100 czy 200 ml?

A ja sie z mezem poklocilam bo on jest przeciwny takim ciezkim lekom. Jutro juz encortonu nie biore, bo jak sie cos stanie to do konca zycia bedzie mnie obwinial!!! Kuzwa faceci to maja dobrze. Ech ide sie poryczec. Juz mi sie tych dzieci odechcialo, moge ich nie miec, tylko zyc w takim razie tez juz nie chce. ****** to zycie mam. Przepraszam Was za przeklenstwa!

Dzień Dobry :-)
Ja juz po pysznym obiedzie, zaraz jadę po Małą do przedszkola, potem do jej koleżanki dla sali zabaw idziemy na 4 urodzinki. Więc dzień mam dziś wypełniony, bo wrócę po 19.
Dziś mam znów jakiś gorszy dzień, tzn jestem strasznie słaba i najchętniej to bym spała cały czas.
Buziaki Wam przesyłam!

Arda szkoda. .... zapraszam do pary w kolejnym cyklu....
Strawbelka koniecznie musisz troszkę odpuścić. .. póki co na nic nie masz wpływu. .. a encorton ... no cóż. .. to już wasza decyzja ... większość z nas go bierze... i modli się o to by mimo wszystko bylo dobrze...
Dziś masz gorszy dzień spróbuj znaleźć zajecie odstresowujace cię najbardziej. .. by na chwilkę oderwać myśli. . .

reklama
200 susana :)
strawbelka encorton nie powoduje wad genetycznych duze dawki moga wplynac naserduszko nie chorobe czy niepelnosprawnosc jak wexniesz 5mg nic sie nie stanie. ona nie brala nic oprocz intralipifu ale.nie miala w zyciu poronienia a to inna bajka

Do góry