ja tez zaciazalam na poczatku zawszeA ja jak mialam owu kolo 10 dc i cykl 28 dni. Teraz owu podchodzi pod 14 dc i cykl 28 dni. Niby teoretycznie druga faza 14 dni. U mnie sie nie sprawdzilo. Ale jak mialam owulke kolo 10 dc to udawalo sie zaciazyc.
reklama
G
Gość
Gość
Fondie to szykuja sie trojaczki?
susana
Fanka BB :)
Fondie a jaką dawke sterydu bierxesz ? 20 mg?nie wiemw poniedzialek rano dostalam zastrzyk i mega bol dopadl mnie o 21 w poniedzialek nie wiem czy byla wtedy owu bo jak bylam na monitoringu to gin mowil, że wlasnie sie zaczyna owu wiec potem juz nie mialam takich boli wiec mysle ze to byla owu nie pojechalm zeby zobaczyc czypeklo bo nie mialam kiedy juz ale jakby nie peklo czulabym torbiela a nawet 3 nbo tyle jajek bylo. Od jutra mam brac utorgestan biore bo ja mam te plamienia po 4 dni ostanio no i jak cos ma ciaze podtrzymac wiec wypadaloby ze jest jakos 4 d po owulacji dopiero
G
Gość
Gość
Laski a to normalne ze mnie kluje jajnik raz lewy raz prawy? Jak na owulacje. Jutro ma byc @. Na 100% bedzie, wiec nie mowcie ze to moze ciaza, bo jej nie bedzie teraz. Wiec to normalne ze jajniki kluja zamiast bolec brzuch?
susana
Fanka BB :)
Fondie to trzy jajka miałaś?.Ale faktycznie mogą być trojaczkiFondie to szykuja sie trojaczki?
G
Gość
Gość
Jakbys jednego nie chciala to ja chetnie wezmeFondie to trzy jajka miałaś?.Ale faktycznie mogą być trojaczki
heheh napewno nieFondie to szykuja sie trojaczki?
reklama
G
Gość
Gość
Fondie a Ty bylas stymulowana, czy naturalny cykl i tylko zastrzyk dostalas? Susana Ty to na naturalnym czy stymulowanym cyklu?
Podziel się: