reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana czekamy, kup z 5 tych testów, bo jeśli jeszcze wyjdzie BHCG po pregnylu to bedzie widac czy ciemnieje kreska czy jaśnieje
Strawbelka, pewnie, że piłam Picollo z moją Małą córeczką :-)
Bea25ta, Arda, Nafoczka...witajcie :-)
Ja już posłuchałam serduszka przez kilka sekund detektorem - tak mnie to relaksuje i uspokaja i jestem szczęsliwa i spokojna :-)
Strawbelka, pewnie, że piłam Picollo z moją Małą córeczką :-)
Bea25ta, Arda, Nafoczka...witajcie :-)
Ja już posłuchałam serduszka przez kilka sekund detektorem - tak mnie to relaksuje i uspokaja i jestem szczęsliwa i spokojna :-)
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Teraz kto w kolejce do testowania? Najpierw Susana, Fondie i Arda? Jeszcze ktos?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, jutro który dzień po owu u Ciebie?
Hej ja nie mam zadnych objawow ciazowych od jutra ma brac utrogestan i zastanawiam sie czy w ogole brac bo potem mi tyko czas do oczekiwania miesiaczki wydluzy. Mam lekko sutki wrazliwe ale to po prlotexie bo w poniedzialek go dostalam
reklama
G
Gość
Gość
Ja jak 2 razy zaciazylam to objawow nie mialam. A jak w tamtym miesiacy mialam objawy to nic nie bylo.Hej ja nie mam zadnych objawow ciazowych od jutra ma brac utrogestan i zastanawiam sie czy w ogole brac bo potem mi tyko czas do oczekiwania miesiaczki wydluzy. Mam lekko sutki wrazliwe ale to po prlotexie bo w poniedzialek go dostalam
Podziel się: