wlasnie cholera zadnej i nie wiem czy sama nie brac;/ od momentu potwierdzenia cazy mam miec 20 mg ale mysle nad 5mg mam encorton w domu ...albo jak najszybciej sie dowiedziec?Fondie a jaką dawke sterydu bierxesz ? 20 mg?
reklama
ja stymulowany pierwszy cyklFondie a Ty bylas stymulowana, czy naturalny cykl i tylko zastrzyk dostalas? Susana Ty to na naturalnym czy stymulowanym cyklu?
tak trzy ale nie wierze ze cos z tego bedzie... ktos pisal o zrobieniu estradiolu ktora ma potwierdzic ciaze dobrze pamietam?? czypowinnam brac na wlasna reke ten encortonFondie to trzy jajka miałaś?.Ale faktycznie mogą być trojaczki
susana
Fanka BB :)
U mnie naturalny cykl + zastrzykFondie a Ty bylas stymulowana, czy naturalny cykl i tylko zastrzyk dostalas? Susana Ty to na naturalnym czy stymulowanym cyklu?
clexanu nie mam i mam uczulenie a encorton wlasnie mamw domu i nie wiem czy sobie nie brac ...zalecenia takie masz?Fondie ja biorę od owu 10 mg encortonu i clexan codziennie zapobiegawczo
G
Gość
Gość
I od kiedy ta stymulacja sie zaczyna , tzn od ktorego dnia cyklu i co dokladnie sie bierze?ja stymulowany pierwszy cykl
susana
Fondie może weż 10 mg .Ja biorętak trzy ale nie wierze ze cos z tego bedzie... ktos pisal o zrobieniu estradiolu ktora ma potwierdzic ciaze dobrze pamietam?? czypowinnam brac na wlasna reke ten encorton
reklama
susana
Ja mam zalecenie ginki 10 mg od owulacji do @ zawszeclexanu nie mam i mam uczulenie a encorton wlasnie mamw domu i nie wiem czy sobie nie brac ...zalecenia takie masz?
Podziel się: