reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana
Ja miałam raz taką bolesną, aż mnie skręcało z bólu, ale wtedy wiem na pewno, że trzy pechole miałam dorodne i pewnie razem strzelały:)

Ja również Zyczę Wam wszystkim i każdej z osobna spełnienia tego najskrytszego marzenia...:) Zdrowych, spokojnych Świąt:)

reklama
Witaj Arda. Witajcie tez dziewczeta. Ja wczoraj zalapalam jakiegos dola, ale dzis juz jest na szczescie ok.
Susana ciekawe czy strzal byl celny, oj trzymam kciuki za 2 kreseczki, jak zawsze zreszta;)

Cześć dziewczyny.

Strawbelka zobaczymy jak z tą celnością będzie .hehe.
Zastrzyk był o 20.30 w środę
Potem sex.
Na drugi dzień w czwartek, sex rano i wieczorem o 23..Wczoraj niestety nic nie było , nie było jak w gościach .A dzisiaj mój mężuś jest dętka i śpi skacowany.No to tyle by było. z niego pożytku..Masakra .:baffled:
Piszę to wszystko po to bo się zastanawiam czy to wystarczy.
Ostatni sex po 27 godz po podaniu zastrzyku.Plemniki w szyjce 6 godz."odpoczywają".To razem 33 godz.Pęcherzyk pęka max po 36 godz.od podania pregnylu..Mam nadzieję że kijanki przeżyją albo chociaż jeden.:hmm:

Nie wiem ale ja cos czuje w kosciach ze nastepne zaciazone z tego forum to susana i arda;) jak nie w tym to nastepnym cyklu, ale ze Wy dwie w pierwszej kolejnosci dolaczycie do brzuchatek;)

Susana ja za tydzien w sobote jak dobrze pamietam mam miec@, ale ja jakos nawet nie mysle ze sie udalo, bardziej czekam juz na wizyte u lekarza i na rozmowe o inseminacji.

Susana ja za tydzien w sobote jak dobrze pamietam mam miec@, ale ja jakos nawet nie mysle ze sie udalo, bardziej czekam juz na wizyte u lekarza i na rozmowe o inseminacji.
No mówiłam, że teraz to Ty pierwsza z nas .Życzę ci tego z całego serca. Czasami tak sobie myślę dziewczyny.,że bardziej dopinguję Wam niż sobie .
Ja już mam dwoje dzieci i jeżeli nie będzie mi już dane tulić maleństwa to przyjmę to z pokorą , bo mam już dwóch cudownych chłopców.
Myślę codziennie o Was dziewczyny i trzymam kciuki żebyście też maiały takie cudne cuda w domu.Z całego świątecznego serca za Was .

reklama
Do góry