reklama
susana
Fanka BB :)
Witam Wigilijne Gwiazdeczki
Podobno pęcherzyk ma pęknąć 24 -40 godzin.po podaniu. zastrzyku.Jeżeli sam wcześniej nie pęknie bo wczorajszy. wieczorny test owu pokazał 2 kreski.
Owulacja wypada mniej więcej dzisiaj w 10 dc.Miałyście kiedyś tak wcześnie?
Podobno pęcherzyk ma pęknąć 24 -40 godzin.po podaniu. zastrzyku.Jeżeli sam wcześniej nie pęknie bo wczorajszy. wieczorny test owu pokazał 2 kreski.
Owulacja wypada mniej więcej dzisiaj w 10 dc.Miałyście kiedyś tak wcześnie?
susana
Arda już teraz nic nie poradzę.Powinnam jeszcze jutro na monit zobaczyć czy pękł. pęcherzyk.Niech się dzieje wola nieba .Nacrazie się boję dupka włączyć bo mi kazała w poniedziałek progesteron zrobić .To może poczekam z tym dupkiem do wyniku.Clexan dzisiaj i encorton dodatkowo zaczynam
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, ja miałam owu zawsze w 14 dc ale w tym szczęśliwym cyklu chyba miałam (sądząc po objawach) jakoś w 9 dc. I to jest możliwe bo w 29 dc (zawsze mam 28 dniowe) czyli dzień po spóźniającej się @ miałam już betę 916. I teraz Dzidzia też starsza o prawie tydzień więc czasami nasza owu się przesuwa w jedną lub drugą stronę
G
Gość
Gość
Susana ja do tej pory mialam owulke w 9 dc przy 28 dniowym cyklu i z takich owulek mialam 2 ciaze. Od paru cykli mi sie cos popierdzielilo i owulka sie wydluza i wypada kolo 13 14 dc, a cykle tez 28 dni sa.
susana
Może i ja będe maiała szczęśliwy cykl.Susana, ja miałam owu zawsze w 14 dc ale w tym szczęśliwym cyklu chyba miałam (sądząc po objawach) jakoś w 9 dc. I to jest możliwe bo w 29 dc (zawsze mam 28 dniowe) czyli dzień po spóźniającej się @ miałam już betę 916. I teraz Dzidzia też starsza o prawie tydzień więc czasami nasza owu się przesuwa w jedną lub drugą stronę
Faktycznie z twoich wyliczeń i wielkości dzidzi wychodzi że też miałaś wcześniej owu zn tak samo w 9 dc.W sumie to lepiej przy moich 26 dniowych cyklach że jest wcześniej owu niż jakby miała być znowu. w 17 dniu.Boże oby się udało
susana
To widzę że nie jestem odosobniona .Już mi lepiejSusana ja do tej pory mialam owulke w 9 dc przy 28 dniowym cyklu i z takich owulek mialam 2 ciaze. Od paru cykli mi sie cos popierdzielilo i owulka sie wydluza i wypada kolo 13 14 dc, a cykle tez 28 dni sa.
reklama
susana
Dzięki .Trzymaj mocnoSusana, trzymam kciuki
Podziel się: