reklama
Satchma - ja finansowałem sobie tylko kilka badan ( fosfolidowe i kardiolipowe ) dlatego , ze juz sie doczekać nie mogłam chciała wiedzieć teraz i tutaj a ze skierowaniem musiałam czekac dłużej . Na koszt funduszu i tak zrobili mi badania teraz jestm pod opieką kliniki poronien nawracajacych i tam wlasnie 2 tygodnie temu miałam 2 operacje usunięcia przegrody i rekonstrukcja mojej macicy dwurożnej a na ta operacje czekałam 6 miesięcy .
Troszke mnie przestraszyłas bo myslalm , ze jak juz zrobią ten zabieg to bedzie wszystko ok a teraz ty ze swoja historią postawiłaś wielki znak zapytania .
Wiem , ze tera jest ci smutno i zawiedziona , ale gdy wszystko sie zagoi i psychicznie dojdziesz do siebie , to zaczniesz działać . Poszukaj dobrego lekarza i bedzie ok . I pozytywne myślenie . Zostań z nami i pisz jak cię cos niepokoi .
Troszke mnie przestraszyłas bo myslalm , ze jak juz zrobią ten zabieg to bedzie wszystko ok a teraz ty ze swoja historią postawiłaś wielki znak zapytania .
Wiem , ze tera jest ci smutno i zawiedziona , ale gdy wszystko sie zagoi i psychicznie dojdziesz do siebie , to zaczniesz działać . Poszukaj dobrego lekarza i bedzie ok . I pozytywne myślenie . Zostań z nami i pisz jak cię cos niepokoi .
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie dziewczęta w czwartkowy wieczór
U mnie bez zmian, dalej kiepsko się czuję, mam mdłości choć mniejsze niż wcześniej.
Witam Nowe Mamy na Naszym smutnym ale pomocnym wątku.
Satchma...tak spojrzałam na Twoją sygnaturkę i nasunęło mi sie pytanie, miałas robioną histroskopię? Ty tracisz ciąże na późniejszym etapie a nie na samym poczatku, może jakiś problem w macicy jest? Jakie robiłaś badania? Beta prawidłowo przyrastała?
U mnie bez zmian, dalej kiepsko się czuję, mam mdłości choć mniejsze niż wcześniej.
Witam Nowe Mamy na Naszym smutnym ale pomocnym wątku.
Satchma...tak spojrzałam na Twoją sygnaturkę i nasunęło mi sie pytanie, miałas robioną histroskopię? Ty tracisz ciąże na późniejszym etapie a nie na samym poczatku, może jakiś problem w macicy jest? Jakie robiłaś badania? Beta prawidłowo przyrastała?
G
Gość
Gość
Witajcie nowe kolezanki. Przykro mi z powodu Waszych strat. Zachecam do zostania z nami, dziewczyny maja tutaj bardzo duza wiedze i napewno zawsze ktoras pomoze Ja uwazam ze to forum jest szczesliwe i kazda predzej czy pozniej doczeka sie swojego maluszka. Ciekawe ktora nastepna z nas teraz zaciazy Mi sikaniec nie wyszedl wiec czekam na nastepna owulke. Teraz moze Arda bedzie nastepna, albo cud sie zdazy i okaze sie ze Fondie jednak peklo jajeczko i ze lekarz sie pomylil, a Moze Susana zrobi nam niespodzianke.... Ach dziewczeta ktoras z nas napewno niedlugo zaciazy, tylko ktora???
G
Gość
Gość
Lilia a Ty tez masz zielone swiatlo na staranka?
G
Gość
Gość
Dlaczego zamiast b12 i b6 colostrum? Nie mozna brac colostrum, b12 i b6?
reklama
Podziel się: