reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Satchma - ja finansowałem sobie tylko kilka badan ( fosfolidowe i kardiolipowe ) dlatego , ze juz sie doczekać nie mogłam chciała wiedzieć teraz i tutaj a ze skierowaniem musiałam czekac dłużej . Na koszt funduszu i tak zrobili mi badania teraz jestm pod opieką kliniki poronien nawracajacych i tam wlasnie 2 tygodnie temu miałam 2 operacje usunięcia przegrody i rekonstrukcja mojej macicy dwurożnej a na ta operacje czekałam 6 miesięcy .
Troszke mnie przestraszyłas bo myslalm , ze jak juz zrobią ten zabieg to bedzie wszystko ok a teraz ty ze swoja historią postawiłaś wielki znak zapytania .
Wiem , ze tera jest ci smutno i zawiedziona , ale gdy wszystko sie zagoi i psychicznie dojdziesz do siebie , to zaczniesz działać . Poszukaj dobrego lekarza i bedzie ok . I pozytywne myślenie . Zostań z nami i pisz jak cię cos niepokoi .

Witajcie dziewczyny, jak tam samopoczucie?

Witam nowe kobietki i oczywiscie wspolczuje strat. Badzcie dzielne i zagladajcie do nas!

Witam wieczorową porą .Pozdrawiam brzuchatki , staraczki i nowe zagubione dziewczynki.Ile możemy tyle pomożemy

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczęta w czwartkowy wieczór

U mnie bez zmian, dalej kiepsko się czuję, mam mdłości choć mniejsze niż wcześniej.
Witam Nowe Mamy na Naszym smutnym ale pomocnym wątku.
Satchma...tak spojrzałam na Twoją sygnaturkę i nasunęło mi sie pytanie, miałas robioną histroskopię? Ty tracisz ciąże na późniejszym etapie a nie na samym poczatku, może jakiś problem w macicy jest? Jakie robiłaś badania? Beta prawidłowo przyrastała?

Witajcie nowe kolezanki. Przykro mi z powodu Waszych strat. Zachecam do zostania z nami, dziewczyny maja tutaj bardzo duza wiedze i napewno zawsze ktoras pomoze:) Ja uwazam ze to forum jest szczesliwe i kazda predzej czy pozniej doczeka sie swojego maluszka. Ciekawe ktora nastepna z nas teraz zaciazy;) Mi sikaniec nie wyszedl wiec czekam na nastepna owulke. Teraz moze Arda bedzie nastepna, albo cud sie zdazy i okaze sie ze Fondie jednak peklo jajeczko i ze lekarz sie pomylil, a Moze Susana zrobi nam niespodzianke.... Ach dziewczeta ktoras z nas napewno niedlugo zaciazy, tylko ktora???

Strawbelka, zobaczymy, ktorej pierwszej sie poszczesci :) ale predzej czy pozniej sie wszystkie doczekamy, gleboko w to wierze :)

Doris, meczysz sie bidulo, ale warto :)

reklama
Arda ..masz czas pisać??? Myślałam że masz " maraton".No chyba że masz chwilkę przerwy....hehe.
Na ciebie teraz wypada ....!!!!

Do góry