reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczny
Widzę,że temat clexane poszedł w ruch. Ja wczoraj tez zaliczyłam pierwszy raz:0:-D
Powim taak. Puregon to bajka przy cclexane. trochę bolało, w sumie to szczypiało i mam ślad. le oczywiście wszystko do zniesieia. Niestety mm na 100%. Podobno nie kwalifikuje się do refundaji. A wiecie kiedy taka refundacja może zostać przynana. Jak trzeba będzie to oczywiście bedziemy kupować, ale jakby się udało miec refundacje, byłoby super . Cena bez ref 114, z ref 12 zł:eek:

Strawbelka
Kup sikańca z rosmana:) chyba naprawde jest mega czuły:)

Nafoczka.
Pięknie:) Fasolka rośnie w siłę. Dziękuje ,że odpowedziałaś mi na temat dawkowania, które zlecił mi lekarz. Nie zostaje mi nic innego jak mu zaufać i biorę te 7,5 encortonu. Boże aby te leki sprawiły ,że będzie mi dane ujrzeć moją Fasolkę!

Doris
Piękny suwaczek;-)

Susana
JA clexan tez od pozytywnej bety włączyłaam. Steryd brałaam wceśniej i acard - na własną rękę:)

lumia, wskazaniem jest w naszym wypadku tylko udokumentowany zespół antykardio, ale są lekarze, którzy i bez tego wypisują.

strawbelka, mnie dupek mocno podnosi temeperature, ale kiedy ona spada i czy można się sugerować tym, że masz wyższą tempkę - nie mam pojęcia. Beta to zawsze 100% pewności jeśli wytrzymamy ;)

nafoczka, brawo! Oby tak dalej :)

susana, owu może sobie skakać niestey i to, ze w zeszłym miesiący był 14dc nie znaczy, że teraz też tak jest. Ja miewam owu w 11 ale też w 14dc. A od kiedy miałaś śluz płodny?

U mnie dziś 8dc. 6 i 7 mała rozgrzewka, a od jutra chyba juz "trzeba" brać się do dzieła :) Jakoś mam pozytywne nastawienie w tym cyklu. Efekt niekoniecznie będzie, ale zamierzam się doooobrze bawić ;)

Lumia, niestety Arda ma racje, powinien być stwierdzony zespół antyfosfolipidowy- i już trzeci lekarz nie chce mi pisać na R (ale ponoć sa tacy co bez tego piszą)

aaa i "martwi" mnie troszke jedno, ciągle mi niedobrze, jem jak ptaszek, chleb z maslam, a i to potrafie zwrocić, jak się ta dzidzia ma odżywiać jak mama taka slaba?

Ostatnia edycja:
Nafoczka
Nie stresuj się:) Na tym etapie Fasolka ma jkieś zapasy czy jakoś tak:-p

A z tym dofinansowaniem to duża różnica, ale cóż...jak mus to mus. Ważne żeby pomogło:)

reklama
Hej. Jestem i melduję że żyje.
Guz miał 3 cm i został w całości usunięty. Tydzień temu była operacja a ja już stawiam kroki i potrafię się trochę ogarnąć. Nie mam sily cYtac waszych historii bo pewnie dużo się działo przez te 10 dni mojej nieobecności ale każdej z was kibicuje. Tak naprawdę z całego serca.

Do góry