reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Plastulinka, cieszę się, ze sie meldujesz, już się martwilam.. teraz coco dzambo i do przodu ;-*

Lumia co do zastrzykow, to najlepiej złapać faldke skóry (jak taką posiadasz;) i nie puszczać, a zastrzyk dać prostopadle do skóry- wtedy mam tylko kropki. Mam tylko dwa siniaki, jeden od M a drugi od pielegniarki :D a i ja wypuszczam powietrze za strzykawki

reklama
Plastulina
Super ,że wszystko ok. Może ta paskuda była przyczyną niepowodzeń i teraz już tylko z górki:)&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczynki, a zapomniałam spytać o jeszcze jedną rzecz.
Robiłam jakiś czas temu insulinę i glukoę z obciążeniem. I o ile glukoza wyszła ok to na nsulinie miałam takie wyniki. Co Wy na to bo mój gin jakoś wtej kwesti słabo chce sie wypowiedzieć :
2,0 norma 2,6-24,9 L
I obc 33,2
II obc 31,6 niestety u nie ma norm.
Widzę, że niedawno i ten temat poruszałyście:)

Arda tak wczesnie z ta beta wyjechalam przez to plamienie, bo myslalam ze zaraz po zagniezdzeniu beta juz jakas mala powinna wyjsc, a ze chcialam ten encorton wziac to polecialam pedem na bete.

Nafoczka ja rodziłam 11 lat temu i tak jak ty chodziłam do 2 lekarzy .Pryw.i na fundusz .Miałam dwie karty ciąży poprostu.

Bafinka najmniej bolą zastrzyki koło pępka.Ja robię dużo różnych zastrzyków w pracy .U siebie jednak jest zawsze opór na początku.

Arda nie zwracałam uwagi na śluz w 12 dc bo zawsze wszystko miałam jak w zegarku.Pierwszy raz w życiu mnie zaskoczyło tak wcześnie.Dufhaston mi opóżnił @ o jeden dzień .Może z tego to wynikło.Morał z tego taki żeby bzykać się non stop .he he

Susana, jak sie zaczyna kombinowac z lekami to mozna sobie rozstroic to i owo. No a narosciej regularnie sie seksic i juz ;) taki mam plan w tym cyklu hehe.

Fondie, przylaczam sie, jak tam jajeczko?

Plastulinka, ufff, fajnie, ze wrocilas do nas!

Plastulinka gdzies mi umknal Twoj post, ale juz znalazlam i przeczytalam. Super ze juz jestes po. Szybko sie Toba zajeli. Teraz juz bedzie z gorki, moze to byl problem i kto wie moze juz niebawem bedziesz zafasolkowana;)

reklama
Plastusia dobrze że już po.Gdzie tzn w którym miejscu głowy był ten góz?Dzięki Bogu że już po wszystkim i zdrowiejesz.

Ostatnia edycja:
Do góry